Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

לפני כחודשיים קניתי את הרכיבים הבאים:

מגבר 4 ערוצים pulse audio

קומפוננט jbl

סאב 12' HFI12D4 Hifonics

וברכב היו מותקן רדיו דיסק פשוט של פיוניר.

קניתי את הרכיבים ונסעתי לבחור שהמליצו לי עליו שיתקין. הסתכלתי על הבחור במשך כל ההתקנה, הכל היה נראה מקצועי וכמו שצריך. בסוף ההתקנה כשהוא התחיל עם הכיוונים הוא קלט שאחד הערוצים במגבר הרוס ושומעים חלש ברמקול שמחובר לערוץ זה ואמר לי ללכת לבן אדם שקניתי ממנו ולהגיד לו שיחליף לי את המגבר כי הרוס. ביינתים הוא התקין לי את שני הקומפוננטים על אותו ערוץ ושמעו טוב. ביאס אותי לגמרי :|

הלכתי אליו והוא הבין לי מגבר חדש מהקופסא והוא התעקש להתקין לי אותו בעצמו. הוא התקין אותו והכל היה בסדר ובדרך חזרה ממנו התחילו רעשים ברמקול השמאלי. כשהלכתי למתקין הוא אמר שהרמקול שרוף. שוב בעצבים חזרתי אל הבן אדם שממנו קניתי את הרכיבים והוא שלח את הרמקול למעבדה ואמר שזה יקח בין 3 ימים לשבוע. רק כעבור שבועיים חזרתי אליו והוא הביא לי שוב רמקול חדש מהקופסא.

התקנתי את הרמקול אבל משהו היה שונה, הווליום לא היה חזק ונקי כמו שהיה. אתמול בדרך לעבודה שמעו טוב ופתאום התכבו הקופמוננטים והמגבר נכנס לפרוטקשין אבל הסאב המשיך לפעול כרגיל. כיביתי את המערכת לכמה דקות ולאחר שהפעלתי אותה לא שמעו ברמקול השמאלי אבל בימני כן.

אני כבר לא יודע מה לעשות קניתי מערכת כדי להנות ממנה אבל כל שבוע יש איתה בעיה אחרת. בבקשה נסו לעזור לי אני כבר מיואש !

תודה.

פורסם

גם לי קרה סיפור דומה

פשוט אל תחזור למתקין הזה!!

לך למשהוא מקצועי

הלכת גם לאיזה "מתקין" רק בעיות עשה לי. חזרתי אליו לא הצליך לסדר.

הלכתי למתקין נורמלי ישב חצי שעה על המערכת ושמעים בובה ואין מרוצה ממני וכל זה ב30 שקל!

פורסם

המתקין הוא מתקין שהמליצו עליו פה?

תראה אתה בטוח שאתה מקבל רכיבים חדשים באמת ולא משומשים?

בכל אופן קצת קשה למצוא את התקלה דרך המחשב, (נשמע כמו בעיה במגבר הרי אם הוא נכנס לפרוטקשן מסיבה מוצדקת הוא אמור להפסיק לעבוד בכלל ואתה אומר שהסאב כן עובד), מה שאני יכול להגיד בוודאות זה שאני מכיר מישהו שקנה פולס אודיו חדש, התקין אותו ברכב והמגבר היה נכנס לפרוטקשן ללא סיבה. הבעיה נעלמה ברגע שהחליפו מגבר.

פורסם

הקטע הוא שהמערכת עבדה מעולה כשהקומפוננטים היו מחוברים על אותו ערוץ. ומאז שהרכבתי את החדש התחילו כל הבעיות.

הסאב הוא שני סלילים של 4 אום כל אחד. אני חושב שההתנגדות סופית היא 2 אום.

פורסם

אני לא בטוח איך הוא מחובר. אני חושב שפלוס מערוץ אחד ומינוס מערוץ שני מחוברים והפלוס והמינוס הנותרים מחוברים למגבר.

מה ההתנגדות הסופית אם כך?

פורסם

מה שאני ממליץ לך לעשות זה להעיף את המגבר הזה לכל הרוחות זה המחלה שלהם שערוצים מתחילים לזייף או לקצר.

היה לחבר שלי כזה מגבר רק צרות.

פורסם

לא הבנתי למה אתה קונה רכיבים מבן אדם אחד

הולך למתקין שיתקין לך אותם,

ואחריות על הרכיבים אתה מקבל מהאדם שקנית אותם ממנו

חוזר למתקין שיתקין וחוזר חלילה .

לפי הנישמע הם במרחק של חצי שעה נסיעה ממך

ואתה עושה את זה במשך 3 - 4 פעמיים ..

למה לא קנית + התקנת את הרכיבים באותו המקום ?

זה חוסך המון וגם מבחינת עצבים .

פורסם

האמת שהציעו לי לעשות את ההתקנה במקום בו קניתי את הרכיבים אבל העדפתי לעשות את זה אצל אחד שהמליצו לי עליו שלא יהיו בעיות או טעויות בהתקנה. עכשיו הבנתי שעשיתי טעות.

יש דבר אחד שאני עדין לא מבין. איך זה שכהקומפוננטים היו מחוברים באותו ערוץ הכל היה נשמע טוב ולא היו בעיות והמגבר לא היה נכנס לפרוטקשן ואחרי החלפת המגבר ניהיוכל הבעיות האלה?

אתם חושבים שכדאי שאלך למתקין אחר כדי שיעבור על כל ההתקנה ויבדוק מה הבעיה?

פורסם

לא מסכים לגבי לקנות ולהתקין בואותו מקום. יש אנשים שקונים במקום אחד ומתקינים באחר עקב חוסר אימון במקצועיות ההתקנה של המקום ממנו הם קנו.

אני עדיין חושב שצריך לבדוק את המגבר.

פורסם

וואו איזה סרט, נישמע גם מתקין לא מקצועי , וגם מוכר שלא ברור איזה ציוד מוכר לך.

אבל לפי התיאור שלך , המוכר שלך , יש לו סטוק של פולס אודיו דפוקים לגמרי , הראשון עם ערוץ שרוף, והשני הצליח תוך חצי שעה לשרוף רמקול - קרח ומכאן ומכאן .

אני הייתי מחזיר את הכל למוכר ומבקש את הכסף בחזרה. מהמתקין אין מה לבקש את הכסף חזרה כי את העבודה הוא עשה. אם אתה סומך על המתקין הזה קנה ממנו את הציוד , רק הזמן שביזבזת עלתה לך יותר

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא יודע - נראה שבא לך לשחק פינג פונג, אבל למה אתה לוקח את התפקיד של הכדור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...