Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אני מניח שרוב האנשים שעשו את הקורס נמצאים בפורום הנ"ל).

אני התעניינתי במסלול לימוד של בוש, ישנם 7 קורסים בנושא מערכות בנזין ממוחשבות, ולאחריהם עושים בחינה ומקבלים תעודה כלל עולמית של בוש בתור מומחה מערכות הזרקת בנזין.

רציתי לשאול האם יש כאן אנשים שעברו את הקורס הנ"ל והאם הם יכולים לספר לי רשמים מהקורס?

שאלתי כמה אנשים מהתחום והם אמרו שאין טעם לקחת קורס כזה, התעודה יפה כדאי לתלות אותה על הקיר בלבד.

אין צורך בתעודה כזאת.

ביקשתי פירוט של הקורסים, בקורס הראשון לומדים על:

מערכות בנזין ממוחשבות עיקרון פעולת מערכת ההזרקה וניהול חיישנים

חיישני חמצן לפני ממיר קטליטי ואחרי ממיר B1S1 B1S2

ניהול מערכות הצתה ממוחשבות ודגש על ניטור תקלות בשיטת EOBD OBD

בדיקות זיהום אויר על רכב במעבדות הרכב בלדיקו

לדעתי התוכן אינו ממש מעניין, מצד שני זה רק המפרט של הקורס הראשון.

האם בשאר הקורסים הבאים לאחר מכן אני ילמד משהו שאני באמת יתעסק איתו?

אני לומד כרגע הנדסאי רכב, לפי המפרט של הקורס הראשון זה ניראה לי חומר שאני גם ילמד במסגרת ההנדסאי, האם אני צודק?

ניראה הגיוני לשלם 1100 ש"ח לכל קורס של 5 מפגשים של 4 שעות?

תודה.

קובי

פורסם

אם אתה מתכוון לעבוד בתחום, הרי שבכל קורס תלמד משהו שמתישהו יעזור לך -עד- יעזור לך עד מאוד.

תמיד, אבל תמיד, יש בכל קורס משהו מסויים, אפילו שנראה חסר ערך באותו הרגע, שמגיע היום וחוסך לך הרבה כאבי ראש וטלפונים.

זה לא בהכרח ימנע ממך הרבה כאבי ראש במקרים אחרים, כי לנסיון, יש משקל מהותי באיתור תקלות, אבל ככל שהבסיס חזק יותר, המצב טוב יותר.

את זה אני רושם לך לאחר שעסקתי 22 שנים בתחום הרכב, כולל תחום הדיאגנוסטיקה ועוד (עד שפרשתי).

לגבי העלות, האם זה כדאי או לא, זה עניין שלך ושל הכיס שלך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובנוסף, בכל קורס כזה אתה מכיר אנשים נוספים מהתחום ותהיה חכם ושמור את פרטיהם וכך תמיד בהווה ובעתיד יש לכם אפשרות לעזרה הדדית מקצועית, תמיכה טכנית וטווית קשרים.

המדריך הראשי שלהם, ארז מוספי, הוא מקצוען מדרגה ראשונה ויש הרבה מה ללמוד ממנו.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

האם מישהו פה עבר מסלול הנדסאים?

כי האמת החומר שיהיה בקורס הראשון אינו ניראה מסובך או יחדש לי משהו שאני לא ילמד בהנדסאים.

אני יבקש את הפירוט קורסים למסלולים הבאים.

השאלה המרכזית היא- האם באמת אני אתקל בתקלות כאלו שאני צריך ללמוד לרמה הגבוה הנ"ל?

כי מכמה אנשים שדיברתי איתם הם אמרו לי "אתה תתעסק עם החומר שלמדת בקורס הראשון והשני, את שאר הקורסים והתעודה זה יפה רק לתלות על הקיר".

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

קובי

פורסם

הגעתי להחלטה, אני אלך ואלמד את המסלול של בנזין, לאחר מכן דיזל וכנראה גם דיאגנוסטיקה.

השאלה היא מתי?

האם קודם לסיים הנדסאים ואז או שאין בעיה לשלב כבר עכשיו(הנדסאים אני לומד 2-3 ימים, והימים לא יתנגשו).

או שכדאי להגיע עם ידע ברמה גבוהה לאחר סיום ההנדסאים?

או רק לעבור את הקורסים שרלוונטים לנושא כמו חשמל ואלקטרוניקה ואז לצאת ללימודים של בוש?

אשמח לקבל את דעתכם, זה ממש חשוב לי להחלטה.

תודה רבה!

קובי

פורסם

קודם סיים את הלימודים ותתחיל לעבוד.... חבל שתוציא כסף סתם ולא בטוח איזה כוון תתפוס בחיים...מה גם שיש מוסכים שמעניקים לעובדים שלהם קורסים כאלו מוזלים או בחינם...

• תוכן חדש...