Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית על מרצדס AMG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה לגבי חלקים? וטיפולים?

אל תדאג לו :)

שוב, לא מדובר על מישהו שמשתמש לעיתים קרובות במושג "להפעיל מונה?". הלקוחות שלו הם קבועים ובעלי ממון.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלי להתקשר אליו להגיד לו כמה עולה נסיעה הוא ישאל לאיפה אני יגיד לו שאן שאתה רוצה:lol::lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

רק לפרופורציה, על הכנסה של נהגי מוניות.

אני לומד בקמפוס אילת של בן גוריון, המרצים שמגיעים מבאר שבע מגיעים במונית שהאוניברסיטה מממנת.

המונית שמגיעה אותם לאילת היא E קלאס חדשה.

לזה יש לקחת בחשבון שהנהג מונית נשאר בקמפוס עד שהם מסיימים ללמד, ועל זה שהמונית שלו חונה בקמפוס הוא מקבל 80 שקלים לשעה.

רוב המוניות המפוארות הם בעלות ציבור לקוחות קבוע שהרבה פעמים הם לוקחים אותם למקום מסויים ואפילו נשארים איתם במהלך היום, או שלוקחים קבוצה של מטיילים מה שגורםלנהג להכניס כסף אפילו שהמונית לא מונעת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם זה היה AMG, אז היו לה דיסק בגודל של מגש פיצה וקליפר גדול.... ועוד קיט קרבי. ויש לקסוס 600LH עם רק 222222 בצד, איפה שהדלת.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

יש גם באיזור שלנו נהג עם S קלאס חדשה עם המון תוספות אבל הוא בעלים של כמה מוניות ונהגים והרכב הזה משמש בתור הרכב הפרטי שלו שכמובן נקנה בהרבה פחות ממחיר המחירון של רכב רגיל והוא עושה איתו נסיעה של 2-3 קבועים ביום וזהו שאר היום זה הרכב המשפחתי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
יצא ליראות בחולון מונית לקסוס 450 נידמה לי.

...

כנ"ל, יש אחת היברידית שחונה בקיסריה בצמוד לאחוזתו של אחד מעשירי הארץ (שמו שמור במערכת...). שווה לנהג המונית להעמיד את הלקסוס בהיכון במקרה זה.

פורסם

שמע הבנאדם כל היום נוהג ,זה הפרנסה שלו, אם כבר אתה כל היום בכבישים עדיף שזה יהיה בS קלאס מאשר באיזה סקודה מסכנה (ברגע זה ממש סומנתי כמטרה לחיסול ע"י 97 אחוזים מחברים הפורום).

נ.ב. האמת שמאשר סקודה עעדיף כבר קיה ריאו (להתראות קארספורום ,היה נעים להכיר).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אגב, ב-99% מהמקרים היא לא תעצור לכל נוסע מזדמן. מוניות מפוארות לרוב משמשות כמוניות "פרטיות" שנשכרות ע"י משרדי עו"ד וכו' (אפילו מכוני ליווי).

יש כמה כאלה. הם לא עובדים ברחוב עם המונה.

משמשים כנהגים עם רכב צמודים לאח"מים ואנשי עסקים מחו"ל.

אכן.

במשרדי עו"ד גדולים / רו"ח / חברות גדולות, עם עשרות עובדים, המשתמשים באופן קבוע בשירותי מוניות של תחנה ספיציפית, כדאי לבעל התחנה להחזיק מונית כזו לשרות בעל המשרד, או לקוחותיו מחו"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו S400 היברידית עם בודי-קיט של AMG. מ(כ)ונית מרשימה.

אגב, ב-99% מהמקרים היא לא תעצור לכל נוסע מזדמן. מוניות מפוארות לרוב משמשות כמוניות "פרטיות" שנשכרות ע"י משרדי עו"ד וכו' (אפילו מכוני ליווי).

סליחה על הבורות, מה זה AMG קיט? (אני יודע מה זה AMG).

פורסם

זה appearance kit אם רוצים להיות מדוייקים, היום חברות רבות מציעות לך להיות בלי ולהרגיש עם, במקרה של AMG הרכבים מגיעים מחוזקים ועם עיצוב שונה לטמבונים, לחצאיות ולג'אנטים. הרבה לא יכולים להרשות לעצמם או שלא צריכים את תוספת הכוח והגימיקים ורוכשים את הקיט שנותן לרכב את המראה הקרבי של הAMG, אותו הסיפור עם BMW והM.

הS63 AMG באמת מגיעה עם דיסקים בגודל של מגשי פיצה, אני אעשה תמונה עוד מעט.

haters will hate

פורסם

אגב מוניות, יצא לי לאחרונה לנסוע במונית מרצדס ובמקרה הבחנתי ב-HUD על תקלה במערכת ה-SRS (כריות אויר בטח)

שאומרת לנהג לסור למוסך הקרוב אבל אני לא חושב שלנהג אכפת מזה בכלל..

מדהים אותי באיזו אדישות הם נוסעים ככה (קודם חשובה להם הפרנסה והנוסעים.. אח"כ הבטיחות שלהם עצמם או הנוסעים)

:roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
שמע הבנאדם כל היום נוהג ,זה הפרנסה שלו, אם כבר אתה כל היום בכבישים עדיף שזה יהיה בS קלאס מאשר באיזה סקודה מסכנה (ברגע זה ממש סומנתי כמטרה לחיסול ע"י 97 אחוזים מחברים הפורום).

נ.ב. האמת שמאשר סקודה עעדיף כבר קיה ריאו (להתראות קארספורום ,היה נעים להכיר).

לרווחת המדינה ובהנחה ואתה מתכוון להמשיך להתבטא כך, עשה לכולנו טובה:

תחתום על כרטיס אדי לתרומת איברים.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אגב מוניות, יצא לי לאחרונה לנסוע במונית מרצדס ובמקרה הבחנתי ב-HUD על תקלה במערכת ה-SRS (כריות אויר בטח)

שאומרת לנהג לסור למוסך הקרוב אבל אני לא חושב שלנהג אכפת מזה בכלל..

מדהים אותי באיזו אדישות הם נוסעים ככה (קודם חשובה להם הפרנסה והנוסעים.. אח"כ הבטיחות שלהם עצמם או הנוסעים)

:roll:

מהיכרות אישית עם התופעה הספיצית לא מדובר בכשל של הכריות אוויר או על מערכת בטיחות אחרת. כנראה חיישן תקול, לרוב אפילו ההודעה נעלמת בהתנעה הבאה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הוא מפחד מכמה שהוא עלול לשלם, אז הוא נמנע מלנסות את מזלו :)

• תוכן חדש...