Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק פיוניר PIONEER 1250DEH

קומפוננט של מורל טמפו

עכשיו עדיף לי לקנות את המגבר הזה Mac Audio Z4200 ?

או שעדיף מגבר אחר?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
אם אתה מכוון למגבר בסיסי טוב בתקציב של 1000 שח

ה-JBL1004 הוא אחד הטובים ,איכותי וטוב יותר מהמאק אודיו שציינתה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

אתה יכול לפרט לי בצורה פשוטה במה הJBL הזה עדיף על הMAC הספציפי הזה?

עד כמה שזכור לי הMAC הזה מגבר חזק שמספק את מה שהוא מוצהר עליו ודווקא היה נחשב לאחת הרכישות הכדאיות יותר בסביבת מגבריי המיין סטרים.

ולא שמדובר על מותג גרוע להפך - מדובר על בית גרמני טוב.

או שאני מפספס ופותח השרשיר מחפש לקנות מגבר ויש הפרש מאוד ניכר בין שניהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני מגברים טובים למחיר שלהם ונותנים תמורה מצויינת.

אבל אני ממליץ יותר על ה-MAC יותר אמין וחזק, ולא שמעתי אפילו פעם אחת שהיה לו איזו שהיא בעיה לעומת ה-JBL.

פורסם

ויקרה משהו רע אם אני אמליץ על איזה סאן דאון 100.4 במקרה...

:-D

אוי הנה זה בא

האבנים

המקלות

הגרזנים

המרגמות

וציטטה מתוך מוריס והיונים - "אז אני לא מבין, למה דווקא אומרים, שהיונה, מביאה את השלום!" :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מסכים עם חברי המק אודיו עדיף הוא 100 RMS ל4 יציאות נחשב למוצר טוב למחיר ,גם אם תשדרג את הסט שלך

למשהו חזק יותר הוא ידחוף יפה ,לא תתאכזב

פורסם

רק רציתי לראות אם אני פותח מלחמה ישנה מחדש :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי מה חסר לך קצת אקשן בחיים :-)

שלושת המגברים הם טובים ויעשו לך עבודה נאמנה מה שיותר מישתלם לך תיקח וסגור סיפור

לגבי אם יזיק אין לו מטרה להזיק הטמפו הוא לא סט ברמה גבוהה וגם לא הפיוניר אז ככה שאתה באותה רמת LEVEL מבחינת הרכיבים

רכיבים יותר איכותיים תמיד יהיו עדיפים אבל אם התקציב מאפשר רק את הדברים האלו אז שיהיה בהצלחה והבחירה טובה {לדעתי}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש לי משמרת לילה שלמה להעביר :-P

אין שום דבר רע בקצת אקשן שיסיט אותי לרגע מהתופת שהולכת כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

היתרון של הפיוניר האלו זה שהם זולים ונצילים, מה שאומר- הרבה רעש בקצת כסף :)

אם אתה מחפש משהו באיכות טובה (טובה מאוד אפילו) ובהפרש לא גבוה, הייתי ממליץ על הטמפו 6X9, גם כי הם ברמה הרבה יותר גבוהה וגם כי יש לך טמפו מקדימה.

ד"א, אתה לא מתכוון להוסיף סאב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...