Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בהמשך לתרד שפתחתי כאן לפני כמה שבועות לעזור לחבר שלי לקנות רכב

מצאנו בשבילו כמה אפשריות והוא גם עומד על תקציב בטוח ולא דימיוני

התקציב הוא 30 אלף שקל

עכשיו עד היום ראינו כמה רכבים: גולף CL עם 220 אלף ק''מ במצב טוב רק צריכה

קצת פחחות הבעלים רצה 25

והוא חשב על סופר לנסר ועוד כמה אופציות שבסוף הוא ירד מהן

עכשיו הוא נדלק על הטויוטה קורולה והוא ביקש שאני יברר עוד פרטים בשבילו...

בנוסף יש כמה שאלות על הרכב:

האם יש גרסה ידנית?

האם הרכב אמין כמו הדגמים היותר חדשים?

אני יודע שיש 2 דגמים: 5 דלתות ו 4 דלתות האם למישהוא יש תמונות כדי שהוא ידע בדיוק

מה לחפש.

והאם זה יכנס לו בתקציב?

הכוונה היא לטיוטה קורולה מומלץ ידנית מנוע 1600 סמ''ק בלבד (למקרה שיש מנועים אחרים.

תודה מראש לכל העונים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
שלום

בהמשך לתרד שפתחתי כאן לפני כמה שבועות לעזור לחבר שלי לקנות רכב

מצאנו בשבילו כמה אפשריות והוא גם עומד על תקציב בטוח ולא דימיוני

התקציב הוא 30 אלף שקל

עכשיו עד היום ראינו כמה רכבים: גולף CL עם 220 אלף ק''מ במצב טוב רק צריכה

קצת פחחות הבעלים רצה 25

והוא חשב על סופר לנסר ועוד כמה אופציות שבסוף הוא ירד מהן

עכשיו הוא נדלק על הטויוטה קורולה והוא ביקש שאני יברר עוד פרטים בשבילו...

בנוסף יש כמה שאלות על הרכב:

האם יש גרסה ידנית?

האם הרכב אמין כמו הדגמים היותר חדשים?

אני יודע שיש 2 דגמים: 5 דלתות ו 4 דלתות האם למישהוא יש תמונות כדי שהוא ידע בדיוק

מה לחפש.

והאם זה יכנס לו בתקציב?

הכוונה היא לטיוטה קורולה מומלץ ידנית מנוע 1600 סמ''ק בלבד (למקרה שיש מנועים אחרים.

תודה מראש לכל העונים.

אכן קיימת גירסה ידנית לרכב. הרכב אמין ביותר, היה לי אחד למשך 3 שנים, כמעט ולא עשה בעיות, המנוע יחסית חזק (117 כ"ס) וזמינות החלפים טובה. לתמונות תפנה לחברנו הטוב http://www.google.co.il

בהצלחה

מגאן 265

פורסם
הרכב יכנס לו בתקציב?

אם הרכב יכנס לו בתקציב אפשר לבדוק במחירון. בכל מקרה אני יודע שכשמכרתי את הקרינה שלי, הבחור שקנה אותה התלבט בינה לבין טויטה קורולה שנת 94 אוטומטית. המחיר של הקורולה היה 27 אלף, אז אני מניח שזה בערך יהיה מחיר קורולה ידנית שנת 95, אולי קצת יותר...

מגאן 265

פורסם

אז נשארו רק 2 שאלות:

האם אתם מכירים מחירונים שלא דורשים תשלום?

ואיפה אתם ממליצים לחפש רכב כזה למכירה? (לוחות מכירה)

אני לא מכיר אתרים כאלה ותעזור לי קצת הכוונה.

פורסם
אז נשארו רק 2 שאלות:

האם אתם מכירים מחירונים שלא דורשים תשלום?

ואיפה אתם ממליצים לחפש רכב כזה למכירה? (לוחות מכירה)

אני לא מכיר אתרים כאלה ותעזור לי קצת הכוונה.

http://www.motocar.co.il

המחירון בחינם, אבל קח בחשבון שהוא לא המחירון הרשמי של לוי יצחק, והוא די שונה ממנו.

לוחות:

http://www.nana.co.il

http://www.car4sale.co.il

http://www.motocar.co.il

בהצלחה

מגאן 265

פורסם

אוקי אז לאור התפתחויות חדשות שמתי לב שיש גם סיוויק 1400

עכשיו השאלה שלי באיזה שנה הסיוויק עברה מהצורה המרובעת לצורה היותר יפה?

פורסם

הקורולה מומלצת בחום, רכב אמין מאוד, גם אחרי 200K ק"מ (או עשר שנים על הכביש) ...

בגיר ידני הרכב ממש מטוס, הגיר אוטומט אומנם מסרס בטירוף את הרכב אבל הוא לא דופק והעברות שלו חלקות כמו משי (בניגוד להרבה רכבים מהשנתון הזה) ...

אני אישית חושב שגרסאת ה-5 דלתות הרבה יותר יפה ושימושית אבל הרבה פחות נפוצה.

אל תפחד מקורולות עם גג שרוף, זו מחלה ידועה, היבואן אפילו הכיר בזה ומי שהגיע למוסך 7 שנים לאחר שקנה את האוטו קיבל צביעה קומפלט על חשבון החברה ...

היו לנו 3 קורולות במשפחה, כיום נשארה רק אחת. דוד שלי מכר את שלו בשנת 99 (היא הייתה ידנית והיה לו ממש קשה למכור), כאשר הוא מכר הגג התחיל להתקלף. את שלנו מכרנו בשנת 2002 אחרי 9 שנים שהיא הייתה אצלנו בלי שום בעיה. בבדיקה מצאו בולמי זעזועים אחוריים גמורים ומשאבת מים שקרובה ליומה האחרון (בלאי סביר לרכב בן 9).

תצטרך לחפש טוב טוב כי הקורולות נחטפות כמו לחמניות חמות, את שלנו מכרנו במחירון (רק שמנו שלט על האוטו) עם קצה שלדה אבל היו לה נתונים מצויינים (יד ראשונה ו-80K ק"מ). אל תנסה להוריד סתם קורולות עם נתונים טובים כי פשוט יגיע מישהו 5 דקות אחרייך ויחטוף את הרכב. כשמכרנו את הקורולה כל היום היו טלפונים, כל יום באו לפחות 3 אנשים לראות את האוטו והבחור שקנה את האוטו בכלל ראה אותו בזמן שמישהו אחר עשה סיבוב עליה ...

לסבא וסבתא שלי יש עדיין קורולה 93 יד ראשונה עם קצת מעל 50K ק"מ, הרכב לא עשה בכלל בעיות, יש עליה קצת תאונות אבל בקרוב היא תעבור אליי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש ברשותי קורולה כבר חודש... הגיר אוטומטי עקב דרישת המשפוחה...

הרכב מצויין... מהיר ביישורת... (שים לב! יחסית לרכבים משפחתיים אחרים... הכל יחסי) נוח ומרווח...

המודל שלי הוא 94, 1.6 אוט'... המחירון שלה עד לפני חודש היה 34 ואני קניתי מאדם נחמד ומבוגר ב31... (בגלל תושבת מנוע גמורה, בולמים אחוריים לקראת הסוף - ו-ז-ה-ו... וזה בבדיקה במכון מורשה...)

אני ממליץ לך ללכת על הידני... למה? כי שם אתה תהנה יותר!

אם אתה מחפש אחת כזו...

שים לב לחולשות:

קילופים בגג ובמכסה מנוע... קורה לכולם...

פיצוץ בפלסטיק בקונסולה המרכזית בתא הנהג... קורה לכולם! (בדוק...)

תושבת מנוע... הבנתי שיש להם מחלה כזו... אני החלפתי ב350 ש"ח... לא במוסך היבואן.

שים לב כמובן למנוע... שלא יהיה גמור (למרות שזו טויוטה... והאמינות שם מצויינת... עדיין יש לבדוק בציציות!)

זהו בערך...

קודמי צדק בנוגע ל"לחמניות חמות" , אז אל תהסס...

ד"א.

אני מעלה עוד אופציה...

ניסן אלמרה... תבדוק אותה, הבנתי גם שהרכב הזה לא מוערך בשוק בהתאם לתמורתו... וגם הוא שווה בדיקה...

בהצלחה.

שיהיה בכיף!

פורסם

הרכב מצויין... מהיר ביישורת... (שים לב! יחסית לרכבים משפחתיים אחרים... הכל יחסי) נוח ומרווח...

המודל שלי הוא 94, 1.6 אוט'... המחירון שלה עד לפני חודש היה 34 ואני קניתי מאדם נחמד ומבוגר ב31... (בגלל תושבת מנוע גמורה, בולמים אחוריים לקראת הסוף - ו-ז-ה-ו... וזה בבדיקה במכון מורשה...)

אם אתה מחפש אחת כזו...

שים לב לחולשות:

שים לב כמובן למנוע... שלא יהיה גמור (למרות שזו טויוטה... והאמינות שם מצויינת... עדיין יש לבדוק בציציות!)

זהו בערך...

ד"א.

אני מעלה עוד אופציה...

ניסן אלמרה... תבדוק אותה, הבנתי גם שהרכב הזה לא מוערך בשוק בהתאם לתמורתו... וגם הוא שווה בדיקה...

בהצלחה.

אני דווקא לא שמעתי על הפיצוצים בדשבורד, ויש לי ניסיון עם 3 קורולות (שאחת כבר בת 11 שנים) ...

הכי טוב זה לשאול את קומפי שבטוח רואה הרבה יותר קורולות ביום ממה שאנחנו רואים בשנה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה מחפש אחת כזו...

שים לב לחולשות:

זהו בערך...

ד"א.

אני מעלה עוד אופציה...

בהצלחה.

אני דווקא לא שמעתי על הפיצוצים בדשבורד, ויש לי ניסיון עם 3 קורולות (שאחת כבר בת 11 שנים) ...

הכי טוב זה לשאול את קומפי שבטוח רואה הרבה יותר קורולות ביום ממה שאנחנו רואים בשנה ...

שים לב מה אמרתי...

בקונסולה המרכזית בתא הנהג... (איפה שיושבת המערכת) לי יש את זה... לחבר שלי (קורולה 94) יש את זה, לחבר אחר (קורולה 93) היה את זה... ולעוד 2 רכבים שבדקתי בזמנו... היה את זה.

חלילה שאפליל את הדשבורד של הקורולה... הוא עשוי מצויין! ולא קיבל סדק ולא הקטן ביותר... (אם התבלבלתי במושגים... אתכם הסליחה.)

שיהיה בכיף!

• תוכן חדש...