Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז לבדיקה - המלצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם -

מחר בבוקר אני לוקחת הונדה ג'אז שראיתי זה עתה למכון בדיקה.

פרטים יבשים: 88 אלף ק'מ, שנת 2007, יד שנייה. במצב חיצוני מעולה.

מחיר: 63 אלף לפני בדיקה.

שאלות:

1. קראתי קצת וראיתי שישנן המלצות על בדיקת רכבים במוסכים מרכזיים ואצל פחח טוב - היכן אני יכולה למצא את המוסך המרכזי של הונדה (יש כמה? יש הבדל בין מורשה למרכזי, וכו', האם יש המלצות ספציפיות?) - כנ'ל לגבי פחח.

2. האם יש מכון בדיקת רכבים מומלץ? קראתי שוב וראיתי שהמכונים האלה מכסת'כים הכל בערך, ולכן לא באמת ניתן לוודא את מה שעבר על הרכב.

רב תודות!

הילה.

פורסם

המוסך המרכזי של הונדה נמצא בראשון לציון - אבל כל מוסך מורשה יוכל לבדוק את האוטו. בכל מקרה, באוטו במחיר הזה אני לא הייתי מוותר על בדיקה במכון - הם אומנם מכסת"חים, אבל הם גם בהחלט עולים על נקודות בעיתיות.

סדר הפעולות המומלץ הוא לקחת למכון בדיקה, ועם הטופס ללכת למוסך מורשה על מנת לקבל חוות דעת לגבי עלויות תיקון. מעבר לזה, אם כבר נמצאים במורשה, כדאי להוציא היסטוריית טיפולים (במידה והוא לא טופל במוסכים מורשים, אני באופן אישי הייתי מוותר על האוטו).

לגבי מכון בדיקה, בראשון לציון נמצא מכון הבדיקה של חבר הפורום Kompy, ובאופן אישי זה המכון היחיד שאליו אני לוקח רכבים לבדיקה לפני קניה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אולם, אני חושבת (וזה גם קצת לא נוח לי) ש"לסחוב" מוכר מתל אביב לראשון לציון, כשיש מספיק מכונים ראויים בתל אביב זה לא הוגן כלפי המוכר. אינני יודעת אם בעצמי הייתי מסכימה לסוע עד ראשון כדי שהמוכר יהיה שקט. תל אביב מלאה במכונים.

לגבי המוסך המרכזי - תודה על העדכון, אך שוב, ראשון.

האם יש מוסך מורשה בתל אביב מומלץ על מנת לקבל היסטוריה שכזו?

בנוסף - אם הרכב לא טופל במוסך מורשה/מרכזי - האם היסטוריית טיפולים תהיה קיימת בכל מקרה?

רב תודות,

הילה.

פורסם

נעים מת מזמן בעיראק. ואם כבר עיראק, את לא קונה עמבה או פאלודה בשכונת התקווה את קונה אוטו שעמלת קשות כדי לרכוש אותו. בקטעים האלה אין גאלות ולא עושים חשבון. לא נעים לך לצאת ביץ' (כביכול) תקחי בחור שיעשה את העבודה השחורה ותאמיני לי הוא יהנה ממנה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...