Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קופרה (אין לי מושג מה השם ) קלעתה בול, יש פה כמה חבר'ה שציינו שהם אוהבים את המקוריים ואני מכבד את זה, אבל אני רציתי קצת להתבלט מכל שאר האיביזות , שמתי שאני יסע יגידו אה זאתי של בן :wink:

יאללה פרוייקט הבא צביעה לכתום לוהט ושתי פסים שחורים בצד הרכב 8)

http://media.il.edmunds-media.com/kia/soul/2010/ns/2010_kia_soul_f34_ns_1217093_717.jpg

פורסם
קופרה (אין לי מושג מה השם ) קלעתה בול, יש פה כמה חבר'ה שציינו שהם אוהבים את המקוריים ואני מכבד את זה, אבל אני רציתי קצת להתבלט מכל שאר האיביזות , שמתי שאני יסע יגידו אה זאתי של בן :wink:

יאללה פרוייקט הבא צביעה לכתום לוהט ושתי פסים שחורים בצד הרכב 8)

http://www.blogofcar.com/wp-content/uploads/2010/06/SEAT-Ibiza-SC-Sport-Limited.jpg

כמו שאני קולט אותך -אתה לא תגמור עם זה.

פקח עין, זה כמו קעקועים וטיסות לחול-אחרי פעם ראשונה זה ממכר

פורסם

האמת שהבקליות החדשות ממש יפות ומחמיאות לרכב ומייחדות אותו.

בתמונות באור זה נראה בהחלט טוב.

לא הייתי משקיעה בצבע לרכב כי אם אתה איתו כבר שלוש שנים אז הגיוני שהרוב מאחוריך.

מה שכן, תחליף את המסגרת של המספר חזרה לשחור חלק וחדש, יחד עם הבקליות זה יראה טוב יותר מאשר הכסוף.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראה אחלה.

לגבי ציפוי מט - יצא לך פעם לראות רכב עם ציפוי מט במציאות ? לי יצא לראות 3 רכבים שונים ולדעתי האישית זה נראה כאילו הבעלים מתחנן בכוח שתסתכל לו על האוטו. אם בא לך להיות מקורי הייתי עושה סטריפינג לכל הסמלים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אין ספק שזה פשוט ממכר ! אתה רוצה עוד ועוד , פעם toysrus היה המקום האהוב עליי היום זה סדנאות רכב למינהם אנחנו נשארים אותם ילדים רק עם צעצועים גדולים יותר ( ; , לגבי הורדת הסמלים עשיתי פוטו שופ ובגלל הפסי קישוט זה לא נראה הכי יפה כמו אצל הטורבו ששם כל האוטו באותו צבע , אז החלטתי להשאיר אותם , יש בtgp גריל קידמי ללא סמל אז זה השיקול הבא שלי , האגזוז : אני רציתי יציאה אוולית אבל הבן אדם רצה רק על היציאה עוד 300 שקל אז וויתרתי, ושומעים מדהים, יש לה סאונד כאיחו זה מוסטנג , אני יקליט ויעלה, ובקשר לגרביון אז כן יש כאלה דלי תקציב שבמקום לקנות בקליות הם לוקחים את הגרביון השחור של חברה שלהם ומלבישים אותו על הבקלית ואז זה נראה כמו השחמה , לא ראיתה את זה אף פעם ?  

פורסם

נראה מצויין! גם אני חושב שעכשיו עם בקליות שחורות יותר יפה מסגרת שחורה למספר ולא הכסופה שיש כרגע.

תתחדש! המקורי פשוט משעמם לעומת עכשיו

פורסם

תתחדש.

שינוי מרענן לרכב.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...