Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי להיכנס לויכוח כן ארומה לא ארומה,

מי שלפעמים סוגר חור בבטן עם הסלט שלהם, יודע שאין יותר "ישראלי" מהשאלה "ויניגרט או שמן זית/לימון?", תסתכלו בפעם הבאה על תווית המצרכים ב "שמן זית /לימון".

ראשית כתוב שם "רוטב מיץ לימון ושמן זית" - וזה מכיל לפי התווית:

מים, שמן צמחי (זה לא שמן זית, הוא יגיע בהמשך בכמות מזערית), מלח לימון, מלח, חומצות מאכל (E-260, חומצת לימון), סוכר, שמן זית כתית, חומרים משמרים (E-211, E-202), חומרי טעם וריח, מתחלב (E-414), גלוטמט, צבע מאכל כלורופיל.

אגב, על פי החוק, המרכיבים מופיעים לפי סדר הכמויות, כלומר המרכיב שממנו יש את הכמות הגדולה ביותר יהיה ראשון, המרכיב ממנו יש את הכמות השניה בגודלה יופיע שני, וכך הלאה. שמן זית כתית מופיע בין הסוכר לחומרים המשמרים...

בתיאבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מפתיע אבל מה אכפת לך?

אם זה טעים אז הוא עושה את העבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אוכל את זה.

כמו שזה רשום, יש תחושה שאיך שאתה מסיים, נושרת לך רגל מהגוף. פאקינג מיץ לימון ושמן זית, שני מצרכים שנמצאים בארץ ללא מגבלה. למה צריך לעקם את זה כל-כך. עניין של תפיסת איכות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

שני מצרכים יקרים מאוד ביחס למרכיבים המרכיבים מנה ממוצעת במסעדה, במיוחד שמן זית,

ולכן משתדלים תמיד שהמרכיב העיקרי יהיה שמן סויה או משהו זול אחר

(בקיצור, כל מה שמגיע בחביות פלסטיק של עשרות ליטרים).

כלורופיל זה חדש לי, אחלה פטנט. מזיק זה בטוח לא, כולם אוכלים כלורופיל מאז ומעולם (חסה?).

מיץ לימון איננו נשמר היטב, בטח שלא בלי קירור, ולכן יש לך את שלל החומרים המשמרים.

עם מלח לימון יש לי קטע מעניין - בעקבות כמה ניסויים עם חומוס,

אני מסוגל עכשיו לאתר את הטעם הזה בכל מיני מאכלים שלא קשורים בכלל -

זה פשוט חומר משמר נפוץ וזול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה מופתע ? welcome to IL :wink:

בטח מופתע כי אומרים לך 'רוטב לימון ושמן זית ' אז אתה בהרגשה של דברים טובים ובריאים , אתה לא חושב שיש בפנים רשימה

של E-260, E-211, E-202 , E-414 , וגלוטמט, עם צבע מאכל כלורופיל ,

פורסם

אני תמיד קורא את הלייבל על האוכל שאני מכניס לפה, ומשתדל כמה שפחות לאכול ברשתות החסכניות האלו...

אם זה טעים אז הוא עושה את העבודה.

למה אכפת?

אני אוהב לדעת מה אני מכניס לגוף שלי, תזונה נכונה זה חלק מאוד חשוב מחיים נכונים ובריאים, חלק שנעלם ממוחם של אנשים בזמן אחרון, תראו את אחוז הסובלים מעודף משקל בישראל (במיוחד ילדים)

שמן צמחי, שהוא לרוב שמן סויה, ממש מיותר ואין שום סיבה לצרוך אותו, הוא השמן הכי פחות בריא מכל הסוגים, לעומת זאת שמן זית אמיתי בכבישה קרה הוא מקור מעולה לשומנים טובים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שמן זית זה מרכיב מאוד מאוד מאוד יקר. ברור שלא יתנו לך שמן זית טהור במיוחד שכל הישראלים אומרים "תביא עוד אחד".

בכל סניף יש עמדה במיוחד לשמן זית מיץ לימון וטבסקו.

לפני כמה שנים עבדתי בארומה ואני יכול להגיד לכם שכמות אדירה של רטבים נזרקת לפח.

כל אריזה כזו עולה חצי שקל - שקל לארומה.

הדבר האחרון שאפשר להגיד על ארומה זה שהם משתמשים בחומרי גלם ירודים.

המקום שהם חוסכים בענק הוא דחיפת כמות ענקית של חסה לסלטים שלהם.

פורסם

אז שיתן מים מהמזגן עם מיץ לימון ושמן ממוחזר מאיזה פלאפליה, למה לא?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני מבקש להסביר את הכוונה המקורית - קניתי סלט כי לא בא לי על מאכלים מעובדים. בא לי על משהו קל, טבעי ובריא, ולא בפיתה, לא מטוגן (פלאפל, שניצל קומפני, שוורמה וכד') בקטנה. אני מוכן לשלם עוד שקל בשביל לקבל שמן זית אמיתי עם מיץ לימון שנסחט מלימון שגדל על עץ לימונים.

לא ציפיתי, ולכן הופתעתי, שבמסווה של "שמן זית/לימון" מוכרים לי נוזל תעשייתי, מלא בחומרים כימיים מעובדים.

ככה פשוט.

זה הרבה דברים, "שמן זית/לימון" - זה לא.

כתבתי לכם - כדי שתהיו ערים. לא יותר, לא פחות.

לשעבר:

פורסם
שמן זית זה מרכיב מאוד מאוד מאוד יקר. .

הלללו, פרופורציות, תמיר. מאוד מאוד מאוד יקר? מתי קנית בפעם האחרונה שמן זית איכותי?

נכון שאיזו זול, אבל בקבוק ב-30-40 ש"ח יספיק למינימום 30 מנות רוטב או לתיבול עשרות מנות סלט. חוסכים חצי שקל של המרכיב במנה שעולה 30 או 40 ש"ח?

וזה לפני שנחשוב שהרשת קונה במחיר זול בהרבה ממה שאני מוצא בסופר או בכפר דרוזי בגליל.

אם רוצים לחסוך - שלא יציעו מנות כאלו.

אני לא אוכל במקומות בהם האיכות ירודה ויש זלזול בי כזללן.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...