Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן קסרה 2000 טורבו דיזל 1.9

היום משום מה כנראה מעייפות חשבתי שהאור בתוך האוטו לא נכבה וגם בחוץ שיחקתי עם הידית כלום לא עזר

בקיצור הגעתי הביתה חשבתי אולי פיוז מקצר או נשרף

מרוב טפשותי הוצאתי את כל הפיוזים מהלוח ונכבה עכשיו יש פיוז אחד שאם אני שם אותו האור בתוך האוטו דולק ולא נכבה רק אם אני מוציא אותו הוא נכבה .

החלטתי להשאיר אותו בחוץ בכל מקרה יש שם חוט אפור דק ועוד חוץ צהוב עבה שהם מחוברים לפיוזים האפור הוא עם הפיוז הכי ראשון והצהוב איפשו באמצע עכשיו אני לא זוכר איפה הוא היה כנראה זו הבעיה.

הנעתי את האוטו לבדוק שהוא נדלק הכל טוב ויפה אבל מה הוא לא נכבה לי גם שהמפתח בחוץ והברקסים לא עובדים שאני לוחץ על הברקס מופיע לי נורה אדומה STOP בלוח השעונים והדוושה רכה ומחליקה עד הסוף.

יש למישהו פתרון לכל זה ובבקשה אם יש למישהו דיאגרמה של הבית פיוזים למה לי אין וגם אין לי את הספר של האוטו ולא מצאתי בשום מקום.

תודה

פורסם

כניראה הוצאת ולא החזרת למקום את הפיוז של המדומם מנוע שנמצא על משאבת ההזרקה.

בדרך כלל על הקופסא יש סרטוט של הפיוזים כל פיוז ומיקומו וערכו.

• תוכן חדש...