Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת הפורום Blue Jay, מה איתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקיכם בוודאי זוכרים את אחד הקולות הנשיים הבולטים בפורום, הלא היא

Blue Jay

היא הגיבה לאחרונה ב 07/09 והייתה בפורום ב 02/10.

ככה בלי להודיע כלום... או איזו הודעת שלום, כמו של שמר למשל.

מישהו יודע משהו.

אני שואל עליה כי זה קצת מסקרן אותי, זה כמו שיוסי פרנקוס יעלם פתאום. תודו, זה יהיה מוזר.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תגידו, אין לאנשים מה לעשות בשבת בצהריים, מאשר לחשוב על חבר זה או אחר בפורום שנעלם במפתיע ?

זה סהכ פורום, משהו וירטואלי, שאנשים באים להתייעצ ולייעץ, מקבלים ומעבירים מידע, דברים משתנים בחיים, אין חובה להשאר בפורום מרגע ההתחברות הראשונה ועד נצח, לפחות ככה אני יודע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
למיטב הבנתי, חבר הפורום srack הוא מקור המידע הכי מהימן לנושא הזה.

אתה מוזמן לבדוק איתו ולחזור לספר לחבר'ה.

בהצלחה.

למה אתה שולח אותי לבדוק? מה, אתה מפחד לבדוק לבד? ומה הבנתך בנושא?

האמת, בסמלון של המשתמש שהזכרת, מופיעות שתי אותיות A+J . מכאן אני מסיק כי, J היא בעצם J.

אור.ס

לא נעים לך להפנות אלי, לכן אתה כותב - "תגידו, אין לאנשים מה לעשות בשבת בצהריים, מאשר לחשוב על חבר זה או אחר בפורום שנעלם במפתיע ?"

יכולת לכתוב את זה ישירות. מצד שני, משפט זה יכול היה להתפרש על ידי כחסר נימוס היות ואנו לא מכירים.

אז טוב שכתבת - "תגידו".

בגלל שלא אני ולא אתה הם הנושא של השירשור, אאחל לך שבת מלאת משמעות ועיניין. ואפילו שבוע טוב.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

היא בגמילה מהאינטרנט. כרגע בשלב הקריז.

לי אין קשר אליה מאז שנכנסה למוסד לגמילה מקרספורום והחווה האינטרנטית, אני מפנה אותך ל RS.

וזה לא J בתמונה. זה מקל סבא.

פורסם

האמת שבתקופת הבחינות נפלו לידיי סיכומי הרצאות לפני מבחן שנושאים את שמה הפרטי שלא נפרסם אותו בפורום,

אז כנראה היא חורשת עד שיוצא עשן במהלך תואר ראשון או שני. :)

נ.ב. אחלה סיכומים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה אתה שולח אותי לבדוק? מה, אתה מפחד לבדוק לבד? ומה הבנתך בנושא?

היות ואסף (srack) כבר הגיב פה, נעבור לטון קצת פחות דיפלומטי.

שמה של יוליה מוכר לחברי פורום רבים שנמצאים פה מעל 3 שנים. לרבים מהם יצא לפגוש אותה באירועים ומפגשי מועדונים שונים בתקופה שעוד הייתה פעילה פה. היא מעולם לא הייתה מהטיפוסים השקטים והנבחאים אל הכלים, בפורום או מחוצה לו.

אני פגשתי אותה פעם אחת, קצת לפני שעזבתי את הארץ, במפגש מועדון IVC ברמה"ש. באותה תקופה אסף עוד לא היה בתמונה, ויוליה הייתה מחוברת לטיפוס אחר מהפורום, שעדיין פעיל פה. מבלי להיכנס לרכילויות ולגלוש לפסים אישיים מדי, אומר בקצרה ששניהם נחרטו אצלי בזכרון כטיפוסים די מעצבנים, ולאורך השנים הבנתי שאני לא לבד בדעה הזאת.

ואז שמעתי שהיא והבחור ההוא כבר לא, וזמן קצר לאחר מכן, על סמך החתימה שלה והסמלון של אסף, הסקתי שהוא מושא תשוקתה החדש. מעולם לא טרחתי לברר את העניין לעומק, וזה מעניין אותי בערך כמו מחירי המנגו דאשתקד, אבל שאלת - אז הפנתי אותך אליו.

מקווה שעכשיו תוכל לישון בשקט.

פורסם

אני תמיד תהיתי אם הכינוי שלה לקוח מהתוכנה BlueJ (תכנות בשפת JAVA) ואפילו שאלתי אותה את זה (מזמן) בפרטי, אך שאלתי נותרה ללא מענה עד עצם היום הזה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
היות ואסף (srack) כבר הגיב פה, נעבור לטון קצת פחות דיפלומטי.

מקווה שעכשיו תוכל לישון בשקט.

תודה אחי (תבין את ה"אחי" כמו שאבין את דאגותך לאינסומניה שלי)

ובנימה יותר דיפלומטית, תודה לך דריש על זמנך. אין לי ההתעניינות מיוחדת ב ג'יי הכחולה, איני מכיר אותה ולא ראיתי אותה אף פעם. אבל על רקע מיעוט בנות בפורום, על אחת כמה וכמה כאלה הפעילות בו, דבר העלמותה של ג'יי הכחולה סקרן אותי.

תודה לשופכי האור בטופיק.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

מיעוט? ראית בשבועות האחרונים כמה שרשורים נפתחים ע"י המין היפה בפורום ייעוץ לרכישת רכב? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ברוב הפורומים הקשורים לאחזקת הרכב או רכישת רכב ניתן להיתקל בגברים שמתחזים לנשים בכדי לקבל עזרה מיטבית.

גם בפורום הטכני לא חסר 'נשים' הפותחות אשכול עם שאלות טכניות.

איזה כייף לי :)

פורסם

Derish , נשמע כמו אחלה הספד (חס וחלילה כמובן).

אני מזמין אותך להלוויה שלי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
היא בגמילה מהאינטרנט. כרגע בשלב הקריז.

לי אין קשר אליה מאז שנכנסה למוסד לגמילה מקרספורום והחווה האינטרנטית, אני מפנה אותך ל RS.

וזה לא J בתמונה. זה מקל סבא.

אסף, מה עשיתי רע? :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...