Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה צבע לבחור לשברולט ספארק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

איזה צבע כדאי לאמץ לרכב? אני מבין שצבעים כהים מושכים חוֹם, לעומת לבן או אפור שדוחים.

האם ההבדל משמעותי? אני מאוד רוצה כחול ל'ספארק', מתאים לה צבעוניות כי היא צבעונית באופיה, אך ללבן יש את היתרונות שלו, בפרט בימי החמסין של הקיץ.

האם ההבדל גדול? יש עוד יתרונות בשמירה על טמפ' תא הנוסעים שאינני יודע? אולי קיימים יתרונות נוספים ללבן, מעבר לשמירה על טמפ'?

תודה רבה.

פורסם

שלום

אני למדתי בדרך הרעה, לא ללכת על צבעים שיש להם בעיות של לכה שרופה מהשמש.

אני על היילקס 99 ואישתי עם גאלאנט שנהם כחולות כהה, שהלכה מתחילה לישרף מהשמש זה כמו גידלו סרטני.

זה מתפשט במהירות לטורפת, וזה מאוד מרגיז בהתחלה הגג אחרי זה מכסה מנוע ועוד ועוד...

אבל עם האוטו היה אצלך שלוש ארבע שנים זה סביר להניח שהיד הבא כבר תבין את זה.

עוד בעיה נוספת לגעתי זה צבעים שדאויים מהר כמו צהוב ואדום, שבמקרה שצריך לעשות תיקון פחחות וצבע, יש הבדל רציני בין הגוונים.

אבל גם זה אחרי זמן מסויים שהצבע דאוי

בכל מקרה תיתחדש.

פורסם

צבע כהה לא מושך חום וצבע לבן לא דוחה חום. זה מיתוס שנבדק כבר מספר פעמים ונופץ פעם אחר פעם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לך על הכחול שאתה רוצה, אתה קונה רכב חדש, תהנה מימנו... צבע מתקלף וכל מיני חששות כאלו יקרו עוד הרבה זמן

חוץ מיזה, אתה קונה רכב חדש ! מה אכפת לך ממה שיקרה עוד 10 שנים , תהנה מהרגע , תהנהההה מזה ותבחר מה שטוב לך @! תתחדש (:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תשים את הרכב בשמש כל צבע יתקלף לך. כמו שכבר אמרו התחממות הרכב בשמש לא מושפעת מהצבע.

בחר צבע שאתה אוהב, זה הרכב האישי שלך, לא של איזה חברת ליסינג.

אני הייתי בוחר בכתום כמו זה: chevrolet-z-spec-5.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חח אני חייב להגיב, זה לא קצת צבע חסר חיים אתה לא חושב? אני באמת לא מפקפק בטעמך האישי, אבל יש לזה צבע ממש חסר חיים וקצת דומה למשהו שנופל אצלי באסלה, סליחה על השפה.

זה, או שהניגודיות במסך מחשב שלי השתבשה...

לא עדיף איזה צבע מעניין אחר? כחול, אדום, אפילו ירוק זוהר כמו של מאזדה 2, אם כבר הולכים על משהו יחודי...

בנוסף, הסתכלתי באתר, אני לא חושב שהצבע הזה זמין בישראל.

הייתי בוחר באדום או כחול או תכלת, אם ניראים לי חיים . זהו טעמי, ומותר לכם לשפוט !

הינה תיראה לך דוגמאות

http://www.chevrolet.co.il/model.asp?carID=54&pageType=colors

פורסם
לך על הכחול שאתה רוצה, אתה קונה רכב חדש, תהנה מימנו... צבע מתקלף וכל מיני חששות כאלו יקרו עוד הרבה זמן

חוץ מיזה, אתה קונה רכב חדש ! מה אכפת לך ממה שיקרה עוד 10 שנים , תהנה מהרגע , תהנהההה מזה ותבחר מה שטוב לך @! תתחדש (:

גם אני בדיעה של superomerik. מה זה משנה מה יהיה בעוד כמה שנים? אתה קונה רכב כדי להנות ממנו ולא כדי להתבאס עליו!

תתחדש ותהנה! :)

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה רבה לכולם. ממש עודדתם אותי :)

בתחילה הזמנתי את הירוקה, אך אחר כך ביקשתי לשנות לכחולה, ואני שלם עם ההחלטה.

אגב, לגבי הצבע האדום של ה'ספארק' - הוא היחיד שאינו מטאלי. הסוכן המליץ לי להימנע, אמר שיש בעיות עם זה בארץ. לא עלה בדעתי לשאול למה התכוון. אז, למה התכוון?

קודם כל, תודה רבה :)

עכשיו, אם זה ידהה לאחר זמן רב כמו 10 שנים, מינוס-פלוס, אז זה אכן שטויות. הבינו שאין לי סכך להחנות את הרכב תחתיו. הוא יכול לעמוד בשמש הקופחת כמעט כל היום, כל יום (בקיץ).

וחוץ מזה, תמיד ניתן לתקן צבע במוסך, לא? 8)

אם אבקש להתקין לי וילונות לחלונות, זה אפשרי? וסוכך מיוחד (אלה הכסופים) שיגן נגד שמש לזגוגית הקדמית (בזמן חנייה)? ואולי בד כיסוי לרכב (מזמן לא נתקלתי בכאלה, עדיין מייצרים אותם?)?

פורסם
האדום והכחול,נראים הכי טוב,אבל זה כבר טעם אישי.

+1

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי לא טעית כשהזמנת כחול.

אני חושב בהכחול כהה הכי מוצלח והאדום.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה, As-21.

בישביל מה אתה צריך ווילון לחלונות? היום יש חלונות כהים לרכב ולא בעיה להוסיף.

כדי למנוע מעבר ישיר של קרני השמש.

ניתן להוסיף חלונות כהים בכל זמן? כמה זה אמור לעלות?

• תוכן חדש...