Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על peugeot 106 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

חייב לציין שהאתר הזה הוא רעיון מעולה ועוזר להרבה אנשים מקווה שיעזור גם לי

אני מבקש חוות דעת מפורטת כמה שאפשר על סוג האוטו peugeot 106 xs 1.6

תודה.

פורסם

חיפוש כבר עשית? יש המון המון המון שירשורים עם מידע על 106. מובטחות לך שעות של קריאה מהנה :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא הייתי פותח את האשכול אם לא הייתי עושה חיפוש לפני

ולא מצאתי חוות דעת על הסוג של הרכב הזה לא על הגירסא הידנית שלו ולא על הגירסא האוטומטית.

פורסם

אוטומט?! לא. עזוב. חבל. גיר שלושה הילוכים מיושן, מסרס, לא אמין, בזבזני בדלק. עזוב, באמת.

ידני?! דווקא רכב נחמד. קטן, זריז, חסכוני, זול יחסית לאחזקה. "מחלות" ושאר מרעין בישין כמו שאר הפיג'ו-סיטרואן באותן השנים. חבל שלא עשית חיפוש, כי באמת שהכל כבר כתוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז על מה אתם יכולים להמליץ לי?

אני מחפש רכב קטן זריז ונוח שיהיה עם 3 דלתות (חובה)

אשמח לשמוע גם על גירסא ידנית וגם על אוטומטית.

פורסם

אתה רציני או צוחק ?

מחיפוש של שתי שניות ( לא סליחה כתבתי תגובה --> 10 שניות )

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95/300/106

שתעבור על כל הדף ועל כל השרשורים הקטנים , שמופיעים למטה , ואח"כ תעבור ב psi .

אחרי כל זה תשאל שאלות ..

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

פורסם

קראתי את הרוב

יותר מדי פרויקטים של אנשים של צבע ושיפורים שלא מעניינים אף אחד

מה ההבדל בין ה1.3 ל1.6?

• תוכן חדש...