Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

On axis vs. Off axis

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, עברתי על החיפוש, מצאתי דיעות לכאן ולכאן.

אני לפני התקנה של 3 way, האוטו למעשה אצל יוסי אלפיין.

הרכיבים, אלייט לימיטד אדישן עם מידים cdm88.

התקנה על הקורות.

יוסי אומר אוף אקסיס. דיברתי עם אורן ממורל, הוא אומר שתלוי באוטו, אבל בדכ אוף אקסיס.

אגב, האוטו, אלפא 159.

השאלה, מה אתם אומרים?

תודה, תמיר.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

התוצאה הטובה ביותר שהגעתי אליה עם אילייט שלושה חלקים הייתה כשהמידים והטוויטרים פנו כלפי מרכז השמשה הקדמית \ המראה האמצעית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמרתי כשדיברנו בטלפון

מוראל אמורים להשמע במיטבם כשהם באון אקסיס - הנסיון שלי מראה על אוף אקסיס ואני מאוד תומך בדברים של איתמר - לכוון אותם כלפי (סליחה עריכה) כלפי מרכז השמשה אבל לא מעבר לאוף אקסיס אלא לכוון של המראה אבל לדעתי - לגובה הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות.

אדי, אכן אמרת לי שזו הזוית המומלצת.

נראה שזה יהיה הכיוון (תרתי משמע...).

האוטו בסדנת הניתוחים. אני מניח מחר אחהצ, אולי מחרתיים בבוקר, יוסי יגיע להתעסקות עם הקורות.

עד אז, אשמח להארות נוספות.

תמיר, 

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
התוצאה הטובה ביותר שהגעתי אליה עם אילייט שלושה חלקים הייתה כשהמידים והטוויטרים פנו כלפי מרכז השמשה הקדמית \ המראה האמצעית.

איתמר.

+1

בזמנו ניסיתי את הסט הזה באין סוף זויות ואלו היו הזוויות שאיתם הגעתי לתוצאה הטובה ביותר.

אלי

פורסם

off axis ב-60 מעלות רק אם אתה מרכז את הבמה באמצע.

אם אתה רוצה לרכז את הבמה בכסא של הנהג אזי יש לכוון צד סמאל Off axis ב-45 מעלות וימין Off axis ב-75 מעלות.

כמובן שהרבה תלוי ברכב כמו שאמרו לפני, במרחק של כסא של הנהג מהשמשה/קורה וכו.

אם עבודה נעשת על ידי יוסי אז אין לך מה להתלבט, פשוט תן לו לעבוד, הוא יודע מה הוא עושה.

במיוחד שהיה לו CDM54 כמה שנים טובות.

פורסם
ואיפה אתה בכל הסיפור הזה? תשמה גם וגם. ואז תחליט.

רומן.

מצטער אבל - אסור להתעלם מההארה\הערה הזו

+1

למרות כל ההמלצות שלנו - הכי טוב זה לשבת ברכב ולעשות קצת משחקי זוויות.

אלא אם כן אתה סגור על עצמך ומוכן לקחת הימור מושכל. (מושכל מאוד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...