Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני נוסע כל יום כ90 ק"מ לעבודה ..מאחר ואני חושב על רכישת רכב עד 60אלף שקל .אני מתלבט אם לקנות רכב בנזין ולהסב אותו לגז .או לחילופין לקנות רכב דיזל (ברלינגו וכדומה)מבדיקות שעשיתי הן באינטרנט הן בשיחות עם נהגי מוניות והן במכוני הסבה לגז .ההסבה לגז היא די כישלון (התרשמות שלי). כי אין אחריות לנזק שיגרם למנוע עקב ההתקנה כי תמיד אפשר להאשים גורמים אחרים .מתקין אחד אפילו אמר לי שיש רכבים שמתאימים יותר להסבה לגז יותר מהאחרים בשל עמידות המנוע בטמפרטורות גבוהות .

1)לכן אני מבקש מאנשים שמבינים בהסבה לגז מהם סוגי הרכב המומלצים שעמידים בהסבה לגז?אם אתם מכירים מתקינים ישרים אמינים (לא משנה המיקום)שאפשר לקבל המלצות על העבודה שלהם?(אפשר לפנות אלי בפרטי)

2)האם כדאי לרדת מרעיון הגז ,ולקנות רכב דיזל כמו ברלינגו לדוגמא מודל 2007/8. שלפי נתוני היצרן צריכת הסולר שלו בכביש בן עירוני הוא 1ל18. בחישוב של 7שקלים לליטר יהיה מדובר בחיסכון מכובד של כמה מאות שקלים בחודש.?

3)מה כדאי לבדוק ברכב דיזל בהנחה שאני ארכוש רכב כזה מחברת ליסינג והאם יש לכם המלצה על רכב מסוים שיכול לשמש גם כרכב משפחה?

פורסם

אני נוסע כמוך בעירך 95 ק"מ הלוך וחזור לעבודה.

אני רכשתי רנו מגאן שנת 2007 דיזל ומהיום שרכשתי אותו אני חייב להגיד שמבחינת צריכת דלק הרכב הזה פשוט חסכוני.

ממדידות שלי של 8,000 ק"מ (כמעט הכל מחוץ לעיר למרות שיש לעיתים בדרך חזרה הביתה פקקים) ליטר ל 20 ק"מ.

בנסיעה לצפון ביום שישי בבוקר בכבישים רקים הצריכה היתה ליטר ל 23 ק"מ.

אני אישית לא הייתי חושב בכיוון של גז, אבל יש תקנות חדשות האמורות עד כמה שזכור לי להיכנס לתוקפם השנה לגבי זיהום אוויר דיזל, (אשמח אם מישהו יתקן אותי).

ד"א הרכב שלי עלה לי 45,000 ש"ח יד 1 עם 112,000 ק"מ.

גדי

• תוכן חדש...