Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת בין שתי אפשרויות :roll: . אני חפשתי רכב בסביבות 30K חשבתי ללכת לכיוון של קליאו או שרייד (ידני) אך יעצו לי לקנות משהו זול יותר עד 10K על מנת להתנסות בנהיגה (אני נהגת חדשה) ואחרי "קריעה" של רכב ישן וזול לקנות משהו יקר יותר.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם :lol: [/b]

פורסם

העצה הראשונה שלי היא: אל תקרעי שום אוטו.

עצה שנייה: רכב עד 10K הוא רכב בעייתי, רובם רכבים שזקוקים להמון כסף על עלויות אחזקה שוטפות במוסך.

לפי דעתי לכי על שרייד אם את צריכה רכב אוטומט או סובארו ג'אסטי אם ידני זה טוב.

אולי אם תמצאי ג'אסטי שנת 92-93 בסביבות ה-15K במצב טוב היא תהיה הפתרון האידאלי.

הקליאו יקרה לאחזקה- רדי ממנה.

פורסם

איזו התנסות צריך בדיוק? אני בטוח שאת יכולה לנהוג בסדר גם על אוטו ב30K, זה לא ב.מ.וו ב300K שבאמת חבל לתת לנהג חדש.

קני את הכי טוב שאת יכולה, תחסכי לעצמך כסף בתחזוקה ותהני יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נהגת??

חדשה??

אופניים...

:lol:

קצת הומור לא יזיק...

:D

וברצינות:

אין כל קשר לנהג חדש, את צריכה להגיד לנו מה הדרישות שלך מהאוטו, ואנחנו נמצא לך מה שמתאים לך....

:p

פורסם

תודה על העצה, גם אני חוששת מכך שרכב ישן יעמוד יותר זמן במוסך מאשר על הכביש במיוחד עם אחת שלא מבינה כלום ברכבים.

אבל בקשר לסוג רכב מה עדיף מבין השתיים.

ג'סטי ישנה מדי בשבילי ואני מחפשת רכב אמין, חסכוני וידני.

פורסם
תודה על העצה, גם אני חוששת מכך שרכב ישן יעמוד יותר זמן במוסך מאשר על הכביש במיוחד עם אחת שלא מבינה כלום ברכבים.

אבל בקשר לסוג רכב מה עדיף מבין השתיים.

ג'סטי ישנה מדי בשבילי ואני מחפשת רכב אמין, חסכוני וידני.

לדרישות שלך, פיאסטה תהיה מושלמת.

היא חסכונית, נוחה למדי, האמינות אמורה להיות טובה והגיר בהחלט ידני ;-)

עדיפות גדולה לדור הזה:

newcar-sm.jpg

(בארץ בד"כ עם פגושים שחורים ומנוע 1.3 ליטר, 8 שסתומים עם תיבה ידנית, או 1.25 ליטר, 16 שס' ותיבה ידנית/אוטומטית רציפה)

או זה:

fordfiesta.jpg

(בארץ בד"כ עם פגושים בצבע הרכב, ותמיד עם מנוע 1.3 ליטר, 8 שס' ותיבה ידנית)

שתיהן אותה המכונית, השנייה לאחר מתיחת פנים ששיפרה בעיקר את העיצוב.

הפיאסטה הזו לא מומלצת:

ford-fiesta.jpg

(הדור שלפניהן)

פורסם

פיאט פונטו באה בחשבון?

אם כן, אז זו ה-מכונית בשבילך!

גם חסכונית, גם ידנית, גם מודרנית יחסית, גם זריזה בעיר.

אפשר למצוא בתקציב שלך פונטו שנת 99-00 עם הגה כוח, מזגן מקורי, כרית אויר ו2 חלונות חשמל.

רכב זול וקל לתפעול ואחזקה.

רק חשוב למצוא אחת במצב טוב ויש הרבה כאלה....לא חסר.

בהצלחה!

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
לגבי פונטו שמעתי שזהו רכב לא אמין ביותר.

שמעתי, לא שמעתי עזבי אותך שמועות.

אמינות של רכב מתבססת על טיפולו של בעליו ברוב המקרים, מכונית שנת 99 לא אמורה להיות "בעייתית" או לא אמינה, שוב בהנחה שטיפלו בה כמו שצריך שאת זה את יכולה לבדוק.

בכל מקרה האופציות שלי במקומך היו :

{1} פיאסטה - ראי את הפירוט של רועי.

{2} פונטו\ 106.

{3} שרייד \ סויפט.

האופציות הובאו בסדר הנ"ל בכוונה ממה שאני חושב שהכי מתאים ועד הכי פחות מתאים :wink:

מה שאמרו לך בקשר ללקנות אוטו ב 10K זה נכון בגדול אבל, לא למכוניות בסכומים כאלה.

זאת אומרת אם היה לך 100K היה כדאי לך לקנות קודם אוטו ב 30K "לקרוע" אותו או יותר נכון ללמוד לנהוג עליה (נשיקות מחנייה וכדומה לא יראו יפה על ה206 CC האדומה ) ואחרי תקופה של מס' חודשים טובים לקנות אוטו יותר יקר.

קפיש ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

למה אתם חושבים שמכוניות עד 10K יעשו לה בעיות כאלה גדולות,גם מכונית של 50K דורשת הוצאות שוטפות ועוד טיפולים יקרים בחברה, לפחות טיפול במכונית ישנה יכול להיעשות בכל מוסך זול שזה מתאזן באיזה שהוא מקום.

לאחרונה שוחררתי מהצבא ובזמן שירותי הסדיר נהגתי ברנו 5 שנת 86 שלא עשתה לי בעיות מיוחדות במשך ה7 חודשים שהיתה אצלי היא עברה טיפול 10K קטן פה ,החלפת תפוחי סרן שם וזהו זה ,בלי יותר מדי בעיות,והייתי נוסע בה כל יום נסיעות די ארוכות לבסיס ובכלל השוווי שלה הוא בסביבות ה3K.

ולדעתי כדאי לה דווקא לקנות איזה רכב זול שתוכל לדפוק אותו כמה פעמים בלי כאב לב גדול

אם תלכי בסוף על איזה אוטו זול תחפשי אוטו של איזה מבוגר ששייט איתה לבנק וחזרה ,ולא מנהגת צעירה כמוך ש"קרעה" אותה :wink: .

נ.ב. טיפ קטן אם תקני רכב ישן וזול-שימי רק מים ירוקים,ורצוי מזגן שעובד בשם אלוקים מזגן!!

פורסם

אוקיי אני בשלב של חיפושים

:roll: אכן פונטו מאוד זמינה ונפוצה בשוק

מה עם קליאו?

פורסם
אוקיי אני בשלב של חיפושים

:roll: אכן פונטו מאוד זמינה ונפוצה בשוק

מה עם קליאו?

הקליאו יקרה לאחזקה- רדי ממנה.

אני אישית לא ממש מסכים איתו אבל זה ממידע על מכונית אחת שנת 92.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ובלי קשר אני ממליץ לך על אופל קורסה זה באמת אוטו7 טוב ואמין

**** ההודעה נערכה ****

אם אתה רוצה לפרסם את הרכב שלך - לא זה המקום.

פורסם

נהגת חדשה ? למטבח... :D סתם סתם...הייתי מציע לחשוב גם בכיוון של אקסנט.זולה לקניה ,אפשר למצוא שנתון גבוה יחסית במחיר טוב,סוס עבודה ,וממש לא יקר לביטוח ולתחזוקה שוטפת. בכל מקרה בהצלחה... :p

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...