Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני הולך מחר בבוקר לקנות 4 צמיגים חדשים לרכב ורציתי לוודא שהמחיר טוב

4 צמיגים פלקן מידה 205 55 15 ב390 שקל לצמיג זה זול?

תודה ושבוע טוב לחברי הפורום היקרים!

פורסם

לא רשמת את הדגם של פאלקן.

אם זה ZIEX ZE912, המחיר טוב.

במבצעים של אוטודיפו (השני בחצי מחיר\ השני ב 200 ש"ח) המחיר הסופי יוצא בדרך כלל יותר יקר, כי המחיר של הצמיג הראשון במידה הזאת יהיה בסביבות 800 ש"ח (GOOYEAR AFFICIENT GRIP).

לא לשכוח לבדוק תאריכים על הצמיגים!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היו לך בעבר צמיגים של פלקו ?

אם אתה מכיר ומרוצה אז בסדר ,

אני אישית מנסיון שלי לא ממליץ על פלקן ,

אצלי אחרי שהחלפתי שני צמיגים לפלקן הרגשתי הבדל משמעותי בניהם למישלין שהיו לפניהם , הם היו קשים לא נעימים לנסעיה ואחיזה פחות טובה ,

מיותר לציין שבסופו של דבר חזרתי למישלין ,

לדעתי בצמיגים עדיף לקנות משהו טוב.

פורסם
תבדוק באוטו דיפו יש להם מבצעים טובים אני מאמין שהיה שם יותר זול בקצת

המבצעים שלהם לרוב נותנים הרגשה של זול. הם הציעו לי לקנות צמיגים ב2 + 2 בחינם. אלה היו צמיגים לא תואמים משקל הרכב שלי (BMW 730 שהייתה לי אז) ועוד תוצרת סין. הם אמרו שבגלל השנתון לא משנה לאיזה משקל הצמיגים מיועדים, המהירות שלהם הייתה רק 180. בקיצר, בלי שום הנחות בפנצ'ריה באותו מחיר קיבלתי צמיגים מתאימים למהירות 240 ולפי משקל, תוצרת יפן. גם באוטו דיפו פעם הרכיבו לי צמיגים כיווניים הפוך :?. היתרון אצלהם זה מצברים, אם מתקלקל - מחליפים במקום לאחד חדש, אבל במחירי צמיגים אפשר למצוא הצעות משתלמות יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...