Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן שם לי סוכר במיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח שאתה צודק- אם אני פותח וסוגר את הרכב 10 פעמים בזמן שאני מסדר אי אילו דברים לפני נסיעה, אז משאבת הדלק עובדת 10 פעמים. כלומר משהו אמור להיות מוצף בדלק.

שמעתי על משאבה שמתחילה לעבוד עם פתיחת סויץ', שזה נשמע אולי יותר הגיוני, אבל גם אל זה אני מתייחס בספקנות מהסיבה הנ"ל.

.

מה יהיה מוצף? המזרקים לא עובדים, המשאבה רק תבנה לחץ בקו דלק זה הכל.

בדיוק. דאגה אחרת היא "אונס" המשאבה.

Bimmer

פורסם
תבע אותו עד שיצא ממנו כל המיץ. אני מבין שיש לך עדה למעשה? אם כן, אל תוותר שכן הצדק וההוכחות עמך.

השכנה צריכה להיות מאוד אמיצה ע"מ להעיד כנגד השכן האלים ולזלזל בסיכון לחטוף סוכר ברכבה אם לא גרוע מכך (אני בכל אופן הייתי חושב פעמיים).

כך או כך - יהיה קשה מאוד לערב בתביע מעין זו את הפרקליטות. כי הרי המדינה מגלה עניין באזרח כאשר חולבת ממנו מסים או קנסות. אך אם וכאשר יש להגן עליו... העניין הרי ידוע לשמצה...

פורסם

מעבר לזה, אם הסוכר לא נמס בתוך המיכל דלק, הוא לא אמור לחדור למשאבה בגלל המסנן הצפוף שלה.

ממה שזכור לי המסנן של המשאבות דלק (סוג של שקית) הוא עם עיניים בגודל ראש סיכה בערך, והסוכר קצת יותר גדול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי באוטו משאבת הדלק מתחילה לפעול ברגע שאני מתעורר. היא מסונכרנת עם השעון המעורר באייפון, יש אפליקציה כזו...

שנה טובה ומתוקה לכולם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
דרך אגב קראו שוב את הדברים שנכתבו.

זאת מישהי שעברה במקום, לא נכתב שאת שכנה.

על מה אתה מדבר ? הכותב רשם כמה פעמים שזה שכן איתו היה מסוכסך.

פורסם
נניח שאתה צודק- אם אני פותח וסוגר את הרכב 10 פעמים בזמן שאני מסדר אי אילו דברים לפני נסיעה, אז משאבת הדלק עובדת 10 פעמים. כלומר משהו אמור להיות מוצף בדלק.

שמעתי על משאבה שמתחילה לעבוד עם פתיחת סויץ', שזה נשמע אולי יותר הגיוני, אבל גם אל זה אני מתייחס בספקנות מהסיבה הנ"ל.

.

לגבי זה שמשאבת דלק מתחילה לעבוד בזמן הדלקת סוויץ'. זה בדוק נכון.

או לגבי רכבים חדשים, או לגבי ישנים עם משאבות דלק חשמליות.

היתה לי מרצדס 78 עם משאבת דלק חשמלית ליד טנק הדלק שהופעלה עם הסוויץ'.

בנוגע לפותח השרשור. מאחל שיתפס ויוענש בחומרה וישלם על הנזק. טוב עשית שלא הנעת.

בכל מקרה, אל תיקח סיכונים.

במוסך פרק את טנק הדלק ואת הצינור המוביל ואת המצוף ושטוף את הכל ביסודיות. דאג שלא יישארו חלילה שאריות מים.

בעיקרון מה שקורה זה שהדלק ממיס את הסוכר וכשהוא מגיע למנוע ונשרף... אני לא צריך לספר לך מה קורה לסוכר ואחר כך למנוע שלך במצב כזה. הנזק פשוט אדיר.

פורסם

בכל רכבי ה- VAG המשאבה עובדת 3 שניות ברגע פתיחת הדלק, רק אחרי פתיחה ראשונה

(אם תפתח ותסגור זה לא יקרה - לא יודע איך ולמה )

לעניין הת'רד , צריך לפרק ולנקות מיכל דלק + משאבה + התושבת שלה + צינור הזנה בין המיכל לפתח המילוי

באם יש פילטר מיקרוני על המשאבה יש להחליף אותו ולהחליף פילטר דלק כמובן

בלי קשר, אם זה היה הרכב שלי הייתי גם עושה ניקיון לכל המערכת דלק - רק כדי להיות שקט

והשכן , הייתי ממלא לו את האוטו ברימוני רסס ... שאחרי שהם יתפוצצו הוא יראה כמו חבילת סוכר הבן זונה

פורסם

צריך לפרק את המיכל דלק ולעשות ניקוי,לא עניין יותר מדי יקר או מסובך.

לגבי השכן,מנסיון,התלונה במשטרה שווה לתחת,וככה גם תביעה אזרחית,אל תבזבז לעצמך את הזמן.

אם בא לך להחזיר,יש שיטות רבות אחרות כולן ביוזמה אישית.

• תוכן חדש...