Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיונות רבים להציל את הרכב הזה הגיע משאית פינוי ומעכה את המונית הלונדונית הגייפ ועוד כמה מרצדסים

שאר הרכבים נמכרו לפרוק נשארה שם רק המשאית וולו עם מנוף לפרוק לסוחרים המורשים משתפת השבוע במכרז

מי שמעונין אני יכול לרכוש אותה בשבילו היא שוכלת 11.5 טון היא תימכר לערכתי בסביבות 8 אלף כולל מע"מ

היא נדלקת והיתה בתצוגה במגרש תעבורה לא מזמן

IMG_0014.jpg

IMG_0015.jpg

IMG_0016.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך מושג מה עלה בגורלה של הסובארו שמבצבצת מאחורי המשאית בתמונה האמצעית ואיזה דגם היא היתה?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
יש לך מושג מה עלה בגורלה של הסובארו שמבצבצת מאחורי המשאית בתמונה האמצעית ואיזה דגם היא היתה?

4דלתות 1600 קנה אותה בירגר חלקים בנס ציונה אני חושב

הרכבים חולקו שם לקבוצות חלק להשמדה וחלק לפרוק בלבד

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אוי, כמה חבל! כמה טמטום יש במדינה הזו!!! רבבק!:evil::evil::-(:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזה הרכב המעניין הזה? (שלא נראה שהיה אפשר להציל אותו,אולי לפרק כמה חלקים)

ומה עלה בגולה של הרנו 5 דור 1 שהייתה שם?

ומה היה הסיפור עם המגרש הזה? זה רכבים שנגררו מעיריות שונות?

IMG_0014.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

זהו GAZ69- הג'יפ הרוסי משנות ה-60... והוא היה דווקא במצב שבהחלט ניתן היה לשפצו- כמו כל ג'יפ שמכבד את עצמו- הוא יכול להראות ישן, מכוסך וחלוד- אך לא כך המציאות, וניתן היה לשפצו בקלות יחסית! למיטב ידיעתי אין בארץ אפילו אחד כזה עם רישוי, ובכלל יש בודדים שהגיעו בתור שלל מלחמות שונות. חבל מאד, כי מדובר בקלאסיקה האמיתית ובג'יפ לא רע יחסית (כמובן- לא שיא האמינות, אבל מי מסתכל על זה באספנות?)! הרכבים שם למיטב ידעתי רובם מוחרמים ע"י הוצאות לפועל שונות ו/או מכס שלא שולם/מקרי רמאות וכ"ד. במיקרה שלו די ברור שלא שולם- הוא לא קיבל מעולם את המספר הצהוב! כמה חבל שלאף אחד שם אין כנראה הערכה להיסטוריה ולרכבי האספנות!:evil::-(:-(:-(:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי המשאית: אני כל הזמן חשבתי עליה, אבל.... אין לי כרגע מה לעשות איתה אפילו מבחינת המיקום- אז אני מחוץ לתמונה לצערי... תעבורה לא רוצים אותה, במחיר המצחיק הזה?:roll::-(

פורסם

המונית הוחרמה ע"י עירית לונדון ומאוחסנת בלוד עד שבעל המונית ישלם מע"מ? או מיסי תחנה למוניות פאדינגטון? איך מתגלגלת מונית עם רישוי אנגלי (שנת 73-74) למגרש בלוד?

פורסם

בקלות: היבואן הביא אותה בזמנו בתור ספק "אבטיפוס", ספק פרסומת, ולא הרשו לו לעשות איתה יותר מדי- ולו לפחות מסיבה נורא פשוטה- יש לה בכלל הגה ימני! וככה היא נתקעה שם שנים ע"ג השנים... :-(

פורסם
בקלות: היבואן הביא אותה בזמנו בתור ספק "אבטיפוס", ספק פרסומת, ולא הרשו לו לעשות איתה יותר מדי- ולו לפחות מסיבה נורא פשוטה- יש לה בכלל הגה ימני! וככה היא נתקעה שם שנים ע"ג השנים... :-(

אז אני מבין שהמונית הזאת עמדה כך לפחות 35 שנה? בכל מקרה לפי מה שאני מבין אם מישהו היה מוציא את 2 הרכבים האלה משם, לצערי לא היה ניתן להחזירם לכביש במחינה חוקית!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

GLUK

אני לא חושב שיש הרבה טמטום במדינה הזו .

לא כל מה שאינו מוצא חן בעינך בתחום גחמותיך מתורגם ישר לתואר טמטום שאתה מחלק למדינה .

טמטום כהגדרתך יש בכל מקום בתבל ,אי אפשר לתרגם כל אכזבה אישית רגעית ,חסרת משמעות לאומה ,לטמטום של מדינה שלמה .

חבל , אתה אספן כביכול , אל תירק לבאר שמחזיקה אותך .

פורסם
אוי, כמה חבל! כמה טמטום יש במדינה הזו!!! רבבק!:evil::evil::-(:-(

GLUK

אני לא חושב שיש הרבה טמטום במדינה הזו .

לא כל מה שאינו מוצא חן בעינך בתחום גחמותיך מתורגם ישר לתואר טמטום שאתה מחלק למדינה .

טמטום כהגדרתך יש בכל מקום בתבל ,אי אפשר לתרגם כל אכזבה אישית רגעית ,חסרת משמעות לאומה ,לטמטום של מדינה שלמה .

חבל , אתה אספן כביכול , אל תירק לבאר שמחזיקה אותך .

חגי

יש לך בעיה בעברית

הוא לא כתב המדינה מטומטמת.

הוא כתב כמה טמטום יש במדינה הזאת קרי אנשים מטומטמים.

ולזה אני מניח שנינו מסכימים.

יש לנו מדינה נפלאה אבל יש בה הרבה / מעט אנשים מטומטמים חלקם אפילו יושבים במקומות שמשפיעים על חיינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...