Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות יצרן קאיה [מה כוללת]

citroen s
שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שאלה כללית:

רכב 2007 .

מה כוללת אחריות היצרן 3 שנים או 100000 ק"מ?

האם כל בדיקה שאני עושה עולה כסף (דרשו ממני 250 ש"ח-מחשב+מכונאות)......?

והאם בדיקה עדכנית שעשיתי ממש עכשיו בעת רכישת הרכב יכולה לקבוע תקלה בגיר למשל?

העניין הוא בגיר האוטומטי...

שמן כהה ודסקיות שחוקות

האם זו עילה להחלפת גיר\שיפוץ גיר או שינפנפו אותי? האם החלפת השמן גיר (שעשו) בעת קניית הרכב יכולה לגרום לאי הוכחה שהשמן כרגע כהה...\ לביטול האחריות..

כמו כן הטיפולים נעשו במוסך הכשרה של קאיה...(הרכב מאלדן)...

תודה לכל העוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ אחריות היא 3 שנים או 100,000 ק"מ, המוקדם מביניהם.

לאחרונה KIA התחילה לתת אחריות של 7 שנים על הרכבים,אולי במקרה קנית בזמן שהמבצע התחיל?

אם לא,אז בד"כ כן לוקחים כסף עבור בדיקות ,חלפים ועבודה כי עברת את תקופת האחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא על כל הדגמים 7 שנים אחריות !

רק על הקאיה סיד וגם כן שלוש שנים אחריות על הכל ועוד ארבע רק על ציריות ומנוע.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה לי שפשוטו אומר כמשמעו - 3 שנים או 100,000 קילומטר, הראשון מביניהם. מה שאומר שגם יום לפני שניגמרת האחריות מתגלה פגם כל שהוא ובמיקרה שלך מדובר אולי בגיר אז האחריות מכסה. נקודה!

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זהו!

שעוד חודש נגמרת האחריות והאוטו עבר 93000 ק"מ....

האם יש סיכוי להוציא שיפוץ\החלפת גיר על חשבונם? האם הם חייבים לטפל בי?

כן אם אתה רוצה שיפוץ גיר סע על 120 ותוריד מחמישי לשלישי/שני תלוי לשיקול דעתך רק אז תקבל שיפוץ גיר בחינם. (אני ציני שלא באמת תנסה בבית)

תגיד לי מה נראה לך ? חחח שיפוץ גיר עולה כסף ולא כל כך מהר ישפצו לך את הגיר אל אם כן באמת עשית משהו לא נורמלי לרכב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי אתה קונה רכב שתיכף נגמרים לו שלוש שנות אחריות ועבר 93000 קילומטר. בבדיקתו נכתב כי השמן כהה והדיסקיות שחוקות. (הכסת"ח הרגיל). אתה לא מצפה לבוא לקאיה ושיחליפו לך גיר על חשבונם בעקבות הבדיקה הזו נכון?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב אני חוזר! יש לי 3 שנים או 100000 ק"מ מדובר בריו.

סע בן-צור, סע (מהר) למוסך ודרוש בדיקה של הגיר ותיקון הליקויים שעלו בבדיקה. אם השימוש שלך ברכב סביר ולא טחנת לו את הצורה אתה צריך למהר לפני שהאחריות תיגמר. דעתי האישית היא שגיר (מן הסתם) לא יחליפו אלא יתקנו את הליקויים הנקודתיים.

אם האחריות שלך לא נגמרה ועוד לא עברו שלוש שנים אז דרוש מהם החלפה במסגרת האחריות. לדעתי הם מנסים "למשוך" את התקופה של החודש כדי להתחמק מהחלפה על חשבון האחריות עצמה ואת הבלגן שכרוך בהתנהלות עם היבואן.

אצלי ביאריס שנמצאת באחריות החליפו דיסקיות קלאץ' חינם במסגרת האחריות אתמול.

החלפת הדיסקיות עלתה 1500 שקל ולא שילמתי שקל. האם תרצה לשלם סכום דומה? אני מניח שלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האחריות לא תופסת אם מדובר על בלאי וזה כנראה מה שקורה ברכב. האחריות מכסה תקלות שמקורם בשגיאת תכנון או הרכבה וזה לא נראה המקרה אצלך. לדעתי לא תוכל לקבל שיפוץ, בודאי לא החלפה, אם יהיה לך מזל ואתה לקוח מוכר תקבל אולי השתתפות צנועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאני יבין שמן קצת כהה... וע"פ בדיקת השמן בלבד ללא פתיחת הגיר , יכול אכן להצביע על בעיה או שזה מקובל בבדיקות רכב ואני יכול ליהיות רגוע...

האם ישנם חיישנים או תגובות שמראות להם בבדיקה על דיסקיות שחוקות..?

כמו כן הרכב עבר רק 93000 ק"מ אבל היה של השכרה... מוצמד לאיזה מישהו מסויים לפי מה שהבנתי...

אני מבקש אם מישהו יכול לתת על הנושא קצת הסבר טכני מפורט ...תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאני יבין שמן קצת כהה... וע"פ בדיקת השמן בלבד ללא פתיחת הגיר , יכול אכן להצביע על בעיה או שזה מקובל בבדיקות רכב ואני יכול ליהיות רגוע...

האם ישנם חיישנים או תגובות שמראות להם בבדיקה על דיסקיות שחוקות..?

כמו כן הרכב עבר רק 93000 ק"מ אבל היה של השכרה... מוצמד לאיזה מישהו מסויים לפי מה שהבנתי...

אני מבקש אם מישהו יכול לתת על הנושא קצת הסבר טכני מפורט ...תודה.

נתת פה שני פרטים קריטיים:

1. הרכב נבדק בלי שיפתחו את הגיר ובלי שמישהו יתלונן על תקלה - אלא רק על סמך התבוננות בצבע השמן.

לפי זה אין לך עילה לשום דבר, אין תקלה מובחנת, אין תקלה מדווחת, יש צבע שמן שיכול להגרם ממליון ושלוש סיבות, ואם תפתח 1000 תיבות אוטומטיות שעשו יותר מ10K אתה תמצא ב999 מתוכן שמן בצבע כהה.

2. האחריות מכסה לקוחות פרטיים. רכב שנמכר לחברת ההשכרה חלה עליו אחריות שונה. למה? ככה. כי אתה לא מצפה מחברת השכרה ומשוכרים שישמרו על הרכב כמו בעלים אוהבים ופרטיים.

מכוניות מושכרות לא זוכות לאותה אחריות לה זוכות מכוניות פרטיות.

לשיקולך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הנשאלת:

מדוע מאבחנים דיסקיות שחוקות...? מה הכוונה ? הגיר לא מחליק ולא נותן מכות....

בכל מקרה : האם השמן גיר לא אמור להשאר אדום עד ההחלפה הבאה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2. האחריות מכסה לקוחות פרטיים. רכב שנמכר לחברת ההשכרה חלה עליו אחריות שונה.

מכוניות מושכרות לא זוכות לאותה אחריות לה זוכות מכוניות פרטיות.

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...