Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 Picasso

srami
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע למי ניתנה הנבואה... אבל בכל זאת, האם לדעתכם C3 Picasso דיזל ידני (103000 מבצע הוט) הוא רכב "לכל החיים" ? ובכלל, אשמח לחוות דעת על הרכב. מחפש רכב פנאי קטן, גבוה, ושימושי. נסועה של כ-20000 ק"מ בשנה.

פורסם

תגובתי הספונטנית אחרי תקלה נוספת ב C5 שלי:

השאלה היא למה?!

* אם אתה רוצה סיטרואן בגלל הנוחות - באופן כללי זה רק C5 ומלאה.

* בכללי אם תקח 10Kמרווח של ש"ח לתיקונים וקצת סבלנות תוכל לקנות C5 מודל 2005+ ב40K מיד פרטית

(יש גם דיזל, יש גם (מעט מאוד) סטיישן)

אחרי נסיעות ב C4 ו C5 משלי המסכנות הן:

1. אני כן טעיתי בתמחור רכב - חייבים (!) להוריד כ 5-10K ש"ח במחירון גם ליד פרטית

2. סיטרואן אמתי (וזו סיבה לרכישה) זה C5 ומלאה (כן פנאומטי)

3. לקנות סיטרואן חדשה זו שריפת כסף לא מוצדקת כלל (לא 3 - 5 שנים עדיף)!

4. אסור! אסור! אסור! לקנות רכב צרפתי מליסינג (הסבר ארוך, אך לא מוסרי)

4. כן יש אופציות נוחות נוספות (אני מחכה לשברולט מאליבו 2008 שתגיע ל60K במחירון ואז אקנה ב40)

5. סיטרואן במינימום סיכון - דגמי 2009+ עם תיבת הילוכים יפנית (אך מחיר לא סביר - קנה 2005 ותצאה ברווח גם פעמיים שיפוץ תיבה המפורסמת AL4 צרפתית)

פורסם

בן אדם מחפש רכב קטן, איך הגעת ל-C5? חוץ מזה, התיבה היפנית נכנסה רק השנה, לפני כן גם בדגם החדש היתה מותקנת AL4.

לפותח השירשור, הייתי ממליץ לבדוק גם את הונדה ג'אז 1.2 ידנית (99K), או אם יש אפשרות למתוח את התקציב אז גם טויוטה וורסו וג'אז הברידית. אבל כל אלה (כולל C3 פיקאסו) הן מיקרו-ואנים ולא רכבי פנאי.

רכבי פנאי קטנים ויחסית זולים הם סקודה ייטי וניסן ג'וק. מבחינת שימושיות הייטי עדיף. אבל זה כבר איזור מחירים אחר לגמרי.

אגב, את הג'וק ניתן לרכוש בגירסה הידנית ב-117K, אולי אופציה טובה בשבילך.

פורסם

כפי שאמרתי אני מחפש רכב קטן שישמש גם כרכב פנאי שיכול לסחוב זוג אופניים בחלל הפנימי וגם לרדת מהכביש לשבילים סלולים. ניסן ג'וק וסקודה יטי לא באים בחשבון מסיבות שונות - מחיר (שתיהן), מימדים ותקופת אחריות (יטי) , עיצוב (ג'וק). בטויוטה ספייס ורסו הפריע לי מרווח קרקע נמוך באופן קיצוני - אי אפשר לנסוע אפילו על שביל קק"ל סלול (רכב פנאי...). ג'אז היברידית או ידנית זו אופציה למרות שגם היא כנראה יושבת נמוך. היתרון של שתי האחרונות - צריכת דלק נמוכה (גם הפיקאסו). עוד שתי אופציות: סוזוקי SX4 חמש דלתות וקיה סול. אשמח לתובנות לגבי המכוניות שציינתי. האם פיספסתי אפשרויות ?

פורסם

שלום ובוקר טוב,

אנחנו אמנם לא רשת הטריידאין של לובינסקי, אבל עדיין אני נוטה להאמין שהפיקאסו לא תיהיה רכב לכל החיים. תבדוק בסוכנות אם יש לך אפשרות לקבל התחייבות לרכישה עתידית במחיר מחירון, שתוריד קצת מאי הוודאות שלך. חוץ מזה לרכבי דיזל ידניים מיד פרטית וקילומטראז' סביר תמיד יש ביקוש, אז גם זה עובד לטובתך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סוזוקי ג'מיני לא נמכר יותר כחדש.

עד לפני כמה זמן עוד אפשר היה לקנות מודל 2009 שנרשם כבר על שם היבואן או אולי דגמים אחרונים שהגיע בתחילת 2010.

לדעתי הכל נגמר והרכב לא זמין יותר לקניה כחדש.

וכמובן בג'מיני אין מה לדבר על הכנסת זוג אופניים לתוך האוטו וזו היתה אחת הדרישות שלו.

פורסם

למה חייבים להכניס את האופניים פנימה? יש רכבים שמגיעים עם מתקן מקורי להובלת האופניים מאחורה.

למיטב ידיעתי יש אותו כופציה בקורסה ובייטי, אולי בעוד דגמים, אין לי מושג. את הייטי פסלת, אבל קורסה מתאים גם מבחינת המחיר. רק תבדוק אם הוא "יושב" גבוה מספיק עבורך :-)

פורסם
סוזוקי ג'מיני לא נמכר יותר כחדש.

עד לפני כמה זמן עוד אפשר היה לקנות מודל 2009 שנרשם כבר על שם היבואן או אולי דגמים אחרונים שהגיע בתחילת 2010.

לדעתי הכל נגמר והרכב לא זמין יותר לקניה כחדש.

וכמובן בג'מיני אין מה לדבר על הכנסת זוג אופניים לתוך האוטו וזו היתה אחת הדרישות שלו.

וואלה.

בזמנו דובר על דגם חדש של ג'ימני שאמור לצאת, דור רביעי נדמה לי.

סביר יותר להניח שהיבואן לא רוצה למכור מוצר משתלם אלא מעדיף שלקוחות ימתחו את התקציב לויטארה..

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה קופץ למסקנות נמהרות.

כבר הרבה שנים שמדברים על ג'ימני מחודש, ביינתים זה נשאר במסגרת הדיבורים וכמה דגמי קונספט הזויים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיקאסו בשביל לצאת לטיולי אופניים?!

בפיז'ו 205 שלי- מקפלים את המושב האחורי בשתי דקות, מפרקים גלגל קדמי בחצי דקה, ומשכיבים בתא המטען המוגדל. לא ניסיתי להכניס את האופניים "בעמידה". אולי אתה יכול להסתפק ברכב קטן יותר מה-C3 פיקסו.

פורסם

סביר יותר להניח שהיבואן לא רוצה למכור מוצר משתלם אלא מעדיף שלקוחות ימתחו את התקציב לויטארה..

גם כאן אתה "קופץ למסקנות נמהרות".

לג'ימני אין ESP ולכן הוא מסורב עליה (וכך יהיה גם בשנה הבאה באירופה).

אני מניח שהיצרן לא טורח להתקין בו מערכת כזאת פשוט כי הדגם עומד בפני החלפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...