Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שניתן לראות אני דיי חדש פה בפורום ומדפדף הרבה בין הדפים כדי ללמוד דברים

לאחרונה רכשתי לרכב שלי שני מגבריםdragster DAB2075 DAB4050

עכשיו האפשרויות שחשבתי עליהם הם ככה

DAB2075 - 2*75 הולך להגביר סאב בברידג'

ביחד יוצא 250 RMS ב4 אום

DAB4050 - 4*50 הולך להגביר קומפוננט ו6*9 מאחורה או שרק קומפוננט בברידג'

אשמח להמלצה על קומפוננט וסאב לרכב פיג'ו 206 לכן עדיפות לסאב שעובד בתיבה אטומה כי התיבה יותר קטנה והבנתי שכך הסאב עובד באופן יותר איכותי

אני מחפש איכות או כמו שרשום פה SQ אני מחפש צלילים מפורטים נעימים לאוזןן לשירי האוס דאנס אלקטרו

ומצד שני שיתן לי לפעמים spl למה אני אוהב ראפ עם באסים טובים אבל יותר כיוון של sq לא משנה איזה תקציב

שיעמוד בסטנדרט של המגבר

והקומפוננט שיעבוד בדלת של פיג'ו 206 6.5 אינץ שיהיה הכי איכותי בעבודה בנתאים של דלת בלי איטום וכולי תקציב גם לא משנה

העיקר שיהיה הכי איכותי שאפשר בתנאים של האוטו והמגבר ויתאים במיוחד לסוג המוזיקה שאני שומע שהצלילים יהיו נקיים מפורטים ונעימים לאוזן

אני מעוניין בהצעות שהמגברים הנ"ל יכלו להוציא את המקסימום מהרכיבים עד כמה שאפשר

לא מתכוון לשדרג בתקופה הקרובה את המגברים (אם אשדרג מגברים אשדרג גם את שאר הציוד)

נ.ב. שכחתי להגיד אבל הרדיו דיסק שהולך לעבוד איתם כנראה Kenwood KDC-X994 או אלפיין מהסדרה

9887/6

קישור לקנווד http://www.sonicelectronix.com/item_22935_Kenwood-eXcelon-KDC-X994.html

תודה רבה לעונים

ושיהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

קצת קשה לתת המלצה ללא תקציב.

בתקציב נמוך, הייתי ממליץ לך ללכת על מורל טמפו ועל סאב כמו ה C12.

אם התקציב טיפה יותר משוחרר, הייתי מנסה ללכת על סט טוב יותר כמו היי אנרג'י, או אימאג'ין, או פוקאל V2, או הייבריד אוביישן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הכוונה היא ללא תקציב הוא שאני לא מגביל את עצמי מבחינת סכום הרכיבים - למה אני מבין שהמגבר לא ברמה הכי גבוהה ובהתאם לכך גם יהיו הרמקולים

השאלה אם הסטים "היותר יקרים" יעבדו טוב עם המגבר וללא איטום בדלתות הגבהות ובניות?

אנרלד - תאורת לדים

פורסם

והשאלה אם המגבר ינצל את הרמקולים כמו שצריך או בגלל שהוא יחסית חלש זה יפגע בתפקוד הרמקול מבחינת איכות השמע?

לכן אני מעוניין ברמה הכי גבוהה אבל בפרופורציה בהתאם למגבר לכן אני לא מגביל את עצמי כספית

אנרלד - תאורת לדים

פורסם

עוצמה חלשה לא תפגע בתפקוד הרמקול, וסט טוב יותר, משמעותית יישמע טוב יותר גם על דראגסטר מגושר, אך ברור לחלוטין שאתה לא תנצל את כל יכולות הסט, ההבדל לא יבוא לידי ביטוי במלוא הדרו.

בגישור המגבר שלך מספק 160 וואט, כך שזה לא מגביל, על אף שהאיכות תהיה נמוכה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...