Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

קיצר יש לי איזה בעיה באוטו

ואני צריך לבדוק את הטרמוסטט

יש לי אימפרזה 2006

על הכביש משנת 2005

יש לי מנוע דומה לזה

http://www.the-car-source.com/assets/images/3036_06_Impreza_engine.jpg

אשמח אם מישהו יוכל לסמן לי איפה הוא נמצא כדי שאני אוכל להגיע אליו...

ועוד משו

מישהו ניסה פעם ליסוע בלי טרמוסטט?

או שאסור?

תודה מראש.

פורסם

1. לא מומלץ לנסוע ללא תרמוסטט.

2. אם אינך יודע היכן נמצא התרמוסטט אני מסיק מכך שאתה לא מכונאי מדופלם לכן אני מציע לך לפנות למוסך לשם התייעצות/תיקון/בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ביקשתי עצות...

שאלתי איפה נמצא הטרמוסטט

אני לא מדופלם

אבל יש לי עבר בזה

ופעם ראשונה אני נתקל בזה באימפרזה

כי היא אצלי בקושי שנתיים..

פורסם

בדגמים האלו של המנועים, הטרמוסטט נמצא בחלק התחתון של המנוע (שים לב לצינור שיוצא מהרדיאטור למטה ומתחבר לתחתית המנוע ע"י חיבור עם 2 ברגים, הטרמוסטט נמצא בפנים). מדובר בצינור הגדול שיוצא מהרדיאטור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה אומר שיש לך עבר במכונאות אז איך אתה לא יודע את התשובות לשאלות שלך?

ובמיוחד שזה שאלות בסיסיות וכל עוזר של מכונאי יודע את הדברים האלה .

אז מעניין מאוד חבר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

סליחה על ההקפצה הקטנה.

פותח האשכול, שים לב הטרמוסטט נמצא בחיבור הצינור התחתון למנוע, בית הטרמוסטט עשוי פלאסטיק ולכן יש להדק את הברגים בזהירות.

אין למרוח סיליקון, או להוסיף אטם מנייר, מסביב לטרמוסטט קיים אטם מגומי שמולבש על הטרמוסטט מעבר לזה לא צריך למרוח כלום.

טרמוסטט חדש יפני עולה 80ש"ח ומגיע איתו אטם גומי חדש.

סגור את הברגים בזהירות הם עדינים וגם בית הטרמוסטט עלול להיסדק בסגירה חזקה.

לפי מה שזכור לי בראש מידת ההידוק ברגים היא 19nm.

לאחר החלפת הטרמוסטט בחדשאגב, תמלא נוזל קירור דרך הפקק תל שרדיאטור עד הסוף, לאחר מכן כדי לנקז אוויר תניע את המנוע שהפקק רדיאטור פתוח, וכל פעם תשלים עד שיפסיק להחסיר, לאחר מכן סגור את הפקק, תוודא שבמיכל העודפים המפלס בין המינימום למקסימום, בדוק שאין נזילות ושהמנוע מגיע לטמפ' עבודה והמאוורר נכנס לפעולה וסע לשלום.

אגב, חייב טרמוסטט אל תבטל אותו אחרת הבלאי למנוע יהיה מוגבר, צריכת הדלק וזיהום האוויר יעלה.

• תוכן חדש...