Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דלק 96


grand cherokee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פלימוט ואליאנט חדשה ( 1973 ) . לפי מה שאני זוכר ויודע צריך למלא אוקטן 96 וכיום האוקטן הזה נעלם מן העולם . האם ניתן למלא 95 במקום ? שמעתי שצריך איזה תוסף מיוחד אם ממלאים 95 . האם זה נכון ?

פורסם

ראשית , תתחדש.

 

וכן אתה חייב למלא ב 95 (אם אתה רוצה לנסוע ברכב) אין אפשרות אחרת.

 

לרכבים ישנים יש להוסיף תוסף אשלגני (שבא להחליף את התוסף עופרת שהיה במקור בדלק) , ניתן לרכוש בתחנת דלק (במחיר יקר יותר) או בחנות לאביזירי רכב (בזול יותר)

 

 

נסיעה בטוחה

 

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שלום,

כיום, גם אוקטן 96 הוא נטול עופרת. אין חשש למלא 95. רק יש לזכור, כמו שקודמי אמר, למלא תוסף אשלגן המגן על תושבתות השסתומים במקום העופרת שאיננה.

נסיעה בטוחה.

פורסם

אני יודע שבסד"ש במערב ראשון עדיין מוכרים 96.

והכי מפתיע, שהוא עולה שקל פחות מ95. כן כן. כ6.3 שקל לליטר!

פורסם
אני יודע שבסד"ש במערב ראשון עדיין מוכרים 96.

והכי מפתיע, שהוא עולה שקל פחות מ95. כן כן. כ6.3 שקל לליטר!

 

 

אני הולך לקנות איזה 1000ליטר (6300 ש"ח) למה עוד מעט הדלך יגיע ל100 ש"ח לליטר:lol::lol:

פורסם

יודע, קנית?

או יודע כי ראית מחירון על המשאבות? (המחירים והזרבובית נשארו תלויים, אך המשאבה מזמן כבר לא נותנת שוקו)

גם אני בדקתי את הנושא וחזרתי עם זנב בין הרגליים.

×
×
  • תוכן חדש...