Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישראל במצב מעולה ,יש לזה סיבה וגורמים ,כולל מנהיגות ודרך נכונה , כאן לא המקום לדון בזה , לכן איני יכול להמשיך וללמד אותך .

שמע,

בחודש שהתחיל ב 44 הרוגים ובשריפת ענק בכרמל (עקב מחדלים איומים), נמשך ברכבת שעולה באש, ונסגר בנשיא מדינה שמורשע באונס, כשברקע מזמזמים ארועים כמו רצח אישה ע"י בעלה, שביתת פרקליטים שגורמת לשחרור פושעים, מיסים שעולים השכם וערב, טילים שנוחתים בדרום הארץ, נזירות שנכנסות בקוביית בטון ונהרגות כי מישהו חיפף במע"צ - אני ממש לא יודע מה אתה לוקח כדי לחשוב שאנחנו על הדרך הנכונה אבל לא הייתי מתנגד לקחת את זה גם כן...

מנהיגות ?

נראה לי שאתה רואה את הערוץ הלא נכון, או שאתה עסוק מדי בלרשום תגובות פרובוקטיביות בפורום... מה עם ראש ממשלה שמחפש סופר טנקר בגוגל, שר פנים שמכסה את עכוזו מול מצלמות הטלויזיה אבל כן יתפטר אם לא יממנו את אוכלי החינם שלו, נשיא מדינה (כבר אמרנו), רוה"מ לשעבר שמואשם בשחיתות מכל סוג, שר אוצר שהולך לכלא, חכי"ם שהולכים בעקבותיו, שר חוץ פירומן , שר בטחון שלא מדבר עם הרמטכ"ל שלו, ואני ממש לא רוצה להמשיך למרות שיכולתי לעשות את זה עד מחר... תגיד לי אתה על משככי מציאות או משהו?

הפורום הוא לא פוליטי ואין לי כוונה לעשותו כזה, אז נלך אלינו, אל העולם הקטן והיום יומי שלנו -רכבי אספנות , תראה כמה רשע, בירוקרטיה ואיוולת ( מכס, משרד תחבורה, תקנות אישורים..) סביב נושא אחד קטן שבכל מקום אחר הוא שפוי והגיוני.

נראה לי שעדיף שלפעמים עדיף לשתוק

בברכה אורן

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר לשם היקר [שמך מעיד על כך]

זה שהמדינה לא "נותנת" בתשלום רכבים אלו, אפילו ללא רשיון תנועה, זה לא פשע - זה רשע.

בחינת גם לי לא יהיה וגם לכם לא.

מר בני ל. המובא בפואמה שלך כאחד מפלאי המדינה .מגדיר טימטום -כלא עלבון.

אחד מההטבות שמדינה זו נותנת לאזרחיה . היא הזכות לאמר " שהמדינה הזאת מטומטמת"

שבת שלום

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

ישראל במצב מעולה ,יש לזה סיבה וגורמים ,כולל מנהיגות ודרך נכונה

העלית כאן הערה מעניינת. למטבע יש שני צדדים. השלטון חושב שהאזרחים הם כלי כדי להחזיק אותם ואת המדינה והאזרחים חושבים שהמדינה היא בשבילם. לכל צד יש את הפטריוטים שלו ולפעמים האינטרסים מתנגשים, רק לצד של השלטון יש את הכלים לנצח.

מבחינת מצב מעולה שאתה מזכיר, זה יחסי ותלוי למי. אני לא יודע באיזה צד אתה, אבל לפעמים הפתרונות של השלטון פוגעים קשה מאוד באזרחים. אני לא רוצה כאן לפרט יותר, אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי.

אני מגיב כאן, מכיוון שפתרון למשל של המגרש הוא כמו שהזכירו מרושע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנהלים נכבדים האם אפשר לשים סוף לסטיה מהנושא של השרשור ?

שכן הוא סטה לחלוטין מהנושא שלו שהוא מגרש הרכבים של ממ"ן!

אבקש אם אפשר לנעול את השרשור או להעביר את כל התגובות שממש לא קשורות לשרשור למקום אחר.

ולנושא המרכזי. האם מישהו הצליח לתעד או לצלם בתוך המגרש עצמו טרם ההשמדה\הגריסה?

האם הפיורינו (היו 3 ) נגרסו כולם? האם נמכרו לסוחר? אשמח מאד למידע באם יש כזה.

תודה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מנהלים נכבדים האם אפשר לשים סוף לסטיה מהנושא של השרשור ?

שכן הוא סטה לחלוטין מהנושא שלו שהוא מגרש הרכבים של ממ"ן!

אבקש אם אפשר לנעול את השרשור או להעביר את כל התגובות שממש לא קשורות לשרשור למקום אחר.

ולנושא המרכזי. האם מישהו הצליח לתעד או לצלם בתוך המגרש עצמו טרם ההשמדה\הגריסה?

האם הפיורינו (היו 3 ) נגרסו כולם? האם נמכרו לסוחר? אשמח מאד למידע באם יש כזה.

תודה.

במגרש הגרירות של עיריית ת"א ליד הים יש (או שהייתה בעבר) פיורינו כזאת מודל 87 נראה לי! אני לא בטוח שהיא עדיין שם אבל שווה לבדוק!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא זכור לי שיש שם עדיין פיורינו כזאת- לדעתי הלכה מזמן לברזל: מדי פעם הקבלן שם מפנה את המקום ע"י מכירת הרכבים לברזל!:? מי שרואה שם איזה אוטו שמעניין אותו- שיפעל מהר, כי הם בד"כ לא מחזיקים יותר מדי זמן את הרכבים שנראים להם "ללא תיקווה"! וגם אם כן- לא יהיה שווה לשלם להם אחר-כך את הסכומים שירצו על האחסנה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במגרש של ת"א ליד העבודה שלי, אני חושב שאם הייתה שם פיורינו היא כבר ז"ל.

מה שכן יש שם כמה רכבים מענינים.

השבוע אעבור שם שוב ואנסה להסתכל ולספר מה יש שם.

מה שעולה לי כרגע בראש זה הרנו (שכחתי את הדגם) האומללה שעומדת ליד הגדר ומחלידה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

רנו הזאת עומדת שם כבר ממזמן. איני יודע מה הסיבה- בד"כ הם לא מחזיקים שום רכב כ"כ הרבה זמן. יכול להיות שהבעלים נמצא איתם בתביעה או משהו- ולכן עדיין לא הושמד, אבל ככה או ככה- האוטו עוד מעט יהיה במצב שלא ניתן כבר לשיפוץ.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא זכור לי שיש שם עדיין פיורינו כזאת- לדעתי הלכה מזמן לברזל: מדי פעם הקבלן שם מפנה את המקום ע"י מכירת הרכבים לברזל!:? מי שרואה שם איזה אוטו שמעניין אותו- שיפעל מהר, כי הם בד"כ לא מחזיקים יותר מדי זמן את הרכבים שנראים להם "ללא תיקווה"! וגם אם כן- לא יהיה שווה לשלם להם אחר-כך את הסכומים שירצו על האחסנה...

אם נגיד יש שם רכב שמעניין יש מצב להוציא אותו משם בשביל להחזיר לכביש? תמורת סכום סביר?

ועל איזה רנו מדובר?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אם נגיד יש שם רכב שמעניין יש מצב להוציא אותו משם בשביל להחזיר לכביש? תמורת סכום סביר?

ועל איזה רנו מדובר?

אם אתה מאתר את הבעלים של הרכב והוא מסכים למכור לך ואתה מוכן לשלם את החובות למגרש הגרירה אז בגדול, כן ! , אפשרי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בדיוק!

• תוכן חדש...