Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כידוע, בפולקסווגן רוצים עבור גלגלי מגנזיום לפולו החדשה - 4000 ש"ח.

האם המחיר מוצדק? או שבחוץ ניתן להתקין במחיר זול יותר.

אם כן, לא הבנתי מה בדיוק מחליפים? מוציאים את כל הג'אנט ובמקומו מניחים ג'אנט מגנזיום (החלק השחור נשאר...)

מה העלות להביא ג'אנט שנראה מקורי עם הסמל של VW לא דרך החברה והיכן?

תודות לעונים

פורסם

שמע, בדיוק לרכב הזה, לפני כ 3 חודשים הלפתי ג'נטים, העלות כ 1700 שקל. מאז אני מקלל את הרגע. סובל כל הזמן מרעידות בהגה. רק איזון על הרכב ב "מעבדה" בחולון הפסיק את זה. לאחר מעשה, התברר לי שזו תופעה שכיחה בהחלפת ג'נטים, לא רק ברכב הזה כמובן. תשאר עם המקורי. כניראה שבשלב מסויים גם אני אחזור למקורי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

עדיף להישאר עם הברזל.

גם המקורי שלהם הוא לא מקורי. אין ג'נט לפולו עם חותמת (להבדיל מסמל) היצרן. אין דבר כזה מגנזיום מקורי. גם שלהם מיוצרים במזרח אסיה איפה שהוא. זה נמסר לי במוסך וולקסווגן המרכזי לאחר שהם בעצמם ערכו בירור. לאחר הבירור שהם ערכו, הם בעצמם אמרו שלא כדאי לרכוש מהם ג'נטים. מה שכן, אם אתה קונה מהם אולי תחסוך התרוצצויות, בדגש על אולי. אם זה שווה פער כזה במחיר, זו החלטה אישית שלך. נסה לברר מי מרכיב להם את הג'נטים ולך אליו ישירות.

לא כל התקנה/החלפה חייבת להיות בעייתית. אבל יש לא מעט.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חשוב מכל לקנות גלגלים של חברה ידועה, כמו BBS OZ וכיוצא באלה, אז דיוקם טוב גם מזה של גלגלי הברזל המקוריים. הצרה היא שמחירם אינו נופל לרוב מזה אותו דורשים ממך בחברה. לנסיוני כדאי מאוד להחליט שאתה נשאר עם המקור פרק זמן של חודש חודשיים, מרבית הסיכויים שההתלהבות תדעך והצורך לשדרג יתפוגג.

• תוכן חדש...