Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש גולף חדשה 2011 דגם tsi 122 כ"ס מנוע 1.4

אשמח לקבל תגובות מאחרים לגבי איכות הרכב, המנוע תקלות אופיניות אם קיימות

עלות טיפולים

צריכת דלק האם באמת 1:16 ק"מ לליטר ? בנסיעה ממוצעת עירונית ובין עירונית ?

ובכלל התרשמות כללית מהרכב.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

עד לפני שבועיים הייתה לי את המכונית הזו. היא נהרסה בתאונת טוטאל לוסט.

מה שמוביל אותי לדבר מבחינת בטיחות. שלושת הנוסעים שנסעו במכונית נסעו במהירות של 80-90 קמ"ש ואיבדו שליטה בפניה ונתקעו במדרכה כפולה, ארון מים ועצים. האוטו כמובן נהרס לגמרי אבל לאף אחד מן הנוסעים לא קרה אפילו דבר הכי קטן שיכול לקרות.

אז מבחינת הבטיחות אני חושב שהמכונית היא ברמה גבוהה ביותר, כל אחד מן האנשים שעברו שם כולל המוקד, המשטרה והאמבולנס היו בטוחים שהיו הרוגים מהתאונה ואמרו שאם הם לא היו נוהגים בגולף אז הם היו בבעיה.

מבחינת המנוע,

המנוע של הגולף הזאת הוא פשוט נהדר. יש לו כוח זמין בכל סל"ד ובכל הילוך והוא מרגיש מאוד מהיר ונוח.

הגולף די טובה עם כבישים משובשים ולא מועבר הרבה למכונית וכשמועבר אז זה לא בעוצמה חזקה כל כך.

כשקניתי את המכונית, ב100 ק"מ הראשונים האוטו היה נכבה משום מקום באמצע הנסיעה(מלחיץ מאוד).

הגעתי למוסך ופשוט עדכנו לנו תוכנה שהעלתה את הסל"ד בסרק לטיפה יותר גבוה וטיפלה בבעיה.

עוד פעם אחד שנאלצתי לבקר במוסך הייתה בגלל שעליתי על שטח הפרדה ואז נדלקה נורה שהכריות אוויר לא עובדות. הגעתי למוסך שוב, ותוך חצי שעה - שעה תיקנו את זה מכיוון שלא היה בעיה בכריות ורק הנורה דלקה.

שני המקרים היו תחת אחריות ולא עלו כסף.

מבחינת איכות, הגולף איכותית מאוד ביחס למכוניות אחרות שנהגתי\נסעתי בהן.

מערכת השמע מאוד מאוד איכותית ביחס למה שאתה מצפה מאוטו במחיר הזה(8 רמקולים) ולא נאלצתי להחליף או לשפר אותה.

בסך הכל, כל פעם שהייתי מגיע לאוטו הייתי מחייך. זה לא GTI או מרצדס אבל בהחלט מכונית חמודה.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות:)

פורסם

שלום לך, לי יש גולף TSI 122, אני איתה כבר למעלה מחצי שנה.

תראה למרות שזה הרכב הראשון שלי, נסעתי וראיתי הרבה רכבים באותה ליגה ומעליה (A3 לדוגמא) ואין ספק שהגולף איכות מאוד (אני מאוד מאוד לא מתפשר).

המנוע אומנם 122 ויכול להיות חזק יותר - אבל נותן הרגשה של מנוע זריז וחזק מאוד, כל מה שנהג/נסע איתי הופתע מאוד, בעל כוח וזריזות ללא ספק. (כבר יצא לי לעקוף מנועי 2000 אטמוספרי).

איכות החומרים של האוטו - מעולים. לא פחות. אין מה להשוות אפילו לכל האיביזות - לא אותה ליגה בכלל. המסך מגע, המערכת שמע (פשוט מעולה), הגימור הכללי פשוט מעולה.

אכן אוטו שקט ומפנק אבל גם אם לפעמים בא לך להיות טיפה שובב או לבצע עקיפה - תעשה זאת בקלות.

אם תרצה לשאול עוד משהו אשמח לענות.

פורסם
שלום לך, לי יש גולף TSI 122, אני איתה כבר למעלה מחצי שנה.

תראה למרות שזה הרכב הראשון שלי, נסעתי וראיתי הרבה רכבים באותה ליגה ומעליה (A3 לדוגמא) ואין ספק שהגולף איכות מאוד (אני מאוד מאוד לא מתפשר).

המנוע אומנם 122 ויכול להיות חזק יותר - אבל נותן הרגשה של מנוע זריז וחזק מאוד, כל מה שנהג/נסע איתי הופתע מאוד, בעל כוח וזריזות ללא ספק. (כבר יצא לי לעקוף מנועי 2000 אטמוספרי).

איכות החומרים של האוטו - מעולים. לא פחות. אין מה להשוות אפילו לכל האיביזות - לא אותה ליגה בכלל. המסך מגע, המערכת שמע (פשוט מעולה), הגימור הכללי פשוט מעולה.

אכן אוטו שקט ומפנק אבל גם אם לפעמים בא לך להיות טיפה שובב או לבצע עקיפה - תעשה זאת בקלות.

אם תרצה לשאול עוד משהו אשמח לענות.

תודה מה בענין צריכת דלק

• תוכן חדש...