Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן פאלאס 83 לחלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זאת אחרת, כידוע מעולם שימשה הפלאס ככלי נגד תופעת גניבת העמודים, בשנות השמונים.

המצב היה גרוע כל כך עד שהיו מאות בנינים ברחובות שנישארו עומדים באוויר ללא עמודי תמיכה.

עד שמהנדס צעיר מצרפת, פיליפ דא קורוואה, החליט בצעד חסר תקדים יחסית לתקופה

לקשור את מכוניתו הפרטית לעמוד על מנת להקשות על הגנבים (והשכנים).:wink:

מאז כל דיירי הבתים באזור נוהגים (?) ככה, הייתי שמח לפגוש באיש ולשמוע מיד-1 מה

סיבת סיכסוך השכנים העומד על 20 שנה...יש מה ללמוד ממנו

על עקשנות נחישות ועמידה במטרה! :lol: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה הרכב בהחלט וממש הזוי לראות את הרכב ככה אפילו הייתה דיירת שנשבעה לי שהרכב עומד ככה מעל 30 שנה למרות שהוא מודל 84...:)

לגבי הסכסוך מדובר ברכב של הקבלן שמחזיק בבניין כמה דירות והוא רוצה שישלמו לו גם על החנייה בנפרד, משכיר הדירה לא היה מעוניין וככה הסיפור נמשך ואף אחד לא נהנה מהחנייה או מהרכב .(לפי דברי השכנה) .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תודה לכל הפונים על גבי האתר ובהודעות הפרטיות .

כנראה שנמצא יורש לרכב מהפורום שמעוניין להשמיש אותו הוא קבע איתי ליום שישי , במידה והוא לא יגיע אני יעדכן אותכם וכל מי שרצה חלקים יקבל .

לגבי הבחור ששאל אם זאת הפאלאס ממכון ויצמן אז יש שתיים כאלה באותו הצבע באזור אחת שלי לכיוון דרך יבנה והשנייה יותר למעלה מאחורי מכון ויצמן היא קשורה לעמוד בבניין וריתכו לה את החלונות , בשיחה עם דיירי הבניין הרכב עומד כ20 שנה בגלל סכסוך חנייה ופרנציפ של בעל החנייה .

מציל פאלאס אחת כאילו הציל עולם ומלואו ...אשרי המפיח חיים ברכב שכזה תזכו למצוות אנשים יקרים .

נו? מה נגמר בסוף? היא הגיע לבית חם?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

+1! :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...