Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לפלאפון (כן אני יודע כולם, נבלות, יש יותר ויש עוד יותר.)

עכשיו השאלה.

יש לי היום נוקיה 5800. שכולל. 2 סוללות חלופיות. 3מטענים לרכב. ועוד כ 6 מטענים לבית.

זה אומר שיש לי בכל מקום מטען. ויש לי סוללה חלופית.

אני יכול !! להחליף מכשיר. כי עברנו לפלאפון. כמובן שאני יכול לבחור איזה מכשיר שאני רוצה. (איפון. נוקיה. סמסונג.בלקברי וכו)

ההתלבטות שלי היא האם להחליף. אני מסתדר יפה עם המכשיר שלי. נכון שהוא טיפה איטי באינטרנט. ולא יכול לפתוח את כל הקבצים. והמסך מגע שלו הוא בינוני. אבל הוא יחסית סוס עבודה.

הדרישות שלי הן. פנס מובנה- חובה !!

חיבור אוזניות (PL 3.5. אוזניות רגילות) חובה. !!

ואמינות גבוהה.

אגב אופציה נוספת. לא להחליף מכשיר !!

איזה מכשיר הייתם לוקחים?

אגב מה הקטע עם האנדרואיד / סמביאן / וכו. יש לזה השפעה ? איזה יתרונות יש לכל אחד מהם?

תודה אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר לקרוא בין השורות של ההודעה שלך שגם נושא הסוללה קרוב לליבך ולכן תחשוב טוב לגבי הסמארטפונים החדשים יותר עם המסכים הגדולים (IPHONE, GALAXY וכו').

יש להם הרבה מעלות אבל סוללה חזקה היא לא אחת מהן... בייחוד בשימוש אינטנסיבי (גם היום אתה עובד עם מסך מגע לא קטן, אבל מהיכרות עם ה5800 המצב עוד סביר).

בכל מקרה אם אתה מחליט להחליף תוודא שבמכשיר שאתה רוכש יש אפשרות להחליף סוללה בקלות (באייפון לדוג' אין אפשרות כזו).

בהצלחה!

פורסם

אם חשוב לך לשמור על מגוון המטענים שלך - אתה בטח מכוון להחליף לאחד הנוקיות החדשים.

ובכן - זה פתרון, יש לי E72 מהעבודה, מכשיר עמיד למדי (נופל הרבה, מחזיק מעמד)

מעט איטי, אבל עושה את העבודה.

חוץ מזה אין לי כלום טוב לומר עליו - אני חושב שנוקיה מוציאים את עצמם מהמשחק לאט לאט.

אם המכשיר לא היה בחינם מהעבודה הוא היה יושב היום בפח.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אמרת פנס מובנה + סוללה חזקה + עמיד?

NOKIA E72

לחיצה על כפתור הרווח מעל שניה תדליק לך פנס חזק מאוד.

סוללה לא נגמרת.

עמיד.. E71 E72 זה כמו קורולה 2001.

חיבור 3.5 קיים.

נ.ב.

לדעתי, אל תקנה מכשיר מהרשת בתשלומים.

אם אתה קונה מכשיר בתשלומים, תמצא את עצמך "כבול" לרשת בעוד שנתיים כשתרצה להתנתק ואז יגידו לך "אין בעיה, תתנתק, אבל יש לך עוד 50 תשלומים בסה"כ 50000 ש"ח על המכשיר.. לא חבל?" ואז אומנם לא יהיה לך קנס על ההתנתקות מהחבילה אבל יהיה לך "קנס" על המכשיר.

אני הייתי קונה מכשיר מחנות פרטית... המחיר המלא של המכשירים ברשתות מזעזעים.

פורסם
יש לי היום נוקיה 5800. שכולל. 2 סוללות חלופיות. 3מטענים לרכב. ועוד כ 6 מטענים לבית.

זה אומר שיש לי בכל מקום מטען. ויש לי סוללה חלופית.

א) כמות המטענים מגבילה אותך למכשירים מיצרן אחד מסויים.

ב) לגבי סוללות. אני לא יודע לגבי מכשירי E7X (או X6, שזה דור ההמשך של ה5800), אבל בנוקיות מהדור החדש (C7, N8 ) יש סוללה שונה. שאר האביזרים (מטענים, אוזניות, כבל RCA, כבל USB, ועוד) מתאימים.

ג) אתה יכול גם להישאר עם ה5800. אם הוא סים פרי, הוא יעבוד מצויין עם סים של פלאפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי מטענים לידיעתך עבר חוק באיחוד האירופאי [באמת ללא שום ציניות או צחוק].

שמחייב את יצרני הפלאפונים לתקן אחיד למטענים.

ממה שאני רואה בשנים האחרונות את רוב המכשירים ניתן להטעין מכבל מיני USB.

אם תתחמש במטענים כאלה הם אמורים לספק אותך אפילו לדור שיבוא אחרי המכשיר הנוכחי.

לגבי סוללות שמחזיקות מעמד ופנס חזק ,

אני יכול להמליץ על הנוקיה E71 ועל הבלאק ברי לדורותיו ,

היה לי את הנוקיה מעל לשנתיים באמת איטי אבל החזקתי עם סוללה + אימיילים + GPS + DATA שלושה ימים,

לגבי הבלאק ברי היה לי את ה8100 והיום יש לי את ה9700 מדהים אותי כל פעם מחדש איך מכשיר דור שלישי במקרה האחרון מחזיק לי יומיים עם כל הצריכה שפירטתי מקודם [את ה8100 שהוא לא דור שלוש הצלחתי למשוך גם עד לכיוון השלושה ואפילו ארבע ימים ללא טעינה אבל איתו גם לא גלשתי הרבה כי הרוחב פס שלו פשוט מזעזע].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא יודע באיזו רשת אתה אבל ה5800 ששווקו בארץ למיטב ידיעתי תומכים רק בתדר אחד של פלאפון מתוך 2 וברשת גרועה יחסית כמו פלאפון חשוב שכן תוכל להשתמש בתדר הנמוך מבין השניים (850MHZ)

חוצמזה , יאללה תעיף את ה5800... הטאץ' שלו פשוט זוועה. משאר הבחינות מכשיר אחלה אבל במכשיר שהוא רק טאץ', הטאץ' זה הכל...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בגלקסי אין פנס לד. אבל יש לו אפליקציות של פנס, שהופכות את כל המסך לפנס. יותר ממספיק יעיל לרוב הסיטואציות האפשריות שאני נתקלתי בהם. וזה אומר אחד שגם לא יכל (לחצי דקה בערך) לחיות בלי פנס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...