Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית על מרצדס AMG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין כמה עולה סריקה בכלומוביל ? מישהו מהפורום יודע האם וכמה גובים על דיאגנוסטיקה במוסכים השונים בארץ?

haters will hate

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לא מעט מוניות S-Class באיזור המרכז.

היגיון? אם תראה מונית S-Class ומונית סקודה חבוטה לאיזה מהן תיכנס?

מסכים איתך בהחלט - אם כבר נוסעים במונית אז עדיף שזאת תהיה מרצדס.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
יש לא מעט מוניות S-Class באיזור המרכז.

היגיון? אם תראה מונית S-Class ומונית סקודה חבוטה לאיזה מהן תיכנס?

אם תראה מונית S-Class חבוטה ומונית סקודה חדשה, לאיזו מהן תיכנס?

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

סריקה עולה 250 במרצדס עטרות...

אם תעלו אי פעם עם נהג ויש לו כשל בטיחותי כזה אל תפחדו לרשום את הפרטים שלו על הקבלה ו/או מעל אחת החגורות) ולהתלונן במשרד התחבורה, הם ירדו עליו חזק.

נהגי מוניות לא מרוויחים הרבה ועדיין רובם העובדים את הרחובות ובלי קלינטורה קבועה עובדים עם E200, C200, E220 וכו', הן עולות החל מ 155 אלף למונית (לשם השוואה סקודה תור 3, מנוע 2000 וריפודים עור עולה 118 אלף) ואני בספק אם הם שמים לב שהרכב אוכל להם את הכסף. נהגי מוניות עם קשה ועדר מאוד.

נ.ב

זה חוקי לקנות רכב כזה ולעבוד איתו כלימוזינה?בלי קובע ורישיון למונית?

אבל בטח לא תהיה הטבה ברכישה (שמגיעה ללמעלה מ50% - זה המיסים + מע"מ)

פורסם

לא מזמן יצא לי ליסוע על מונית מסוג מרצדס , היתי במקרה אחד הלקוחות הראשונים על הרכב (2000 ק"מ) וכששאלתי אותו עד כמה זה רווחי לעומת מה ששאר החברות מציעות הוא הסביר לי שהיא הרבה יותר זולה להחזקה מפאסאט (טיפולים חודשים שנהגי מוניות עושים בתדירות מאוד גבוה) וחלקים יחסית יותר זולים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
סריקה עולה 250 במרצדס עטרות...

אם תעלו אי פעם עם נהג ויש לו כשל בטיחותי כזה אל תפחדו לרשום את הפרטים שלו על הקבלה ו/או מעל אחת החגורות) ולהתלונן במשרד התחבורה, הם ירדו עליו חזק.

נהגי מוניות לא מרוויחים הרבה ועדיין רובם העובדים את הרחובות ובלי קלינטורה קבועה עובדים עם E200, C200, E220 וכו', הן עולות החל מ 155 אלף למונית (לשם השוואה סקודה תור 3, מנוע 2000 וריפודים עור עולה 118 אלף) ואני בספק אם הם שמים לב שהרכב אוכל להם את הכסף. נהגי מוניות עם קשה ועדר מאוד.

נ.ב

זה חוקי לקנות רכב כזה ולעבוד איתו כלימוזינה?בלי קובע ורישיון למונית?

אבל בטח לא תהיה הטבה ברכישה (שמגיעה ללמעלה מ50% - זה המיסים + מע"מ)

הרכב לא אוכל להם שום כסף, זה BS. נהגי מונית שנוסעים במרצדס, כל מרצדס, הם נהגים ותיקים שכבר עברו את כל המכוניות הבסיסיות והזולות, ולא מוכנים יותר להתפשר על איכות ונוחות כשהם נמצאים כל היום בכבישים.

אגב, כלמוביל יוצאים מדי פעם במבצעים לנהגי מוניות. לפני פחות מחצי שנה, C200 חדשה לנהג מונית עלתה פחות מ-140 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...