Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מצליח להבין מה הבעיה אצלי ברכב עם הטורים.

הבעיה היא שלפעמים הטורים נופלים בעמידה (גם ב D וגם ב N) ואז הרכב מתחיל לרעוד ומתקן את עצמו.

שמתי לב שזה קורה הרבה פעמים כאשר המזגן עובד ובדיוק כאשר המדחס נכנס לפעולה כאשר הרכב עומד(למשל ברמזור)אז הטורים נופלים לאיזור ה 500 הרכב רועד לאיזה שניה וחצי ומתקן את עצמו חזרה לאיזור ה 800.

בנוסף אני מרגיש את הרעידות גם כאשר אני משחק עם ההגה (עמידה ברמזור או כאשר אני מבצע חניה) גם אז כאשר אני מזיז את ההגה הטורים נופלים לשניה וחצי ואז חוזרים לנורמל.

עכשיו אני יודע שמזגן והגה כח מאלצים את המנוע להעלות סיבובים אבל אני שואל את עצמי , כאשר המזגן עובד אז מחשב הרכב יודע שהמדחס צריך להיכנס לפעולה (אני מאמין שהוא זה שנותן לו את הפקודה להיכנס לפעולה) אז למה הוא לא מעלה את הטורים לפני שהוא מכניס את המדחס לפעולה ואז אני לא ארגיש נפילה של טורים???? זה נשמע לי מאוד הגיוני.

כנל לגבי סיבוב ההגה!

תודה רבה לעוזרים

פורסם

חבל שאני לא מבין מספיק במכונאות רכב , לכן אני נאלץ ללכת למישהו שמבין כדי שיבדוק את מה שאתם אומרים.

דרך אגב איפה נמצא הצינור הזה?

• תוכן חדש...