Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואת הרמקולים האחורים לא כדי לחבר למגבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ידוע כ"כ איך האינפיניטי יעבדו עם הגברה,אך לכל מקרה עדיף להגביר אותם קודם ולשמוע,מקסימום אם לא תאהב אתה תמיד יכול לחבר את האחוריים למגבר,עם כמה שזה לא אפקטיבי כי אז תיעלם לך כל ה"במה הקידמית" ותשמע רק מאחורה.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

בדיוק!

זה מה שקורה עכשיו אני שם בMU יותר לקדימה,אבל פשוט מרגישים שזה לא זה.

איזה בעיה יכולה להיות בחיבור האינפינטי למגבר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האינפיניטי הוא רמקול די פשוט ובנוי על עבודה בלי קרוס,לכן אני לא יכול להגיד לך איך זה יישמע.

לעומת זאת אם תצליח לארגן קומפוננט לקדימה אתה תהנה הרבה יותר עם הגברה.

הצעה שלי תנסה למכור את האינפיניטי והאחוריים או לנסות להחזיר לחנות ולהביא קומפוננט,אתה תרגיש יותר את "הבמה הקידמית"

Scan Speak

פורסם

אגב אם הMU מוציא 50W ומגבר מוציא 75W אז הרמקול יוכל לקבל 125W? או שזה חישוב אחר?

פורסם

קודם כל HU, ולא MU :-D

שנית, HU לא מוציא 50 וואט. אולי בפיק אבל לא RMS, שזה הנתון החשוב.

רוב ה HU ים הסטנדרטיים מוציאים בסביבות 17-22 RMS, כך שמגבר שמספק 75W RMS יהווה הבדל ניכר.

בקשר לבעיתך הנוכחית, תנסה להפוך חוטים כל פעם של רמקול אחד.

יש סיכוי טוב שהם מחווטים הפוך, וכך הם מאבדים את היכולת להפיק תדרי באס (או ע"י ביטול אחד של השני, או ע"י חלוקה שגויה של הספק בין האלמנטים בתוך רמקול מרובה רכיבים).

מתחדשת*

• תוכן חדש...