Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה פאביה 1.2 TSI המגיעה עם הרדיו המובנה המוכר של הקונצרן מסוג RCD310 אם איני טועה, כרגע יש לה קומפוננט קדמי בלבד, איני מעוניין בהחלפת יחידת הראש, הייתי רוצה לקבל המלצות עבור סט קומפוננט אחורי שיתן צליל נקי ואיכותי במחיר הנע סביב 600-700 ש"ח אני מעוניין בסט קומפוננט בגלל שאני לא רוצה לעשות חורים במגש האחורי וההכנה לקומפוננט אחורי ברכב כבר קיימת, אני גם לא מעוניין בבידודים למיניהם שאני לא מפקפק לרגע ביעילותם אך זה צעד גדול מדי בשבילי כרגע, ישנן כמה שאלות מהותיות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה, האם מגבר הוא הכרחי בכדי לקבל תוצאה טובה למשל בסט של מוראל מדגם דוטק אוביישן? והאם בכלל שווה להשאר עם הקומפוננט הקדמי שסביר להניח חלש משמעותית ופחות איכותי? אני לא אודיופיל איני מחפש סאונד חזק ומפוצץ, אני מחפש בעיקר צליל נקי ונעים לאוזן ושהאיכות לא תפגם גם בווליום בינוני - גבוה.

אשמח לתשובות והכוונה בנושא.

פורסם

לגבי הדוטק אתה חייב מגבר משום שהסט חזק ולא נציל במיוחד ובטח שלא יספיקו לו ה 20 וואט שמספק ה HU המקורי. לגבי סטים טובים ונצילים אני הייתי ממליץ לך ללכת על סט שאני מאוד אוהב בכמה פרמטרים כמו סאונד מדויק . נצילות של 93DB . הספק של 80 WRMS

ומחיר מאוד אטרקטיבי.שנמוך מהתקציב שלך.

פורסם
לגבי הדוטק אתה חייב מגבר משום שהסט חזק ולא נציל במיוחד ובטח שלא יספיקו לו ה 20 וואט שמספק ה HU המקורי. לגבי סטים טובים ונצילים אני הייתי ממליץ לך ללכת על סט שאני מאוד אוהב בכמה פרמטרים כמו סאונד מדויק . נצילות של 93DB . הספק של 80 WRMS

ומחיר מאוד אטרקטיבי.שנמוך מהתקציב שלך.

היי דודי, אני מנחש וכמעט בטוח שהינך מדבר על הסט קומפוננט של הרץ,:-D:lol:

אם זה הסט המדובר אז אני רק רוצה להגיד תודה שהמלצת לי עליו, אני מרוצה עד הגג, מחובר ללא מגבר לרדיו דיסק פשוט של קנווד ומפציץ כמו גדול.

(ד"א: זה מתן, הייתי אצלך שבוע שעבר בשישי בבוקר, ההתלבטות הייתה בין ההרץ למורל טמפו, אם אתה זוכר*

פורסם

מצטער על ההקפצה אך אני חייב לקבל החלטה היום בנושא, לפי מה שהבנתי קומפוננט קדמי יותר משמעותי מהאחורי, האם שווה אולי להחליף בין הקומפוננט הקדמי שהגיע עם האוטו ולהעביר אותו אחורה ואת החדש שאני מתכנן לקנות לפי ההמלצות כאן להרכיב קדימה?

• תוכן חדש...