Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ראשית אציין שאני לא מבין גדול במכוניות ובכל העניינים הטכניים, לכן פונה אליכם לעזרה.

מעשה שהיה כך היה: ברכב של חבר שלי היה מחובר כבל הטענה של מכשיר הג'יפיאס באופן קבוע. לפני כמה ימים הוא ביקש ממני טובה שאני אגש לרכב, אוציא את הכבל הטענה ואביא אותו הביתה. כך עשיתי. כאשר הוצאתי את הכבל, הכנסתי במקומו את המכסה של מצת הסיגריות. סגרתי את הרכב, והלכתי לחבר.

לאחר יומיים החבר אמר לי שניסה להתניע את הרכב וכלום, לא מניע. לקחו אותו למוסך, ושם הוא נאלץ להחליף מצבר. האם יכול להיות שהפעולה שלי שעשיתי(הכנסת מצת הסיגריות במקום כבל ההטענה) היא שגרמה לכך שהמצבר התרוקן? או שזה בכלל לא קשור ומדובר במקריות בלבד?

יש לציין שמלבד להוציא את הכבל ולהכניס את המצת לא עשיתי אף פעולה אחרת(לא הדלקתי את הרכב, לא הדלקתי אורות, רדיו או כל מכשיר אחר...)

מחכה לתשובתכם ועיצתכם מה כדאי לעשות

תודה

פורסם

אולי בטעות היד שלך פגעה בידית איתותים והזיזה אותה כלפי מעלה'מטה.

דבר שגרם להישארות של מנורת איתות אחת דולקת.

קובי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לדווח על כך שפעמיים כבר קרה לי שבגלל הטענה של פלאפון דרך מצת סיגריות של רכב הונדה סיביק 2003 - התרוקן לי המצבר ונאלצתי להחליף את המצבר.

לציין שבשני המקרים המצבר לא היה ישן במיוחד והוא "נפל" בפעם אחת בגלל הטעינה.

ממליץ מאוד לכולם להיזהר.

פורסם

איך טעינת פלאפון יכולה לגרום למצבר להתרוקן?

יש לי בגולף 2 שקעי מצתים, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

נסעתי עם חברים לטבריה ולא היה חשמל, 2 פלאפונים היו מוטענים קבוע ברכב אחד מקדימה ואחד מאחורה, במשך משהו כמו 8 - 10 שעות שהרכב היה כבוי (יש מתח שאין סוויץ') והרכב התניע בנגיעה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...