Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון "שריטות-מפתח" ברכב

amisha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הלילה יצאתי עם חבר'ה לשתות משהו קל בפלורנטין כשהגעתי הבייתה , חשכו עיניי !!!

:shock:

כול דלת הנהג שרוטה עם מפתח !!! ואז אני עובר דלת אחת אחורה , גם היא שרוטה .

אבל החולרות לא נרגעו , גם את 2 הדלתות האחרות הם לא יכלו להשאיר שלמות , גם בהן הם עשו את זממם .

אם הם רק היו נופלים לי ליידים , אוךךך!!!!! מרוב כאב לא היה נשאר להם קול לצעוק !

ועכשיו ת'כלס , למישהו יש ניסיון עם איזו חומר או מילוי ? עוד לא בדקתי את עומק השריטות , אבל נראה שהן בעומק יפה .

רפי לין ? you are my hope !

צילמתי 2 תמונות אבל לא נראה שהן משקפות את המצב , אצלם מחר ואעלה .

ו 2 מילים אחרונות, אם אנשים עושים מה שרוצים במדינה הזו , מה הפלא שילד מתאבד בגלל לחץ חברתי . ( צפו דיון באוף טופיק )

07012011573.jpg

07012011574.jpg

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי ויי. לתקן את זה נקודתית לדעתי לא יהיה אפשרי. תכין את עצמך נפשית למכה רצינית בכיס, לא חושב שיהיה מנוס מלצבוע מחדש את כל הפאנלים שנפגעו. מצטרף להמלצה על אוטופיקס.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחיות עם זה יהיה לי מאוד לא פשוט פורום יקר , הרכב מבחינה מכאנית , שמור בקנאות ! :-(

זה בכול 4 הדלתות נוסעים של הרכב (סדר גודל פלוס מינוס אותו הדבר בכול הדלתות )

מדבקות קרבון ? רעיון נחמד ליצור ייחודיות , אבל אולי עלול להוביל למקרה חוזר של שריטות אני מניח :wink:

עכשיו זה ממש הוציא לי את הרוח מהמפרשים בקשר ל CARPC :arrow:

שבת שלום , נקייה מתאונות ואנשים חארות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו משתתף בצערך... באמת מקרה לא נעים

אם היה קורה לי מקרה דומה והייתי תופס את מי שעשה את זה הייתי מוצא עוד שימוש למנעול הגה

אולי תנסה פוליש גס לצבע מטאלי? מנסיון זה עוזר בשריטות קטנות עד בינוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוקל לקנות מיני מצלמות ולהתקינן מתחת למראות כדי לצלם כאלה מקרים.. אבל אז אני נזכר שרכב אמור לשרת אותי ולא אני אמור לשרת את הרכב.. בקיצור שזה קצת פאנטיות.

בכל מקרה אם אתה מאיזור חיפה אני מכיר מישהו שעושה עבודות מדהימות בקרבון ולא יקרן כלל אם תרצה צור קשר בה"פ

זהו רעיון יפה מאוד ולא ימשוך עוד שריטות מכיוון ש-חארות ישארו חארות בין אם סתם תצבע את זה או תשים קרבון.

אני לא ממליץ לצבוע מחדש מהסיבה שצביעה לא מקצועית (בשלבי הפירוק של כל הדלתות והחלקים) תראה יפה בהתחלה ואחרי שנתיים שלוש מתחיל חלודה וקילופי לכה וכדו' לכן אני ממליץ לשים מדבקה כל שהיא ותצא מורווח מכאן ומכאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...