Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 2002 ואני רוצה לשים את הפנסים של 2003 שהם באותה צורה רק נראים יותר חדישים..

עכשיו אני לא בטוח אם אפשר פשוט לשים אותם וזהו או שצריך לעשות גם כמה קומבינות כדי שישבו טוב...

קליאו 02':ye12ymgtm2mw.jpg

קליאו 03':kzhngyytztxy.jpg

פורסם

לא נראה לי שתהיה שום בעיה להשים את הפנסים הנ"ל כי מאחורה זה בדיוק אותו אוטו

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני בצעתי את ההחלפה הזו בקליאו ספורט שלי לשעבר. הפנסים פיזית אותו דבר, שים לב שאתה קונה את הפנס ביחד עם הבית נורות (ולא רק את הפלסטיק החיצוני) כי המיקום של הנורות שונה בין הפנסים.

חפש מדריכים באינטרנט, צריך לעשות שינוי קל בסדר של החוטים בקונקטור (עניין של כמה שניות עבודה).

ד"א, אם אתה רוצה לשדרג עוד את המראה של הרכב כדאי להרכיב טמבון של דור שני (אם הטמבון של קליאו רגילה אז כדאי גם לצבוע אותו כי חצי ממנו בצבע הרכב והחצי השני שחור, בקליאו ספורט הוא בא כולו בצבע הרכב ויש גם שינוי קטן בחלק התחתון שלו, לא מאמין שתמצא טמבון של קליאו ספורט דור שני, נמכרו אולי 30 רכבים כאלה).

נ.ב. הדגם החדש נמכר גם ב-2002 (כלומר ב-2002 נמכרו גם דור ישן וגם דור חדש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...