Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגוחך,

לצמצם את תנועת כלי הרכב?

ובאיזה צורה עליית מחירי הדלק בדיוק תעזור בעיניין?

הרי שרוב בזבזני הדלק הם מכוניות הליסינג שלרוב נוסע בהם נהג אחד .

הדלק לא עולה להם , אפשר ללחוץ על הדוושה להרביץ קיק דאון בעגלת הליסינג והכל על חשבון הברון.

מצד שני יש לכם גם את הצבא וקברניטיו,

גם שם הדלק הוא על חשבון הברון וכל קצין יש מכונית צבאית עם מלאי דלק בלתי מוגבל בחינם.

לא נשכח לרגע שכל שר מכובד\ לא מכובד בממשלתנו צריך שיירת אבטחה עם מכוניות שזוללות דלק בערך כמו טנק מרכבה.

אבל מה זה חשוב,

הרי אנחנו משלמים את זה.

אני מתנצל על הציניות ועל הסבירות שפגעתי פה במישהו (צבא , עובדי מדינה) הביקורת שלי היא לא עליכם חלילה.

אני מנסה לרמז שאין פשוט שום הגיון או רצון לשיפור והתיעלות בנושא הזה במקומות שדווקא הם צריכים להוות דוגמא לשאר אזרחי המדינה.

שנית,

נגיד שהפתרון אמור לצמצם את מספר המכוניות על הכבישים.

על איזה אלטרנטיבה מסתמכת בדיוק ההשערה?

שנתחיל לתפוס טרמפים או אולי נטרטר את עצמנו באחת משתי תחנות הרכבת של מטרופולין תל אביב?! (בדיחה - עיר הכרך של מדינת ישראל עם שתי תחנות רכבת ראשיות)!

כל זה קל וחומר כאשר רכבת תחתית או עילית בכלל לא נראית באופק.

כצפוי ממדינת ישראל, במקום לתת פתרונות אמייתיים פשוט סותמים את החור עם האצבע ודופקים את מי שלא אשם.

כאילו שהמיסוי על כלי רכב לא מספיק,

ובנוסף מחירי הביטוח והטסטים הם גם מאוד זולים, הרי כל אדם עם משכורת מינימום יכול להרשות לעצמו.

ואז מגיע הדובדבן שבקצפת,

לא מספיק שהמחירים כל כך "זולים" יש לנו כבישים בסלילה בין לאומית.

אפילו האוטובאנים בגרמניה מבוישים אל מול רמת הכבישים שלנו.

בושה,

45% מכבישי מדינת ישראל הם מנדטורים.

אני כבר לא מדבר על הבלאי לרכבים, זה קיפוח חיי אדם לשמו.

עליית מחירי הדלק היא רק אחד הפרמטרים ואולי הנחות ביותר מכלל הסיבות מהם סובל הנהג הישראלי.

לאחר הוצאת הקיטור,

ושוב התנצלות אם אחד הקוראים נפגע מדברי.

כל מה שכתבתי לא נכתב על מנת להשניא את המדינה שלנו.

אני אוהב את המדינה הזו ולא חושב שקיימת לה אלטרנטיבה בשום מקום אחר בעולם. (אני פה לא אעזוב לעולם, גם לא בגלל חיזר כמו אלי יישי או בנימין נתניהו ובטח שלא בגלל מחירי הדלק).

מה כן,

הלוואי והיו אנשים פה שבאמת אכפת להם.

כן כן,

כמו אזרחי צרפת למשל,

שמשאיות חסמו את כל המדינה שקרה מקרה כזה.

כמו בארהב, אנגליה, גרמניה, איטליה או כל מדינה מערבית מתקדמת בעולם.

הבעיה שלנו היא שאצלנו כל אחד דואג לת*ת של עצמו. (כולל אני עצמי - לא מתחמק מזה )

ועל מנת שלא יהיה רק שחור,

שיהיה יום טוב וקדימה בואו נתאגד.

רק תגידו מתי, כמה ולמה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היתרון בתדלוק בסכום נקוב הוא לא העובדה שתאלץ לתדלק המון, אלא שאתה מקציב את עצמך בשקלים ביחס לזמן מסויים

מה שגם, כשיש מיכל מלא, אתה נוסע כי אתה אומר שיש הרבה דלק.

כשיש מעט דלק במיכל אתה אומר "אממ, אין לי דלק, לא בא לי לתדלק. אני לא אסע אם זה לא דחוף".

פסיכולוגיה עובדת. על כולם.

כן, נו. בוא נגיד שמחיר הדלק הועלה, לא ל7 שקלים, אלא ל50 שקלים. אז מה, תתדלק 2 ליטר ותגיע לאן בדיוק? כל עוד המחיר עמד על איזור ה5-6 שקל, עוד היית מקבל כמות סבירה של דלק. ככל שהמחיר יעלה, תקבל פחות ופחות, ותצטרך להוציא עוד ועוד שטרות של 100.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני רואה בזה צעד מבורך. מדינה צריכה להקטין את מספר הרכבים ככל הניתן. בטווח ארוך רמת החיים של כולנו תעלה; פחות זיהום אוויר, תאונות דרכים, רעש, צפיפות ושאר המפגעים. תקציבים שמופנים לסלילת כבישים יופנו לשיפור התחבורה הציבורית.

הלוואי שככה זה היה.

מה שיקרה בפועל זה הדבר הבא:

אותו מספר אנשים ימשיך לנסוע ברכבים. למה? כי אין אלטרנטיבה. פעם הייתי גר בירושלים והייתי נוסע כל יום לתל אביב. 2 הערים המרכזיות בישראל. אתה יודע כמה זמן לקח לי להגיע מהבית למשרד? שעתיים, כן שעתיים. אתה יודע כמה פעמים עמדתי באוטובוס? בערך חצי מהפעמים שנסעתי. אחרי שנה וחצי נשברתי והתחלתי לנסוע כל יום באוטו.

אח"כ שוב נשברתי ועברתי דירה, טוב זה לא הפואנטה הפואנטה היא שאין תחבורה ציבורית.

הרכבת, אגד, דן וגם הכבישים די חרא, הכל די חרא בעצם כשאני חושב על זה.

הבעיה השנייה היא שהתקציבים לא יופנו לשיפור תחבורה ציבורית. הלוואי, אם ככה - מבחינתי אפשר לעלות את מחירי הדלק ל25 שח לליטר.

אתה יודע לאן ילכו התקציבים? למשרדי הממשלה ולחרדים.

אני מבטיח לך שרכבת מהירה בין ירושלים לת"א לא תהיה לפני 2030, אני מבטיח לך שרכבת תחתית לא תהיה בת"א לפני 2050.

המדינה הזו אוכלת את כולנו, אני בתור בחור צעיר במדינה הזו שמתחתן בעוד כחצי שנה באמת לא חושב שיהיה זה אפשרי לקנות פה דירה.

ומצד שני בשביל מה? יאללה נירשם שוב להגרלת הגרין קארד.

פורסם

המדינה הזו אוכלת את כולנו, אני בתור בחור צעיר במדינה הזו שמתחתן בעוד כחצי שנה באמת לא חושב שיהיה זה אפשרי לקנות פה דירה.

ומצד שני בשביל מה? יאללה נירשם שוב להגרלת הגרין קארד.

בתור אחד שמקדים אותך בכמה חודשים אני יכול להגיד לך מראש, זה לא!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

EXSODUS

דוקא זה שהגבת לו נגע בנקודה מאוד כואבת שעליה הייתי מקדיש שרשור אין סופי , מפליא אותי שכולם מיבבים מרורים על מחיר דלק ואין מזכירים כאן את הקטסטרופה בדיור , משמע לכולם מספיק דלק זול בדולר נאמר , אבל דירות זה לא חשוב , משהו משובש אצל דור הצעירים , הדאגות שלהם מוסטות לנתיבים חסרי משמעות .

אגב, תנועת הרכבים במהלך העליות האחרונות הלכה וגברה ,המצאות כלי רכב זללנים הלכה ועלתה , הפקקים עלו , ההשקעות במימון כלי רכב עלו ,את זה רואים היטב נערי האוצר ומסיקים בקלות .

הרגשתי , שהעסק ימשיך כפי שהיה , ניהיה סבלניים ונצפה יחד בתוצאות במהלך ינואר והלאה .

פורסם

כאחד שנכנס לעובי הקורה בנושא הדיור, אני יכול להגיד שאתה צודק במאה אחוז.

לעומת מחירי הדירות המגוחכים הדלק באמת לא מה שישבור אותנו.

שוק הנדל"ן פשוט לא מחובר למציאות, דירות שנראות כמו מעורות סמים מקבלות תג מחיר של ווילה בסביון לפני 5 שנים.

אני יודע שזה הביטוי נשחק ולכן זו הפעם הראשונה שאני מעלה אותו בפורום, אני כבר בודק לעומק אפשרויות של ירידה מהארץ.

לא יתכן שמשק בית כמו שלנו (אני ואישתי) שמכניס מעל הממוצע וקורע את התחת בעבודה יצטרך לחשב כל שקל לפני יציאה\נסיעה ולא יוכל לקנות דירה בארץ שהוא אוהב.

אני לא מבקש להיות עשיר, רק לחיות בכבוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ולא יוכל לקנות דירה בארץ שהוא אוהב.

קנדה?

ועכשיו ברצינות, אי אפשר להתעלם ממחיר הדלק רק בגלל שמחיר הדירות יותר שערורתי. :-D

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שוק הנדל"ן פשוט לא מחובר למציאות, דירות שנראות כמו מעורות סמים מקבלות תג מחיר של ווילה בסביון לפני 5 שנים.

אני יודע שזה הביטוי נשחק ולכן זו הפעם הראשונה שאני מעלה אותו בפורום, אני כבר בודק לעומק אפשרויות של ירידה מהארץ.

אני לא מבקש להיות עשיר, רק לחיות בכבוד.

ישראל עוברת תהליך טבעי שקרה בכל העולם. האוכלוסיה חייבת להתפזר.

פורסם

טוקבק יפה מתוך ynet שיסביר הכי טוב את המצב:

אני מתנצל בפני כל מי שעלול להיפגע מראש.

ברמת עיקרון אנ מסכים אם כל מילה עם מגיב זה, אבל...

אני חושב שמדובר פה במנטליות של עם:

1. מעלים מחיר מים בלי הצדקה (פי 7 מעליות היצור היום) אף אחד לא מצייץ.

2. מעלים מחיר לחם אף אחד לא מצייץ.

3. מעלים מחיר מוצרי חלב אף אחד לא מצייץ.

4. משנים מדיניות כלכלית ביום אחד, אין קיצבאות לאימהות חד הוריות אף אחד לא מצייץ, ואני לא נכנס פה בכלל אם זה נכון או לא נכון לעשות.

5. אנחנו שנים מממנים חרדים, ומשלמים המון כסף אף אחד לא מצייץ.

6. יורים קאסמים על הדרום אף אחד לא מצייץ, היו מצייצים הרבה יותר וגם עושים הרבה יותר אם זה היה קורה בת"א.

7. הייתה שריפה בכרמל, מתו 43 אנשים, אף אחד לא יעוף מהכיסא שלו, ביבי מצתלם ונירא טוב, אם הסופפפפפפפר טאנננננקר (אתה יכול לטוס בלילה ? כן אדוני, ובערב ? כן אדוני, פששששש ראש ממשלה גדול) דרך אגב נחסכו הרבה מאוד שקלים לציבור סכ"ה 6 מיליון שקל, משרד יחסי ציבור שהיה נשכר לצורכי אותו אפקט בציבור היה עולה הרבה יותר.

8. ברק נוטש פעמיים פצועים בצאלים, ופעם בקבר יוסף (בנאדם מת שם מדימום אחרי 8 שעות) הכל תחת הכותרת לכאורה, אף אחד לא מצייץ, הבנאדם ראש מפלגה.

ההתנצלות שלי ביחס לשורה הבאה

גם בשנות הארבעים קרה לעם שלנו משהו נורא הובילו את כולם בכיוון ממנו אין חזרה: ו א ף א ח ד ל א צ י י ץ

אני חושב שמדובר במנטליות של עם, כאלה אנחנו,

מה שצריך לעשות ואני לא מדבר רק ביחס לדלק, ביחס להכל:

1. לעשות שביתה שתעלה למשק כל יום כמה מיליארדים, כל חקיקה הצעת חוק כזו שצריכה להכניס 100 מיליון, יחשבו עליהה פעמיים, לפני שיבצעו אותה כיוון ששביתה תאלה הרבה יותר,

2. להפריע לחיים התקינים של נבחרי הציבור, לעמוד להם מתחת לבית ולא לתת להם להיכנס, לא לתת להם לישון, להם ולבני משפחותיהם.

אני בטוח שזה ישנה הכל

כל מה שכתבתי כאן תחת הכותרת לכאורה.

שוב אני מתנצל

לפני שאני לוחץ שלח, אני עדיין חושב אם לשלוח או לא, סליחה מכול מי שיפגע

דעה שלי: הפרום הזה אוהבים לטחון מים על הנושא של הדלק אבל בסוף כולם יסעו כמו ילדים טובים באוטו שלהם ויסבלו את העלייה של הדלק.

אני אין לי כח פה,ניסיתי בזמנו אם עוד כמה חבר'ה פה להזיז משהו אבל התגובות לא היו רציניות וילדותיות, אבל אולי ההנהלה של הפורום הזה תנסה ליזום איזה משהו מועיל בעניין הזה.

יוגב

פורסם

שביתה במשק תהיה פיתרון מצויין... אני לא מבין למה אנחנו מעמד הביניים לא פונים להסתדרות בענין הזה... מה ההבדל אם לוקחים לך 150 ש"ח לדלק בחודש בשביל מיסים או שמורידים לך 200 ש"ח מהברוטו? ב 2 המקרים פוגעים במעמד הביניים שהוא רוב הכוח בעובד פה בארץ. מעניין איך מר עיני יגיב לפנייה כזו.

לדעתי הסיפור עם העלייה של מחירי הדלק נסגר עוד בהסכם עם ההסתדרות האחרון... כנראה האוצר אמרו לעיני: "שמע ניתן לך מה שאתה רוצה ככה שתוכל לצאת מנצח מהסיפור, אבל אח"כ נעלה קצת מיסים על הדלק כדי להחזיר את הכסף... ככה 2 הצדדים ייצאו מרוצים" (חוץ מהאזרח כמובן).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מי שסטודנט באוני' ת"א יכול לקנות כרטיס תדלוק של דלק בתשלום חד פעמי (נדמה לי 20 ש"ח) ולקבל 33 אג' הנחה (אם אני לא טועה).

ניסיתי לשכנע אותם לכלול את אוקטן 98 אבל לא שיתפו פעולה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר עסקינן בדלקים וסוגים , אצלי ברכב כתוב מתי שפותחים את מכסה הדלק 98/95

האוטו הוא 1.6 בנזין רגיל מנוע של גולף אם אני לא טועה כתוב 1.6SR

האם אני יכול לתדלק ב98 ?

• תוכן חדש...