Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ברכבי יש דיבורית bluetooth.

כדי שהאייפון יזהה את הדיבורית בכל פעם שאני נכנס לרכב הוא אמור להיות במצב bluetooth פעיל.

השארת המצב פעיל, מחוץ לרכב מבזבז את זמן ההמתנה של הסוללה משמעותית.

יש 3 אפשרויות:

1. כיבוי והדלקה של bluetooth לפני כל נהיגה - תפריט -> הגדרות -> כללי -> bluetooth. מתיש.

2. השארת bluetooth במצב פעיל כל הזמן - מבזבז סוללה.

3. האם קיימת אפליקציה לכיבוי והדלקה בלחיצה אחת ? ללא צורך בשינוי ההגדרות בכל פעם ? לא מצאתי ב-app store.

תודה מראש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במידה והמכשיר פרוץ

כל מה שאתה צריך זה SBsettings מהסידיה

http://www.iphoneil.net/?p=2616

+1 אפליקציה נהדרת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא חושב שאפשר לחיות בלי sbsettings.

בכל מקרה המכשיר של רז עדיין לא פרוץ. רז, עדיין אין פריצה מלאה. אני אעדכן אותך.

Stay Dirty

פורסם

מאד פשוט.

במידה ויש לך גירסה 4 ומעלה ויש לך מכשיר 3GS ומעלה.

תשתמש במולטי טסקין (מקווה שרשמתי נכון) ותכבה ותדליק.

לחיצה כפולה ומהירה על לחצן הבית יראה לך את התוכניות שרצות ברקע ואז תפעיל או כבה את זה משם,לא תצטרך להכנס להגדרות וכו' כי זה כבר פתוח לך.

רז

פורסם
לחיצה כפולה ומהירה על לחצן הבית יראה לך את התוכניות שרצות ברקע ואז תפעיל או כבה את זה משם

לדעתי לחיצה כפולה מראה את הסטוריית הפעולות האחרונות בלבד.

היא לא מראה את התוכנות שרצות ברקע. גם אם הפעלת תוכנה, וכיבית אותה, והיא בוודאות לא "רצה ברקע", היא תופיעה (לפי סדר השימוש בה) בלחיצה הכפולה, משמע - זו רק רשימת הסטוריה.

דרך אגב, הלינק שמרק10 נתן להפעלת bluetooth אכן מפעילה אותה, אבל לא מכבה, וכדי לכבות צריך להכנס שוב להגדרות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לחיצה כפולה מראה את התוכנות הפועלות ברקע, מסודרות לפי סדר השימוש. האחרונה שעבדת איתה תהיה ראשונה וכן הלאה.

הן בהחלט פועלות ברקע, זה כל הרעיון של המולטי-טאסק :)

!AWDSOME

פורסם

לא נראה לי.

זה מראה הסטוריית פעולות.

אם אני מבצע שיחה, מנתק אותה.

מבצע השמעת מוזיקה, מכבה אותה.

מבצע פעולה במחשבון, מסיים אותה ומכבה את המחשבון,

עדיין, בלחיצה כפולה אראה את שלושת הפעולות הנל, לפי סדר הפעלתן.

שלושתן בוודאות כבויות, אף אחת לא פועלת ברקע (השיחה נותקה, המוזיקה כבתה, המחשבון כבוי) ועדיין הם מופיעים.

זה רישום הסטוריה, ואפשרות מעבר נוחה בין תוכנות (פועלות או כבויות) עבור מולטי-טאסנינג, אבל הפעולות לא בהכרח פועלות ברקע. הן פשוט האחרונות שהפעלת.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רז צודק. זה לא באמת מולטיטאסקינג אמיתי, וגם לא כל האפליקציות תומכות בזה.

מולטיטאסקינג כמו שצריך להיות, אפשר להשיג רק מסידיה, והוא נקרא BACKGROUNDER.

הוא ממזער בכוח כל אפליקציה, אם היא רוצה ואם לא, ומשאיר אותה פתוחה ברקע. וגם נותן לך את האפשרות לבחירה מה למזער ומה לא, בניגוד ל"מולטיטאסקינג" של אפל.

מומלץ לבטל אותו בעזרת MYOS מסידיה מהסורס הזה:

http://cydia.xsellize.com/

ולהתקין במקומו את BACKGROUNDER

Stay Dirty

פורסם

בעזרת activator אפשר להפעיל כל פונקציה במכשיר בעזרת פעולות פשוטות

אצלי לצורך העיניין בגלל הדיבורית אני מפעיל ומכבה את הbt בעזרת לחיצה כפולה על השורה של השעון.

צריך מכשיר פרוץ בשביל זה.

פורסם

מוזר,

אצלי הספארי עדיין טוען עמודים ברקע, הGPS מנווט או מקליט, המוסיקה מתנגנת (גם YOUTUBE), קורא ה RSS טוען, השיחה ממשיכה, EVERNOTE מרפרש...

אני לא יודע מה איתכם, לי זה אומר מולטיטאסק.

!AWDSOME

• תוכן חדש...