Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מהן עדיפה נכון להיום?

סיריון הותיקה קצת מאוסה, אבל לא מצאתי תישו שיגיד עליה מילה רעה.

ספלאש מגיעה אחרי עידכון לפני חודש עם מנוע שיהיה בסויפט החדשה.

אבל עם סלון ובגז' קטנים מאלה של סריון ומימדים חיצוניים גדולים יותר.

מה דעתכם?

פורסם

כמו שציינת הסיריון כבר מיושנת,לספלאש מנוע חדש,חזק וחסכוני,מה גם שהיא לא נימכרת לליסינג ולכן מחירה לא ייפול כמו של הסיריון ולטעמי הישיבה הגבוה בספלאש ממש נוחה.

פורסם

נראה לי שהקטנות האלה מתומחרות גבוה מידי, הייתי בספלאש 2011 כזאת לפני כמה ימים ולא הבנתי על מה כל המהומה, מעט מאוד מקום מאחורה תא מטען כמעט ולא קיים והאבזור בפנים פשוט ביותר.

באמת שאני לא מבין את השיקולים בקניית רכב שכזה.

באותו מחיר אפשר לקנות טויוטה קורולה 2009 לדוגמה.

פורסם

סיריון הותיקה קצת מאוסה, אבל לא מצאתי תישו שיגיד עליה מילה רעה.

אז אני אהיה הראשון: פחד אלוהים לנהוג בדבר הזה ברוחות. פלסטיקה זולה (לדעתי). אוטו שמבאס לנהוג עליו. מאחורה תאורטית אמורים להיכנס אנשים, בפועל הצפיפות שם איומה. מנוע חלש מאוד - מרגיש שמאבד רבע מהכוח (המועט ממילא) ברגע שפותחים מזגן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין לי מושג על איזו סיריון אתה נהגת, אבל הרשמים שלנו אחרי שלוש שנים עם סיריון בליסינג היו די שונים.

המושב האחורי מרווח יחסית, גם מבחינת מרווח הברכיים. מבחינת ביצועים לא נתקלנו בבעיות מהותיות, בעיקר לא בתוך העיר. מחוץ לעיר בוודאי שהיא לא מלהיבה, מה ציפית ממכונית עם מנוע קטן ותיבה אוטומטית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מרווח? יחסית לקופסאת שימורים וודאי שנוח. 2 אנשים בוגרים (ממוצעים) לא נכנסו שם בנוחות. לא ציפיתי לאיזו התנהגות כביש מדהימה, אבל אבדן העצמה בהפעלת מזגן היה מוגזם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

:lol:יש להתיחס לסיריון במשנה זהירות

דיווחים בתקשורת האירופית על כוונתה של דייהטסו לעזוב את היבשת הקלאסית בשנה הבאה, העלו חששות לגבי גורלה בישראל.
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26363-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%96%D7%91%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%9A-%D7%AA%D7%99%D7%A9%D7%90%D7%A8.aspx

בכל אופן דייהטסו הוא רכב שאמור להיות זול (איזה יופי שבישראל הוא הכי זול שאפשר למצוא {ציני} ) ובעקבות שער היורו והתקנות המחמירות הם מפסיקים את היבוא לאירופה שכידוע ישראל מאמצת אותם. היבואן בונה על כל מיני טריקים טיפשיים כגון יבוא של מסת רכבים שימכרו כ2011 אך בעצם הם שנת יצור 2010. מה יקרה אחכ? אף אחד לא באמת יודע גם לא היבואן עצמו, מי שיקנה סיריון אל לו להתפלא אם פתאום אדון לוי יצחק יחליט (כמובן אחרי שכל חברות הליסינג וההשכרה ינקו אורוות לעבר הישראלי הפראייר) להוריד להם את המחירון לתחתונים. בקיצור כל עוד חברות ההשכרה והליסינג יחזיקו ברכב אתם יכולים להיות רגועים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...