Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ בקשר לביטוח רכב

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש הצעות לחברות ביטוח שיביאו לי מחיר טוב לביטוח חובה. הנני בן 20 אוטוטו רשיון באותו היום יהיה כבר שלוש שנים. אני רוצה לעשות ביטוח חובה על פולקסווגן בורה 2002 1.6 שכבר מבוטחת בהראל.(שם הם לא עובדים היום)

אשמח לייעוץ. תודה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחברה הזולה ביותר ביטוח חובה לבורה 1600 סמ"ק, נהג בן 20 עם וותק של שלוש שנים וללא תאונות יעלה 2822 ש"ח. בחברה היקרה ביותר - 3303 ש"ח.

ולא, אני לא סוכן ביטוח. אני סתם אחד שמחפש בגוגל לפני שהוא שואל.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערך, בביטוח חובה אין הרבה משחק, והוא הולך בעיקר לפי הגיל ובקפיצות - קפיצה קטנה ב-21, קפיצה גדולה ב-24 ועוד קפיצה בינונית ב-30. זה מטופש ועשוי רע, אבל ככה זה היום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני, אולי זה לא מוצא חן בעיניך, אבל בטוח שזה לא מטופש. חברות הביטוח מחשבות את הסיכון הנובע מכל פוליסה שהן מוכרות, וככל הנראה גיל הנהג מהווה מרכיב משמעותי במודל הסטטיסטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת אותי. התכוונתי שהקפיצות עשויות רע. זה כמובן צריך להיות רציף. אין שום הגיון בכך שבגיל 23 תשלם 2800 שקלים ובגיל 24 תשלם 1800. יותר מזה - החשיבות של שנות הניסיון על הכביש פחותה משמעותית, וכמובן שהיא צריכה להיות גדולה יותר - למה מישהו בן 25 עם שנת ניסיון אחת בנהיגה משלם הרבה פחות ממישהו בן 23 עם 5 שנים?

אגב, אני מוכן להתערב שאין שום מודל סטטיסטי אמיתי שבודק את הדברים האלה. אבל אולי אני טועה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני, אני חייב לומר שההבנה שלי בסטטיסטיקה היא קטנה, ובמכירות היא אפסית. בכל זאת, אנחנו לא יודעים כיצד נבנו המודלים הסטטיסטיים - האם מלכתחילה נבחנו קטגוריות של 3-6 שנים, או שנבחנו קטגוריות יותר מצומצמות ועקב דמיון בסיכון בין כמה קבוצות גיל הן הוכנסו לקטגוריית תמחיר אחת. יתכן שהיו שיקולים מסחריים אחרים (למשל - פישוט של התמחיר) שאינם גלויים לקהל הרחב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הדברים שאמרת אפשריים בהחלט. ועדיין זה לא הופך את השיטה לטובה.

אני חושב שקשה להתווכח עם הטענה שהפרש כל כך גדול בין גיל 23 לגיל 24, ללא תלות במשתנים אחרים, היא שגויה. קל גם לראות שכל ההתייחסות כאן היא ארכאית - עדיין צריך להכניס אם יש לרכב כרית אוויר אחת או לא, בין השאר. לא מפתיע שרוב החברות משתמשות רק בחלק מהנתונים כמו מין וגיל, ומתעלמות מאחרים. מן הראוי לשנות את רמת החשיבות של פרמטרים אחרים כמו ניסיון. בדוק קצת את המחשבון בלינק שצביקה פיק שם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חוזר ואומר, אני לא מכיר את המודלים הסטטיסטיים. יתכן שאתה צודק ולא הוכנסו מדדים מסויימים, אבל יתכן שאותם מדדים הוכנסו למודל ההתחלתי אבל "נפלו" בשלב בניית נוסחת הרגרסיה הרב משתנית, כיון שמשמעותם הסטטיסטית נמוכה. אם יש כאן אקטואר של חברת ביטוח אולי הוא יוכל להאיר את עינינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, נראה לי שאתה קורא יותר מדי לתוך זה. אם יש בכלל מודלים סטטיסטיים, הם עשויים רע מאוד.

בחצי מהחברות אין כמעט בכלל משמעות לשום דבר למעט גיל הנהג, ושוב - רק בקפיצות. באחרות, מספיק שתשים שנת ותק נהיגה אחת או שתיים בשביל לקבל מחיר דומה. זה לא סטטיסטיקה, זו שרירותיות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...