Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע יגאל, יואל whatever, הבן אדם בא ומציע רעיון, הרי רואים שיש בך כמות ארס גדולה להוציא ולפזר כנגד המשפרים או כל אלה שלפחות מנסים.

אתה בכיף יכול להראות לכולנו את הצד השני של המתרס.

אותו הצד הכביכול בטיחותי, שמרני שלא דוגל בשום שינוי אלא בדריכה במקום.

אבל מפה ולרדת לבן אדם על הרכב, וואלה לא מתאים בכלל.

אז בבקשה תפסיק לצאת פה על כולם ותתנהג בהתאם למה שאתה מתיימר להיות.

עריכה:

מצטער יאשה, לא ראיתי את ההודעה שלך:|

יש נימת זלזול בחלק הראשון של מה שכתבת, תרשה לי לא להגיב. את הצד השני של המתרס אני חושב שכבר הראיתי והסברתי והגישה שלי היא תוצאה ישירה לשלכם תחזור אחורה ותגיד לי מי יצא על מי.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השוטר היה צריך לשלוף מד דציבלים ולבדוק אם הרכב מרעיש מעבר לרמה הקבועה בחוק.

אם מטרד הרעש כל כך מפריע לאוכלוסיה (ואני מסכים לחלוטין שיש כלי רכב שרמת הרעש שלהם היא בלתי נסבלת), מן הראוי שלשוטרים יהיו כלים למדידת הרעש.

אני חולק על האימרה שבוחנים "מצויים" הם מטומטמים, אך על פי כתבות, סרטונים ושאר מדיה נראה שרמת הידע שלהם היא שטחית ולפעמים מוטעית בנוגע ל"שיפורים".

בנוסף - הם נוהגים על פי "אשם עד שהוכחה חפותו" ויוצא שרכבים מורדים מהכביש ללא סיבה אמיתית ובעליהם מבזבזים זמן וכסף בנסיון להחזיר את הרכבים לכביש.

יכול להיות שבדברים אחרים (כמו רכבים שהוסיפו להם כסאות, או קבינה וכו') הם בסדר גמור אבל על זה אין מספיק נתונים.

בדיקה שכזאת בשטח לא מדוייקת ותגרור ליותר מדי ערעורים בבית משפט.

אני לא רואה שוטר מתחיל לתת בגז עם מד דציבלים בשולי הדרך, אתה כן ? ראית פעם שוטר מודד דציבלים שהשכנה מתלוננת על כמה נערים משתכרים ועושים מסיבה בבית ?

פורסם

יחי ההבדל הקטן - דוח של 100 ש"ח לנערים שעושים מסיבה בבית מעבר לשעות המותרות לעומת 1000 ש"ח, הורדה וטסט מחדש.

אם רוצים להעניש בחומרה, רצוי שיהיו כלים אובייקטיבים לקבוע האם בוצעה עבירה או לא. סימוכין על פי אוזן השוטר זה סובייקטיבי לחלוטין. הרי ברור לך שלכל אדם יש סבילות שונה לרעש. מה שישמע לך סביר יכול להשמע לי חזק מאוד ולהפך.

מצב אחר - שוטר עוצר נהג במזדה 3 מקורית מכיון שנסע ב"פול גז" ב 2 בוקר באיזור מגורים (ואפילו לא עבר את המהירות המותרת). לגיטימי לחלוטין ואף מבורך. אמנם לא דוח של 1000 ש"ח אבל בהחלט ראוי לעונש כלשהו על חוסר התחשבות בזולת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יואלדדון יש לי דבר אחד להגיד לך: יש אישור של משרד התחבורה או אין אישור של משרד התחבורה, תחום השיפורים פה חי ובועט ולא אני ולא עוד עשרות אנשים שאני מכיר אישית ויתרו או יוותרו על התחביב, כל הרכבים עוברים טסטים ונוסעים על הכביש ואתה יכול ללכת ולישון על האף חמודי. והורדה מהכביש לא מפחידה אף אחד. מקסימום משלמים את הדוח ומחזירים את האוטו לכביש עם כל התוספות שלו:-D :-D :-D:wink: ! אלוהים יודע מה אתה עושה בפורום הזה:roll: .

:fist:

פורסם

לא יכולת לנסח לי את זה בצורה טובה יותר. אתה בדיוק הסיבה למה אנשים כמוני מפחדים לעלות לכביש עם אנשים כמוך,הצפצוף והזלזול שלך כלפי החוק,כאילו הוא לא קיים זה פשוט מדהים וזה בדיוק הנושא שאני מדבר עליו,אם רוצים לשנות משהו במדינה הזאת יש דרכים לעשות זאת ואנשים כמוך שחיים בעולם של "על ה...שלי ואני יעשה מה שאני רוצה" הם בדיוק הבעיה של המדינה שלנו.

פורסם

אתה קורה את התגובות שלך?! כל תגובה אתה מוסיף משפט שאתה מאחל לכולם שלא יאשרו פה שום דבר אף פעם ומוסיף סמיילי בסוף המשפט. התגובה שלי באה להראות לך שלא משנה מה יקרה אנשים ימשיכו להתעסק בתחביב שלהם ואתה יכול להמשיך לשבת בבית ולהיות מבסוט עד מחר מזה שאנשים פה מקבלים דוחות והורדות. ותאמין לי שלידי דווקא כן היית רוצה לינסוע ברחוב, אני לא עובר את המהירות המותרת, אפילו נוסע בדרך כלל קצת פחות, תמיד מאותת ושומר מרחק ודווקא 90 אחוז מה"מאזדות" שאתה בטח מחבב עוקפות אותי ולא אני אותן.

אגב כדאי לך להכנס לHNN.co.il וליראות שמי שעושה את התאונות זה לא המשופרות שכל כך מדאיגות אותך כי מתוך אלפי התאונות המתועדות שם מהארץ אין רכב משופר אחד. בעצם יש רק אחד.

פורסם

אנחנו חיים במדינה של חאפרים וקומבינטורים,במידה ותהיה פירצה בחוק שאיכשהו תאפשר שיפורי רכב יש לך מושג מה יקרה פה? תוך יומיים יתחילו לקום מוסכי מדרכה שיעשו התקנות בחצי מחיר במקרה הטוב,במקרה הרע כל טמבל ייכנס ליוטיוב יראה סרטון איך להתקין א,ב,ג ויעשה את זה בעצמו,ותאמין לי שלא יירחק היום שזה גם יורגש בכביש.כמו בכל דבר אחר "הישראלי המצוי" תמיד יחפש וימצא את הקומבינה הזולה וכשזה קשור לכלי מסוכן כמו רכב אז מצטער מאוד, עדיף שזה לא יאושר בחוק וזהו! אנחנו לא ארה"ב ולא אירופה,תרבות הנהיגה בארץ לצערי הרב שואפת לאפס ועד שלא נשפר את זה עדיף שלא נשפר רכבים.

פורסם

יואל,

ידוע לך שכאשר אתה שם חלק תחליפי ברכב אתה בעצם ''משפר'' אותו בדיוק כמו אדון מייטימקס ששם סט קויילאוברים מונמך לפי החוק ?

ידוע לך שדינו של פילטר אוויר תחליפי ולא מקורי בדיוק כמו פילטר אוויר פתוח ?

פורסם

אז במילים אחרות אתה מבין טוב יותר מהאדם שיצר את הרכב? אני ישאל את זה בצורה אחרת,יכולה להיווצר סיטואציה שעקב הכנסת רכיב כזה או אחר לרכב כזה או אחר אתה בעצם לא תשפר אותו אלא רק תהרוס אותו? ועל הדרך תסכן את הסביבה? יכול להיווצר מצב כזה מחוסר ידע/נסיון?

פורסם

יכול להיווצר מצב שאם תיתן לכל ילד במחיר של 3000 ש"ח מכונת טורבו עם 200 כ"ס יווצר מצב של כאוס בכביש? יכול להיות שהאוזניים של כל אדם שייסע ברכב שלו יתפוצצו כל פעם שיעבור לידו איזה בחור שלא מעניין אותו הסביבה שלו אלא רק

"העאלק פוזה" של הרכב שלו?

זאת בדיוק הנקודה שלי,קודם שתהיה תרבות נהיגה בארץ אחר כך נחשוב אך מוסיפים כ"ס.

פורסם
אז במילים אחרות אתה מבין טוב יותר מהאדם שיצר את הרכב? אני ישאל את זה בצורה אחרת,יכולה להיווצר סיטואציה שעקב הכנסת רכיב כזה או אחר לרכב כזה או אחר אתה בעצם לא תשפר אותו אלא רק תהרוס אותו? ועל הדרך תסכן את הסביבה? יכול להיווצר מצב כזה מחוסר ידע/נסיון?

כן יכול להיות מאוד.

אבל באותה מידה יכול להיות שתיכנס למוסך מורשה משרד תחבורה שירכיב לך רפידות סיניות שאמנם עומדות בכל התקנים, אבל בבוא העת ובמצב חירום הם יקרסו לך ומכאן והלאה אתה נתון לחסדיו של בורא עולם.

מצד שני יש לך לדוגמא את הt51 או הפרודו המקבילות שהן כביכול ''שיפור'', אני די בטוח שהרפידות יעמדו בכבוד בכל בלימה.

אגב, אם אתה רוצה אתה מוזמן לנסות ולהשוות בין הבלימה ברכב שלך לשלי, ונראה מי יותר מסוכן, אני או אתה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מר ״יגאל דדון״ רוכב לעבודה על גולף שמשאירה אבק לקולט שהייתה(ואני מדגיש הייתה) לך מכל בחינה שהיא. ובינינו,יש לי הרגשה שאתה זה שתצטרך חמור לעבודה בזמן הקרוב לא?8)

מצטער לאכזב אותך מר דדון אין לך מה להדגיש הייתה כי כאשר קיבלתי הורדה מהכביש עם זאת קיבלתי אישור שינוע למשך יומיים ובמשך היומיים הללו היא חזרה לכביש פיזית היא מעולם לא ירדה , לחדד לך קצת את הידע (אולי תשכיל) קולט סטנדרטית מגיעה עם 113 כוחות סוס (כמו גולף MK4 מנוע בנפח 2000 סמ"ק) ומשאירה אבק לרוב המכוניות החדשות מזדות 3 ומיניהן באותו נפח ולפעמים יותר כמובן אין מה להשוות בינה לV5 V6 או GTI אבל היא בהחלט לא רכב איטי לעומת המקבילות אליה בשוק , בעצם טעיתי חמור לא יכול לרכוב על חמור

הארס שאתה מפיץ פה (בפורום שיפורים להזכירך) , זהוא הסיבה שהמדינה שלנו נראית ככה שלא סומכים על האזרח אם קצת יורידו את הלחץ קצת יורידו את הרצועה לדעתי זה ישתחרר ולכולנו יהיה יותר טוב , חוקים משוחררים יותר לדעתי יקלו על הציבור ויורידו את הצורך ל"קומבינות וחאפרים" , גם ככה קיימים מוסכי חצר וחאפרים עוד לא ראיתי אחד אבל שיודע לעדכן תכנת APR בגולף או להתקין צנרת 2.5 צול כולל דאון פייפ או לחזק מנוע ולהחליף K03 ב K04 וכו וכו

ודרך אגב היית מת שיהיהו עוד אנשים כמוני בכביש , אני לא נוסע מהר לא פזיז תמיד מאותת ותמיד דואג לתקינות המכנית והחשמלית של הרכב שלי (כן כן לא רק על שיפורים אני מבזבז כסף) , אז יואל תצא מהראש בלטה והעיקש קצת ותתקדם

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

לא יכול להיות שהאוזניים שלך יתפוצצו כי עדיין אסור יהיה שרמת הרעש תהיה מוגזמת וככה זה גם בחו"ל. אם הרכב ירעיש מעל מה שמתיר החוק אז הוא עדיין יורד מהכביש, גם אם לשפר יהיה חוקי אחרי אישורים מסויימים. אתה לא תיראה פה רכבים בלי צנרת וממיר קורעים את הכביש. מי שעובר על החוק צריך להיענש, זה הכל. אם איזה ילד יסע כמו מטורף ברכב משופר ( מה שהוא יכול לעשות בכל רכב, גם מאזדה 2 ליטר יכולה לינסוע מעל 200 בתוך העיר) אז שיענש בחומרה, זה הכל. אם יקום מוסך מדרכה לא חוקי אז שיפעילו את החוק ויסגרו אותו ויענישו את הבעלים.

שיקימו גוף שיבדוק את הרכבים אחרי השיפור ושיתן להם אישור תנועה על כבישי הארץ ובמקביל שיתחילו להעניש עבריינים כמו שצריך וזה יפתור את הדאגות שלך ושל כולם. תאמין לי שגם אני לא רוצה להיות על הכביש עם משוגעים.

פורסם
מצטער לאכזב אותך מר דדון אין לך מה להדגיש הייתה כי כאשר קיבלתי הורדה מהכביש עם זאת קיבלתי אישור שינוע למשך יומיים ובמשך היומיים הללו היא חזרה לכביש פיזית היא מעולם לא ירדה , לחדד לך קצת את הידע (אולי תשכיל) קולט סטנדרטית מגיעה עם 113 כוחות סוס (כמו גולף MK4 מנוע בנפח 2000 סמ"ק) ומשאירה אבק לרוב המכוניות החדשות מזדות 3 ומיניהן באותו נפח ולפעמים יותר כמובן אין מה להשוות בינה לV5 V6 או GTI אבל היא בהחלט לא רכב איטי לעומת המקבילות אליה בשוק , בעצם טעיתי חמור לא יכול לרכוב על חמור

הארס שאתה מפיץ פה (בפורום שיפורים להזכירך) , זהוא הסיבה שהמדינה שלנו נראית ככה שלא סומכים על האזרח אם קצת יורידו את הלחץ קצת יורידו את הרצועה לדעתי זה ישתחרר ולכולנו יהיה יותר טוב , חוקים משוחררים יותר לדעתי יקלו על הציבור ויורידו את הצורך ל"קומבינות וחאפרים" , גם ככה קיימים מוסכי חצר וחאפרים עוד לא ראיתי אחד אבל שיודע לעדכן תכנת APR בגולף או להתקין צנרת 2.5 צול כולל דאון פייפ או לחזק מנוע ולהחליף K03 ב K04 וכו וכו

ודרך אגב היית מת שיהיהו עוד אנשים כמוני בכביש , אני לא נוסע מהר לא פזיז תמיד מאותת ותמיד דואג לתקינות המכנית והחשמלית של הרכב שלי (כן כן לא רק על שיפורים אני מבזבז כסף) , אז יואל תצא מהראש בלטה והעיקש קצת ותתקדם

אתה חוזר כל הזמן להקנטות אישיות הסיבה שאמרתי מה שאמרתי היא כי אתה התחלת אז אוקיי הבנתי תטענה שלך אני לא יגיב.

אני דווקא חושב שחוקים משוחררים יעלו את רמת החאפרים וזה יהיה בדיוק כמו למכור אלכוהול או סיגריות לילדים מתחת לגיל 18,אסור בחוק אבל אף אחד לא באמת אוכף את זה

פורסם

חבר טוב שלי הוא בעל פיצוציה כזאת וסגרו אותו לשבוע לפני כמה חודשים כי תפסו אותו מוכר אלכוהול לילדים. עד היום הוא מצטער על זה על הנזק הכלכלי שזה הביא עליו. אני מכיר גם תחנת דלק כזאת שעכשיו בודקים תעודת זהות גם מאנשים בני 40 פלוס במקרה של קניית אלכוהול ( ראיתי בעיניים שלי).

• תוכן חדש...