Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאיביזה חדשה 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי עכשיו איביזה חדשה קופה מנוע 1600 מישהו יכול לעזור לי עם הביטוח ???

הכי זול שקיבלתי זה 8500 אני נהג חדש וראיתי שכמה עשו ב6500 אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח בתודה מראש!!!

פורסם

בספק אם תמצא משהו זול בצורה דראסטית, זה יהיה הטווח מחירים אצל רובם אם לא כולם

תנסה בדורון ענק הביטוח, הם יושבים בחולון והם היו ממש זולים בשבילי

http://www.bituach-rechev.co.il/content/view/64

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

8.5K זה עוד סבבה לנהג חדש. אני שלמתי מעל 9K על נהג חדש ואיביזה 1.6 רק בגלל שרמת הגימור מכונה "ספורט" וזה רכב "ביצועים" לטענת חברות הביטוח :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה פחות או יותר המחיר לדעתי.

כדאי לנסות את הסוכנות שאיתה עובדת סיאט, לרוב המחירים הטובים ביותר מתקבלים ככה.

ואגב, אנקדוטה, הרכב שלך הוא לא רכב קופה, אלא האצ'בק 3 דלתות. זה שסיאט חושבים שהוא קופה, לא אומר שהוא באמת קופה :?

!AWDSOME

פורסם

שלמה סיקס זולים ופשוט תעשה סקר שוק אין פה מה יותר מידי להתחכם, כנס לגוגל חפש "חברות ביטוח" ותקשר אחת אחת שיתנו לך הצעת מחיר , ברגע שיהיו לך 2 הצעות הכי זולות ספר לאחת על השניה ועל ההצעה שקיבלתה והאם הם יתחרו בהצעה וככה עושים את זה

:-D

• תוכן חדש...