Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי על קליאו B אבל ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים לי ללכת על פיאסטה.... האם הם צודקים?

אני סטודנט, עובד, אבל אין לי יותר מידי כסף לתיקונים. כרגע יש ברשותי 15K.

תודה מראש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדוק פיאט פונטו ספייס, לטעמי היא אופצייה עדיפה על הפיאסטה, יש מבחר יותר גדול שלה, היא מאובזרת יותר מבחינה בטיחותית והשוק שלה טוב יותר.

שים לב שאתה צריך להשאיר סכום כלשהו ליישור קו שבוודאי הרכב יזדקק לו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ת'אמת חשבתי מאוד על פונטו ספייס, גם השנתון גבוהה יותר וכן יש שוק גדול יותר,אבל מה,דווקא כולם גם כן אומרים לי להתרחק מזה,וכו...לא יודע למה אף אחד לא אוהב פונטו \ פיאט.

למה לא ללכת על קליאו B? אהבתי דווקא מאוד את הרכב,זה שהאיבזור נחות יותר לא הכי מפריע לי דווקא.

כמה בדכ מומלץ להשאיר ליישור קו??

תודה

פורסם

אומרים לך להתרחק מהפונטו בגלל שזה רכב שאם לא טיפלו בו כמו שצריך סביר להניח שהוא יעשה לך הרבה בעיות, עכשיו יקומו האנשים ויגידו אבל מה? כל רכב שאתה לא מטפל בו טוב יעשה לך בעיות!

אז פונטו זה רכב שיחסית פחות ותרן בענייניי הזנחה, סביר להניח שאם תמצא רכב שלא עבר הרבה ידיים ומהבדיקה תראה שהוא גם לא עבר התעללות אז הרכב הזה ישרת אותך נאמנה.

תוכל לבדוק את זה גם מול אנשים, תשאל אנשים שיש לך רכב משנתון ישן יחסית של פונטו שנמצא אצלם מההתחלה או שקנו אותו בזמן שהוא היה במצב מכני טוב והם אנשים שיודעים להתייחס לרכב (בניגוד להרבה אנשים שלא יודעים) הם ימליצו לך על הרכב בלב שלם! ומי שקנה רכב שלא טופל כמו שצריך יגידו לך להתרחק מהרכב הזה כמו מאש.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

מוזר,אבל אף אחד לא התיחס לקליאו B....שומר נפשו ירחק?

בקשר לסיויק, לא רוצה לרדת מתחת לשנת 2000,ומחפש רכב מיני \ קטן.

פורסם

לבקשתך, אתייחס לקליאו B.

ידע כללי:

אני נגד מכוניות צרפתיות בכל תוקף. יש את אלו שירצו לתלות אותי על כתיבת המשפט הקודם אבל גם הם יודו שצרפתיה צריך לתחזק במיטב החומרים (והכסף) כדי שהיא תחיה זמן רב.

מנסיון אישי:

בשנת 2003 ההורים שלי קנו קליאו B: שנת 2001, אוטומטית, מנוע 1400 16V עם 98 כוחות סוס.

כמות התקלות הייתה בלתי נסבלת אציין דוגמא: חיישן התקלקל = 800 שקל.

להגנתה, המנוע היה פשוט מדהים - הרכב עוד היה אוטומט ועדין הרגשת כאילו אתה במטוס! (יחסית ל-1400 כמובן).

בקיצור אם אין לך כסף אין לך מה להסתכל על הקליאו.

Bimmer

פורסם

קליאו מכונית נוחה, בטיחותית, יותר מהנה לנהיגה מאשר פונטו.

אם אתה מתכוון לקנות רכב עם גיר ידני, קליאו בהחלט יכולה להיות אופציה טוב, בתנאי שתמצא שמורה ומטופלת בזמן.

הדגם המומלץ הוא עם מנוע 1400 סמ"ק. אם תמצא שנתון 2002 (יכול להיות קצת בעייתי בתקציב שרשמת), תקבל גם מנוע עם 98 כ"ס (שזה יפה מאוד לנפח 1400 סמ"ק לתקופה שלו.

קליאו, כמו כל רכב צרפתי, לא סובל הזנחה וחלפים תחליפיים זולים.

הייתי חושש יותר מקליאו אוטומטית במיוחד בדגם 1600 סמ"ק שמת 2000-2001- במיקרה של תקלה בגיר התיקון יקר מאוד.

אם תקנה קליאו, תחפש מוסך שמתמחה ברכבי רנו (לא מורשה יבואן), זה יכול להוזיל את מחירי הטיפולים\תיקונים (באיזור ת"א אני מכיר שני מוסכים כאלה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי ממליץ יותר על הקליאו מאשר על הפונטו.

כמו שנאמר פה פונטו זה רכב שמאוד רגיש להזנחה.

ורוב הפונטו בארץ עברו הזנחה.

זה יכול להתחיל מהדבר הכי קטן טרמוסטט שנדפק יכול להוביל לראש בקלות.

עם תמצא פונטו שמורה הרווחת .

אני הייתי ממליץ בתקציב הזה על סוזוקי בלאנו אמינה חזקה יחסית חסכונית בדלק. סוסת עבודה.

אבל לא בטיחותית בעליל.

לפי דעתי צרפתיות בעיתיות זה סתם סטיגמה לא מטפלים ברכב הוא לא ישרת אותך נקודה.

זה לא הרכב זה הבעלים. תחפש אחת שמורה ותתחזק אותה היא תשרת אותך.

פורסם

אם זו הפיאסטה משנתון 98 והלאה (לא יודע מתי זה נפסק), אז מדובר ברכב בעייתי יחסית שלא מזכיר את האמינות של הפיאטסטות מהדור הקודם לו.

קליאו B יכולה להיות בחירה מעולה רק אם היא בגרסה הידנית העממית.

ז"א, לא 1600 ולא 1200 ידני. רק 1400 ידני.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתם חושבים שהקליאו תסלח על הזנחה ? :lol:

הקליאו יכול להיות רכב יותר אכזרי מכל רכב אחר בעולם כשהוא מרגיש שמזניחים אותו וזה עולה ביוקר כל הדברים האךה !

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אתם חושבים שהקליאו תסלח על הזנחה ? :lol:

הקליאו יכול להיות רכב יותר אכזרי מכל רכב אחר בעולם כשהוא מרגיש שמזניחים אותו וזה עולה ביוקר כל הדברים האךה !

:mm_yeah:

לך על פונטו ידנית, היא תהיה אמינה יותר וזולה יותר לאחזקה.

פורסם

אגב,אני מדבר רק על ידני...לא אוטמט בשום צורה,ועל קליאו 2001-2002 נגד פונטו 2002-2003 או פיאסטה 2001-2002

תודה,אתם ממש עוזרים לי עם התשובות!

פורסם

ברשותי קליאו B ידנית 2002 כבר 4 שנים.

רק לפני כחודש הייתה לה תקלה מכנית ראשונה (סלילי הצתה) בתקופתי. הייתה לה גם תקלת חשמל בעבר שנבעה מהתקנה מקומית של קודנית.

חוץ מכך היא אוטו נוח וחסכוני. סה"כ אני מאד מרוצה וממליץ.

פורסם

הדבר הכי חשוב בקניית רכב זו היסטוריית טיפולים.

במקרה שלך אתה נמצא בתקציב מאוד בעייתי, כי רוב האנשים כבר לא מטפלים במוסך מורשה בשנתונים שאתה מחפש - זה מבטיח רכבים שטופלו בחלקים תחליפיים זולים תוצרת סין.

מציע לך לחרוש על הלוחות, לחפש קליאו B או פיאסטה או פונטו שטופלו רק במוסך מורשה.

לא לפסול השכרה לשעבר או ליסינג לשעבר (כי שם רוב המכוניות האלה בילו במקור) - אבל כן לפסול כל רכב שאין לו ספר טיפולים מסודר, רצוי ממוסך מורשה.

חפש רכבים מכל הארץ - ותוך כמה זמן אתה תמצא מועמדת רצינית לרכישה.

לי אישית יש פונטו ספייס, אני מת עליה והיא אמינה מאוד - רק שהיא לא מודל 2001, אלא מודל 2006. יחי ההבדל הקטן.

אני מטפל בה רק במוסך מורשה, רק בחלפים מקוריים - אני גם מאמין שכשאמכור היא תיחטף מהשוק במהירות.

• תוכן חדש...