Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן שם לי סוכר במיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה.

יש לי רנו מגאן שהמכסה דלק שלה כרגע בחוץ (רק הפקק נשאר ולא בעיה להוציא אותו)

אתמול התעוררתי לגלות ששכן איתו אני מסוכסך מילא לי שקית שלמה של סוכר לתוך המיכל דלק.. רציתי לשאול כמה דברים לגבי זה.

-עדיין לא התנעתי את האוטו ולא עשיתי שום דבר.

1. מה עליי לעשות? מה צריך לנקות או לעשות בדיוק בשביל שלא יהיה נזק כשאני אתניע\אסע?

2. מה הנזק בש"ח אחרי הטיפולים הדרושים?

3. למקרה שיש פה מבינים בתחום המשפטי - איך עליי לנהוג? כבר הגשתי תלונה במשטרה וברצוני לתבוע את הנהג. לא התנעתי את הרכב במזל גדול בגלל שמישהי שהיתה במקום אמרה לי על המקרה אז אני מניח שנמנע נזק רב.

אני רוצה לתבוע על סיכון חיי אדם בנוסף לנזק לרכוש פרטי, האם יש לי קייס?

תודה מראש.

פורסם

ראית את השכן עושה את זה? עשית נכון מאוד שלא הנעת, אחרת היה עלול להגרם נזק מאוד רציני.

יש לנקז את מיכל הדלק ולשטוף אותו בצורה יסודית מאוד אצל מישהו שעושה את זה כמו שצריך. להחליף פילטר דלק ומניח צריך לפרק משאבה, לשטוף ולבדוק אותה, להתיעץ עם מכון שמטפל במערכות הזרקה.

אני חושב שכדאיי להתחיל מתלונה המשטרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדבר הנכון לעשות הוא להזמין גרר ולקחת את הרכב למוסך. שם יפרקו ישטפו ויחליפו מה שצריך ואפשר.

אם לא הנעת, סביר שסוכר לא הגיע למשאבה.

את חוו"ד של המוסך + איזכור השכנה כעדה, תביא למשטרה כתימוכין לתלונתך.

אם המדינה תחליט לתבוע, והשכן יצא אשם, אזי דרכך לזכות בהליך אזרחי תהיה קלה יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם לא הנעת, סביר שסוכר לא הגיע למשאבה.

.

אני לא בטוח. יש מכוניות שמשאבת דלק מתחילה לעבוד כאשר פותחים דלת נהג כדי לגרום להנעה מהירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבע אותו עד שיצא ממנו כל המיץ. אני מבין שיש לך עדה למעשה? אם כן, אל תוותר שכן הצדק וההוכחות עמך.

פורסם
אני עדין לא מאמין למה שקראתי.

לא מצליח להבין את הראש הזה של חולירות כאלה, פשוט לא מצליח!:evil:

נכון?! פשוט לא ייאמן.

למה להחליף את הכל? הרכב לא הונע.

צריך לפתוח את המיכל, לנקז את הדלק, לשטוף יסודי וזהו אם אני לא טועה.

גם אני חשבתי ככה עד ש:

אני לא בטוח. יש מכוניות שמשאבת דלק מתחילה לעבוד כאשר פותחים דלת נהג כדי לגרום להנעה מהירה.

:shock: בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה - אתה בטוח במה שאתה כותב?

Bimmer

פורסם

ברכב שלי (פולו 16V 2001)

כל פעם שאני פותח את דלת הנהג (בלבד)

יש זמזום לכמה שניות,

אני מאמין שעל זה הוא מדבר.

פורסם

נניח שאתה צודק- אם אני פותח וסוגר את הרכב 10 פעמים בזמן שאני מסדר אי אילו דברים לפני נסיעה, אז משאבת הדלק עובדת 10 פעמים. כלומר משהו אמור להיות מוצף בדלק.

שמעתי על משאבה שמתחילה לעבוד עם פתיחת סויץ', שזה נשמע אולי יותר הגיוני, אבל גם אל זה אני מתייחס בספקנות מהסיבה הנ"ל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...