Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.6L ידני שנת 2000-01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהם זוללות דלק כמו גמל... לעומת זאת יש כאלה שאמרו שזה רק בדגמי האוטומט...

אמרו שהטיפולים שלהם יקרים... אני מעוניין לדעת כמה יקרים הם (בשקלים...)

אני רוצה להבין גם את ההבדלים בין הגימורים שלהם...

ומי שיכול להביא לי הצעות של רכבים מהסוג

או פשוט לשנות לי את הדעה לנסות ללכת על אוטו אחר....

התקציב שלי עומד על 35-40 אלף ש"ח

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הרכב בעל צריכת דלק סבירה מאוד, חסכוני. תלוי מנהג. אצלי v5 היה חסכוני מאוד. ב1.6 צריכה ממוצעת באוטומט 10 ליטר ל100 קם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

V5 נמכר במחירים בסביבות ה-40. זה הרבה יותר תמורה מאשר 1.6. מנוע חזק, מאובזר ברמה HIGHLINE (כיסאות רקארו, הגה 3 צלעות, בקרת אקלים, פסים, מראות וידיות בצבע הרכב, 4 כריות אויר, גג נפתח ועוד).

אני מאוד נהניתי עם V5 שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
V5 נמכר במחירים בסביבות ה-40. זה הרבה יותר תמורה מאשר 1.6. מנוע חזק, מאובזר ברמה HIGHLINE (כיסאות רקארו, הגה 3 צלעות, בקרת אקלים, פסים, מראות וידיות בצבע הרכב, 4 כריות אויר, גג נפתח ועוד).

אני מאוד נהניתי עם V5 שלי.

V5 יש רק בוטומט אם אני לא טועה...

פורסם

יש גם ידני.

פורסם
V5 יש רק בוטומט אם אני לא טועה...

אתה טועה.

לי יש כשנה גולף 2001 מנוע 2.0 ידני.

מבחינת צריכת דלק היא ממש לא מדאיגה.

בעניין הטיפולים הכול עניין של מי היו הבעלים הקודמים ואיך אתה תשמור עליו.

לדוגמא, לי יש גולף שנה וחוץ מ10,000 לא הייתי צריך שום טיפול מיוחד ברוך ה'.

וחבר שלי קנה לפני חודשיים וכבר החליף טנק דלק, וטיימינג והיו עוד דברים קטנים ומטרידים מסביב.

הכול עניין של בדיקה נכונה ושמירה על הרכב.

וזה נכון לגבי כול רכב.

בקיצור ממליץ בחום. בהצלחה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אתה טועה.

לי יש כשנה גולף 2001 מנוע 2.0 ידני.

מבחינת צריכת דלק היא ממש לא מדאיגה.

בעניין הטיפולים הכול עניין של מי היו הבעלים הקודמים ואיך אתה תשמור עליו.

לדוגמא, לי יש גולף שנה וחוץ מ10,000 לא הייתי צריך שום טיפול מיוחד ברוך ה'.

וחבר שלי קנה לפני חודשיים וכבר החליף טנק דלק, וטיימינג והיו עוד דברים קטנים ומטרידים מסביב.

הכול עניין של בדיקה נכונה ושמירה על הרכב.

וזה נכון לגבי כול רכב.

בקיצור ממליץ בחום. בהצלחה.

באיזה סכום נסגר טיפול 10000 במידה והוא נעשה בחברה?

פורסם

עם השאלה שלך הייתי מציע לפנות למוסך רון. אתה יכול אפילו להרים טלפון.

מבחינת אמינות וטיפולים אני חייב להסכים עם כל מילה שבני אמר - זה לרוב תלוי באיך השגיחו עליה.

כמו שאתה רואה גם אני בעל גולף 2 ליטר זהה לשל בני (רק לא אותו עיצוב חיצוני :wink: ) התיבה שלי ידנית ואני עושה, תחזיק חזק, כמעט 12 ק"מ לליטר.

האוטומטיות אכן אוכלות דלק וגרסת ה-1.6 חלשה משמעותית.

Bimmer

פורסם

פולו שנת 2000-2002

איך היא בגרסה הידנית?

האם צורכת הרבה דלק...??

האם האחזקה שלה יקרה כמו שכולם אומרים..??!!

אני מעוניין מאוד באוטו הזה אבל כל בנאדם שני שאני שואל אותו על הרכב הזה אומר לי שזה אוטו טוב,גרמני וכו' אבל אחזקה יקרה ואני לא יעמוד בזה..

האמנם?

• תוכן חדש...