Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אופני הרים יד2

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, misterb כתב:

טוב אז קיבלתי את האופניים, לקחתי אותם ליישור קו בחנות של טרק

רק להעיר שאופניים זה לא אוטו. לא צריך 'מוסך יבואן'. כל מכנופאן (שמבין) יכול לטפל בכל זוג אופניים. כל הרכיבים המשמעותיים הם OEM. 

החנות של טרק גוררת מס אשכנזים, ותמיד עדיף מערכת יחסים טובה עם המכנופאן הקרוב לביתך 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן ברור, ספציפית זה מכר שעובד שם אז עשה לי הכל במחיר עלות. עם 2 קסדות חדשות יצא פחות מ-400 שח להכל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

וואלה זול. כל קסדה שם זו חבילה של לא רחוק מ-400 שקל.
עשית לי חשק, הילד רוכב כמו מטורף, קניתי לו מחבר של בן משפחה איזה אופניים 16" של מותג צרפתי שלא שמעתי עליו מעולם שבטח תזהו כי בדיעבד הסתבר לי שהוא די מוכר...
אני biased אבל אני חושב שהוא רוכב ממש טוב, מגיע לו שניקח אותו למקומות מעניינים... עכשיו צריך לדאוג לאופניים לעצמי.

image.thumb.png.a832cc4d0e0565417e8dd0030b8302d0.png

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

מגיע לו שניקח אותו למקומות מעניינים.

יש מסלולון 'אקסטרים' חמוד בפארק הירקון, צמוד ל"פארק חמשת החושים".

אטרקטיבי לילדים ולא רק...

אפילו אני מצליח ליהנות מסיבוב שם כל פעם שאני עובר ליד.

די קרוב לחניון, אז אפשר להגיע גם רגלית מהרכב.

(ואם הוא בייבי נינג'ה כזה, יש גם סקייט-פארק מגניב בהמשך צמוד לרמת החייל (מאחורי אסותא) )

gani-yhoshoa-tel-aviv-new-park-03122023-5.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

וואלה זול. כל קסדה שם זו חבילה של לא רחוק מ-400 שקל.
עשית לי חשק, הילד רוכב כמו מטורף, קניתי לו מחבר של בן משפחה איזה אופניים 16" של מותג צרפתי שלא שמעתי עליו מעולם שבטח תזהו כי בדיעבד הסתבר לי שהוא די מוכר...
אני biased אבל אני חושב שהוא רוכב ממש טוב, מגיע לו שניקח אותו למקומות מעניינים... עכשיו צריך לדאוג לאופניים לעצמי.

image.thumb.png.a832cc4d0e0565417e8dd0030b8302d0.png

אלו אכן אופניים מוגזמים... אבל אחלה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

בוא נגיד שלא הייתי מזמין אותם מצרפת, אבל כיד 2 לא יכולתי לוותר עליהם. אופני 16" עם שילדת אלומיניום ספורטיבית, בלמי דיסק וונטיל צרפתי...
יש לי איזו בעיה, אולי היא לא פרטית לי, שכשאני רואה משהו כמו של גדולים רק בקטן אני חייב לקנות אותו...

הבעיה שהוא התרגל לסטנדרט גבוה עכשיו, נו טוב, לפחות במידה הבאה (20") יש אופציות ראויות גם בארץ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

ביד2, שווה.

אבל אתה יודע, בלמי דיסק בגיל הזה זה אוברקיל מיותר.

גם הצמיגים מוגזמים.

אבל... למה לא?!

אחרי זה אפשר למכור הלאה.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לגודל שלהם

הבלמי דיסק בגודל מלא?

יכולים לעצור גם אדם בגודל מלא :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כן הכל שם זה כמו של גדולים, רק מולבש על אופניים 16"... זה מה שקנה אותם כי זה פשוט מגניב ברמות, וכן זה גם מוגזם ברמות...
החל ממידה 20" הצרפתים האלה מציעים דברים אפילו יותר מופרכים... וכן למי שמכר לי היה גם כזה שם שהחליף את ה-16".

COMMENCAL CLASH 20 PURE WHITE 2026 image number null

• אהבתי 1

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז על האופנים שקיבלתי בהשאלה יצא לי לרכוב פעם אחת בחצי שנה והאמת לא נהניתי - עוד לא הבנתי ממש למה בזמנו. כל מיני חופשים, גלגלי 26, הילוכים לא עובדים חלק. בסוף הבן דוד ביקש אותם חזרה כי אישתו החליטה שבא לה גם..

אז התחלתי לחפש ביד2, בסוף נתפסתי על scott spark 960, בנות שנתיים שרכבו עליהם פעמיים בעיר ומאז היו במחסן, מצב חדש לגמרי עם הצמיגים המקוריים עם הקוצים עליהם עדיין.

נקנו במקור ב-12000, פירסם ב-6000, בסוף לקחתי ב-4500 כי בדיוק היבואן עשה ניקוי מלאי ומכר אותם ב-6500.

איזה הבדל ברכיבה וואו! ממש כיף, רכבתי כבר כמה פעמים, בינתיים לבד, בקרוב עם הילד גם.

הגלגלי 29 זה הבדל עצום, הכל רך וחלק, הדרופר המובנה זה פצצה וגם השליטה בבולמים מהכידון תענוג. נראה לי שזה בכיוון להפוך לתחביב 😎

IMG_9665.thumb.jpeg.b7c2045e5dd8d6b74b5da1c7393b78f4.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...