Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקופת התיישנות בצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אחרי כמה זמן כבר אי אפשר לשפוט אותי על עברה שעשיתי בצבא?

לא משהו חמור ,שילוב ראוי.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תלוי אם התהליך נפתח בבין הדין הצבאי.

יגיבו לך פה העורכי דין, אבל נראה לי ש-7 שנים.

הכוונה של הבחור מעלי ב180 יום הייתה לעבירה שבוצעה, אבל אם נפתחו הליכים משפטיים עליך בצבא זה נושא אחר (7 שנים אם אני לא טועה)

פורסם

לגמרי נסחפתם פה עם העונשים האלו.

יש שבוע אחד מביצוע העברה ועד שחייבים למלא טופס תלונה. ושבוע נוסף ממילוי טופס התלונה ועד ליום המשפט.

משמע, אם עברו שבועיים מביצוע העבירה- אתה נקי. כנ"ל אם עבר יותר משבוע ולא מולא טופס תלונה.

אורן,

שהתחמק מאין ספור משפטים על הדקויות הללו.

ואתה לא באמת מצפה שנסכים שתספר בפורום על עבירת שילוב ראוי שביצעת ולא תפרט קצת יותר, נכון?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מה זה הנוסח הזה "שילוב ראוי"? אף פעם לא שמעתי את זה.

המפקד שלך רוצה לשפוט אותך שהיית במגורי בנות וכבר הישתחררת? תגיד לו שיילך לדחוף אצבע למקום בו לא זורחת השמש ואם הוא מקנא שנתת בפקידה שהוא דלוק עליה בסתר זה בעיה שלו ולא שלך :fist:

אגב, במידה ויש לו בת בוגרת כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות חבר שלה בפייסבוק ואז תטעון שהוא מתנכל לך כי כואב לו הלב שזיי*נת וזרקת את הבת הטהורה שלו (נוסה, עובד בדוק ואחלה נקמה למפקד מניאק :wink:)

פורסם

לא השתחררתי.

בעיקרון זה היה ככה,חמישי תפסו אותי במגורי בנות,היום הודיעו לי ולעוד כמה בחורות שהיו איתי בחדר שכולנו עולים משפט,לא ידוע לי אם הוגש טופס תלונה.

המפקד הישיר שלי רוצה לשפוט אותי,אבל אני ישפט אצל המפקד הבכיר ביותר אצלי באגף שהוא בדרגת סא"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רק תקווה שיעברו שבועיים עד שבאמת תישפט.

אולי תוציא גימלים. זה תופס, אם אתה מצליח להגיע בעזרתם עד יום חמישי הבא בלי להישפט. שווה נסיון

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תמיד אומרים שהצבא זה הכנה לחיים האמיתיים, אז קח בחשבון שאם עשית עברה וניתפסת,תקבל עונש, מקווה שלפחות נהנית..

תמיד תוכל לטעון במשפט שהבנות צעקו שיש להם חולדה במגורים, ואתה באקט של גיבור על, נכנסת על מנת לתפוס אותה שלא תעביר מחלות לבנות הבסיס:-D

פורסם
רק תקווה שיעברו שבועיים עד שבאמת תישפט.

אולי תוציא גימלים. זה תופס, אם אתה מצליח להגיע בעזרתם עד יום חמישי הבא בלי להישפט. שווה נסיון

ניתן לחתום על עיכוב משפט או משהו בסגנון. הדבר הזה נועד בדיוק בשביל אותם מקרים של נפקדות/גימלים.

לא זוכר איך קוראים לתהליך אבל בוודאות יש את זה - נשלחתי לא פעם להביא נפקדים מהבית.

פורסם

אל תישפט אצל הסא"ל שלך. אתה תקבל יותר.

זה מין קטע של התנקמות של, "אתה לא רוצה להישפט אצלי? אין בעיה. גם ככה המפקד מעלי יכול לתת לך יותר ימים בכלא..."

אתה תאכל אותה אלא אם כן הסא"ל ממש אוהב אותך ואתה בקשר תמידי איתו.

אחד אצלנו נשפט אצל רס"ן, 2 משפטים של סירוב פקודה. בשניהם ביקש להישפט אצל המפקד הבכיר יותר.

נכנס למפקד בכיר, בדרגת סא"ל וקיבל 35 יום בכלא.

בהצלחה.

פורסם

כעקרון, הכל תלוי במפקדים שלך, אם הם ידועים בסחבת אז מה שאורן אמר עלול לעבוד.

מעבר לזה - שתדע שהעונש שלך נקבע בד"כ עוד לפני המשפט, כלומר - אם למשל אתה עולה משפט אצל מג"ד, אז בד"כ המ"פ יגיד לו שהוא חושב שמגיע לך ככה וככה, והמג"ד (שהרי חבר שלו) יתן לך משהו בסביבות מה שהמ"פ ביקש, כמובן שאם פתאום תאיר את עיניו ובלה בלה בלה אז אולי עוד תצא זכאי.

עכשיו בוא ננסה לעזור לך במידה וכן תשפט:

נתחיל בזה: מי תפס אותך, איפה בדיוק, כמה אנשים היו שם ומי מהם מוכן לשקר במשפט בשבילו ובשבילך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כעקרון אתה תחת חוק השיפוט הצבאי עד 3 או 6 שנים אחרי השחרור.

ראיתי חיילים שהולכים לכלא צבאי אחרי שסיימו תואר ראשון בגלל משהו שהם עשו בזמן הצבא.

סמוך עלי, הייתי חוקר מצ"ח.

פורסם

בזה אני מסכים עם יוסף, חבר טוב שלי הולך להישפט על תאונת דרכים בין הזאב שעליו נהג לפלסטיני, והוא משוחרר מאוג'.

בכל מקרה, זה לא הנושא כאן כי חברינו עודנו חייל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...