Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב השירות הצבאי שלי במחסומים נחשפתי להרבה אירועים פליליים ותפיסות שהיה לי במשמרות.

כעת קיבלתי זימון להעיד באירוע שהתרחש לפני למעלה מ-3 שנים שהמקום הוא בית המשפט בבית שמש.

רק מה...הזמנים השתנו, כיום אני סטודנט וכרגע לומד וחי באילת.

מבדיקה שערכתי אני רשאי לקבלת החזרי נסיעות + אבדן יום עבודה...הקאץ' שמדובר על אוטובוסים בלבד.

יצויין שאין לי שום כוונה לבוא באוטובוסים, יש לציין שאני נוסע ואף חוזר באותו יום לאילת ככה שאם אני יבוא באוטובוסים זה ייארך מעל 12 שעות נסיעה באותו יום, יתרה מכך שאני מפסיד יום לימודים והנסיעות האלה רק יעייפו אותי.

אם אני לוקח טיסה הלוך - חזור ייצא לי לפי חישובים להפסיד רק שיעור אחד.

אם הדיון לא היה ביום חמישי, לא היתה לי סיבה להתלונן שכן טיסות הלוך - חזור באמצע השבוע עולות רק 70 שקלים יותר, אבל מדובר גם ביום חמישי, יום שידוע בטיסות יקרות יותר (טיסה בכיוון אחד תעלה לי יותר יקר מאוטובוס הלוך - חזור).

יש לציין שההוצאות האלה מאוד יקרות לי עקב זה שאני סטודנט בלי אפשרות עבודה (מערכת עמוסה של 5 ימי לימודים ולימדים קשים מאוד) והמחייה באילת מאוד יקרה, ככה שהוצאות כאלה מאוד כבדות עליי ואני חייב לבוא להעיד.

האם יש אפשרות במקרים חריגים לתבוע הוצאות של טיסות?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה לא צריך לתבוע. השופט ישאל אותך אם אתה צריך החזר על יום העבודה (ואם לא ישאל - תאמר בעצמך) ולא אמורה להיות בעיה שיחזירו לך גם את הטיסה אם תראה שטסת.

פורסם

תבדוק לפני שאתה טס האם יש החזר הוצאות על הטיסה, לדעתי לא, מכיוון שיש תחבורה ציבורית זולה.

בנוסף אם זומנת לשעה מסויימת אל תהיה בטוח ההדיון יתקיים בשעה הנקובה, לעיתים יכולים להגיע לדד\יון עצורים להארכת מעצר, דיונים קודמים שהתארכו, וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שתעיד, ספר לבית המשפט שנאלצת לבוא לדיון מטיסה באילת, משום שאתה סטונדנט ולא יכול להרשות לעצמך להפסיד שיעורים, תציג לו קבלות ותבקש שיפסוק לך את הוצאות הנסיעה שנגרמו לך בפועל

פורסם

יש לציין שטיסה באותו מקרה זה הדבר הכי אידיאלי.

זטמנתי לשעה 9:30 בבוקר, גם אם אני אקח את האוטובוס הראשון של 5 בבוקר אני יגיע רק לתל אביב ב-10...(יש עוד אפשרות לקחת אוטובוס שיוצא ב-1 בלילה...אבל ממש לא מתאים לי אחרי שיעור שנגמר ב-8 בערב לנסוע צפונה ולחזור לאילת מותש, אחרי לילה של נסיעות בלי שינה)

אגב מישהו יודע מה הדרך הכי קצרה להגיע מנתב"ג לבית שמש, רכבת לא בא בחשבון כי זה לחכות 40 דקות בת"א להחלפה...כרגע האופציה האידיאלית, זה אוטובוס עד מחלף הראל ומשם לבית שמש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...