Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צליל ממש חמוד :-)

ואל תעשה החלקה של הסמלים, כי פעם לחבר שלי הייתה איביזה כמו שלך רק קצת יותר משופרת (בערך 300 כ"ס) ואחרי ההחלקה זה עשה לו בלאגן לפתוח את הדלת של תא מטען ובכלל הרכב פתאום נהיה "ריק"..

אגב גם הוא מרעננה וגם אני .. עכשיו נזכרתי שאני רואה אותך הרבה בעיר..

1.8TSI

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא החלקה טוטאלית הכוונה היא רק לSEAT ולIBIZA להוריד אותם , אבל אני לא יעשה את זה יותר יפה יחד איתם נראה מלא יותר כמו שאמרתה.

כרגע אין מצב שראיתה אותי חודש כבר כי אני בשלילה (זה מה שקורה שנוסעים על 140 פול מוזיקה ויש 2 ניידות מאחורה שקוראות לך לעצור ואתה פשוט לא שומע ... :roll:)

אתה מדבר על האיביזה של נדב ? כסופה טורבו עם ספייסרים בגלגלים האחוריים ?

פורסם
(זה מה שקורה שנוסעים על 140 פול מוזיקה ויש 2 ניידות מאחורה שקוראות לך לעצור ואתה פשוט לא שומע ... :roll:)

:lol: :lol: :twisted:

נשמע כמו משהו שיכול לקרוא גם לי :lol:

הפנסים נראים ממש מתאימים, יותר יפה מהמקורי (ואני בדרך כלל לא אוהב שינויים) וגם הג'אנטים יפים

רק המסגרת ניקל לא קשורה לעיצוב, שים שחורה ויראה 1m$

:wink:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

במשפט השופטת יכלה ל"זמבר" אותי מזל שיש לי תעודת שיחרור שכתוב שהייתי שוטר צבאי / מצ"ח / ימל"ת,

ציטוט שלה " אני מצפה שתתנהג על הכביש כמו שהתנהגתה בצבא "

אמרתי לעצמי בראש(אני מקווה שלא כי בצבא לא היה מי שיעצור אותי מתי שהייתי יוצא למשמרת עם הניידת:wink: )

בכל מקרה ברגע שיתחרר לי הרישיון אני יסע לקנות מסגרת שחורה למספר.

פורסם
לא החלקה טוטאלית הכוונה היא רק לSEAT ולIBIZA להוריד אותם , אבל אני לא יעשה את זה יותר יפה יחד איתם נראה מלא יותר כמו שאמרתה.

כרגע אין מצב שראיתה אותי חודש כבר כי אני בשלילה (זה מה שקורה שנוסעים על 140 פול מוזיקה ויש 2 ניידות מאחורה שקוראות לך לעצור ואתה פשוט לא שומע ... :roll:)

אתה מדבר על האיביזה של נדב ? כסופה טורבו עם ספייסרים בגלגלים האחוריים ?

אכן כן האיביזה של נדב.. כרגע הוא נוסע על ב.מ.וו סדרה אחת שלפי דעתי היפה ביותר בארץ...

1.8TSI

פורסם

יש לך קצת נתונים עליה ? למי הוא מכר אותה וכדומה .. היא הייתה מהממת, הוא התקין לה ספייסרים בגלגלים מאחורה שמתקינים את העיוות הזה שהגלגל נראה כאילו הוא בתוך האוטו

-השלילה הייתה לחודשיים ויש לי חצי שנה על תנאי למשך 3 שנים , פאלטה הכי קטנה ואני יכול לשכוח מהרישיון שלי למשך תקופה ארוכה מאוד, נשאר לי עוד קצת פחות מחודש ואז אני והבייבי שלי נוכל שוב להתאחד

פורסם
יש לך קצת נתונים עליה ? למי הוא מכר אותה וכדומה .. היא הייתה מהממת, הוא התקין לה ספייסרים בגלגלים מאחורה שמתקינים את העיוות הזה שהגלגל נראה כאילו הוא בתוך האוטו

אז הרכב דיי חזר להיות מקורי, הוא נסע עם GT28 והרכב היה חזק לגמריי.. קצת היה קשה לשלוט בו כי הוא "חפר" בכל מקום ובכל מצב..

ואם אני לא טועה הרכב נמכר לאיזה בחור מרעננה. והוא נראה עכשיו סטנדרטי לגמריי

1.8TSI

• תוכן חדש...