Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות רכב מיני, ודי ננעלתי על שתי האפשרויות שכתבתי בנושא.

מה שמרתיע אותי בפולו זה ה80 כ"ס שיש לה. מעט מאוד מאוד.

לעומתה, למאזדה יש 102 כ"ס.

מצד שני, פולקסווגן זה פולקסווגן.

מחר אני עושה נסיעת מבחן על הפולקסווגן ובשבוע הבא על המאזדה, ואני מניח שזה יתן לי תחושה טובה יותר, אבל בכל זאת הייתי שמח לדעת מה אנשים כאן חושבים, ומה לדעתכם יותר טוב.

תודה!

פורסם

מה צרכיך מהרכב? השוק מגוון מאוד, יתכן שיש דגמים שמתאימים לצרכיך יותר משני אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני צריך רכב אמין וקומפקטי, שיהיה בלי בעיות מכניות לאורך זמן, וכמובן עם נתונים טכניים טובים.

שיהיה מעוצב טוב, והדברים החשובים ביותר: צריכת דלק וחנייה (כלומר, רכב קטן).

אין לי צורך ברכב מרוצים, או ברכב גדול יותר.

פורסם

אם אתה מחפש פולקסווגן ומרתיע אותך הגירסא החלשה של המנוע 1.4, יש גירסת 1.2 עם מנוע טורבו (tsi), רכב מעולה! וביצועים טובים בהרבה! ממליץ לעשות נסיעת מבחן

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
אין לי צורך ברכב מרוצים

מזל שכתבת, אחרת היינו טועים ומציעים לך 911 במקום.

נראה לי שכדאי שתחזור אחרי נסיעות המבחן בשתיהן, עם קצת יותר ידע מה אתה צריך ומה מתאים לך או לא מתאים לך בהן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהצלחה בנסיעת מבחן.

פולו רמה אחת מעל מבחינת quality feel מכל קטגוריית הסופר מיני, גם מהפורד פיאיסטה שמה הדש בורד נותן הרגשה של כוכב מאדים.

הפולו פחות שובבה מהמאזדה.

פולו יותר יקרה 113,000 ל-TSI לפני שעיינת בעלון התוספות, הוספת צבע מטאלי ושילמת אגרת רישוי.

בהצלחה

פורסם
מצד שני, פולקסווגן זה פולקסווגן.

לטוב ולרע.

אם אתה מחפש שקט נפשי, המזדה תהיה הימור טוב יותר.

אם אתה מחפש רכב שיהיה נעים לשהיה מבחינת תא הנוסעים ולהיות קצת פחות המוני על הכביש...לך על הפולו.

אני הייתי בוחר בפולו כי המזדה מאוד מאוד פשוטה בפנים והיא גם המונית מדי.

מצד שני, מעולם לא היתה לי בעיה להפסיד עוד כמה אלפי ש"ח במכירה או לשלם עוד על תחזוקה עבור רכב שאני אוהב...ברור שיש אנשים שיש להם בעיה עם זה ולא מוכנים לשלם פרמיה כזו על רכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה עם סקודה פאביה?

גרסאות ה-TSI שלה יותר זולות מהפולו TSI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...