Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד להם, מקדונלדס בזמן האחרון מנסים לשנות את התדמית שלהם ממזון משמין וזבל, למזון בריאות מהיר, מגמה מבורכת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם פילוסופיה ש"סלט זה האוכל של האוכל" מהר מאוד אתה תהיה "הפרנסה של הקרדיולוג" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן כן, גם קראתי על קופסת סיגריות (מעשן כבד) שעידון גורם לאיפוטנציה והוא עדיין מתפקד כמו גדול.

אגב, אני מעדיף למות מוקדם ושבע מאשר זקן ורעב :twisted:

פורסם

המון שנים חשבתי כמוך, צרכתי בשר, סיגריות, אלכוהול, סמים קלים בכמויות שלא מביישות גדוד צנחנים בצבא האדום.

שהיה קצרה של 5 ימים בקרדיולוגית א' הבהירה לי שאי אפשר להמשיך ככה, חייבים לעשות איזה שינוי.....מאז הכפלתי את המינון של כל הנ"ל! :twisted:

אני סתם משקר, האמת לאמיתה היא שביצעתי שינוי בודד, הפסקתי לעשן סיגריות!

פורסם
הרכיבים : שמן זית כתית, מיץ לימון טבעי, מלח.

תודה.

מסתבר כשרוצים לתת איכות - אפשר.

אגב, מאז אותה פעם, לא נכנסתי לארומה, ולא בגלל שאני לא רעב...שידחפו את החומרים המשמרים שלהם לאחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
המון שנים חשבתי כמוך, צרכתי בשר, סיגריות, אלכוהול, סמים קלים בכמויות שלא מביישות גדוד צנחנים בצבא האדום.

שהיה קצרה של 5 ימים בקרדיולוגית א' הבהירה לי שאי אפשר להמשיך ככה, חייבים לעשות איזה שינוי.....מאז הכפלתי את המינון של כל הנ"ל! :twisted:

אני סתם משקר, האמת לאמיתה היא שביצעתי שינוי בודד, הפסקתי לעשן סיגריות!

אני לא שתיין כבד וגם לא צורך סמים (קלים,כבדים ובכלל) מת להפסיק לעשן ואפילו הפסקתי לשלושה שבועות עד שגיליתי שהשמנתי :evil:

עכשיו אני לא מעשן כבר 5 ימים (לא יכול, בעייה בריאותית) ומקווה להתמיד גם אחרי שאני יבריא

פורסם

בתור אחד שהפסיק לעשן בבת אחת(בין חצי קופסה לקופסה ביום) כשאשתי נכנסה להריון עם הבכורה אני יכול להגיד בלב שלם,הכל בראש,לא בעיה רפואית תעזור ולא שום דבר אחר, ביום שתחליט שאתה באמת לא רוצה לעשן יותר,אתה כנראה תצליח להיגמל.

כל מי שיבוא ויגיד שמה שעישנתי זה מעט,יש לי קרוב משפחה שהיה מעשן בין 2-3 קופסאות ביום וגם כן החליט יום אחד להפסיק ומאז לא נגע.

פורסם

מסכים עם הבחור מעלי - הכל בראש וצריך פשוט לחתוך בלי חוכמות.

זה עדיין משמין אבל :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה באמת הכל בראש, אבל ה4 קילו שמסתירים את הריבועים עכשיו לא באים ברגל :?

ותיתפלא עקב בעיה בריאותית אני לא יכול לדבר ולא לעשן (ובקושי לאכול) וממש לא בא לי סיגריה :-D

פורסם

אמרתי לך כל הזמן לא להתנשק עם הלשון עם הכלב!

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao:

מה שכן אישתי מאושרת, מעל שבוע שאני לא מז**ן לה את השכל ועוד יותר טוב בשבילה שאני לא יכול להגיד לה לשתוק!

פורסם

אתה כבר נשוי, אתה אמור להתחיל להשמין ולשכוח מריבועים בכל מקרה...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

על אותו משקל אפשר להגיד את זה גם על אישתי, ולא בא לי אישה שמנה ומוזנחת :roll:

כל עוד היא לא מזניחה את עצמה, אני יפרגן בחזרה.

ביום שהיא תזניח, אני יגדל כרס מטורפת :twisted:

• תוכן חדש...